Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Špičkové kalení laserovým paprskem oceli, ozubených kol, hřebenů v moderní kalírně
Moderní laserová zakázková kalírna Kovomont Přerov - spol. s r.o. zajišťuje špičkové kalení laserovým paprskem oceli, ozubených kol a hřebenů. Kalení provádíme pro zákazníky z Brna i Prahy.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Elektrocentrály a náhradní zdroje pro stavby a stavební prostory - pronájem, dodávka
Chcete-li kdykoli a kdekoli využívat elektrický proud? Firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. se zaměřuje na pronájem a dodávku náhradních zdrojů energie pro stavby a stavební prostory.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Soustruhy SU 50, modernizace, generální a střední opravy, výkup
Soustruhy řady SU 50, modernizace, generální a střední opravy, úpravy a servis, dodávky náhradních dílů, výkup starších soustruhů zajišťuje společnost UNIOS SERVIS s.r.o.
UNIOS SERVIS  s.r.o. opravy a servis obráběcích strojů
Mobilní vysokotlaký čistič Hydroblaster 500 bar je určen pro profesionální využití v oblasti průmyslového čištění
Výrobou a prodejem mobilního vysokotlakého čističe Hydroblaster 500 bar, který je určen pro profesionální využití v oblasti průmyslového čištění, se zabývá firma AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Zkušební zařízení pro zkoušky cementu, betonu, kameniva - výroba, prodej
Společnost BRIO Hranice se zabývá výrobou a prodejem zkušebních zařízení pro zkoušky cementu, betonu a kameniva.
BRIO Hranice s.r.o.
Spolehlivý pronájem a půjčovna elektrocentrál včetně trvalé obsluhy
Firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. je vždy připravena vám zajistit spolehlivý pronájem elektrocentrál včetně trvalé obsluhy pro Uherské Hradiště, Hodonín i celou Českou republiku.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Výroba a prodej náhradních dílů na obráběcí stroje – soustruhy, frézky a další
Spolehlivým výrobcem a prodejcem náhradních dílů pro obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, frézky či vrtačky, je společnost UNIOS SERVIS s.r.o.
UNIOS SERVIS  s.r.o. opravy a servis obráběcích strojů
Horizontální míchačka betonu a malty v laboratořích
Firma Brio Hranice vyrábí horizontální míchačky pro přípravu betonových směsí, betonu a malty v laboratořích. Produkty naší firmy dodáváme po celé České i Slovenské republice.
BRIO Hranice s.r.o.
Práce v terénu s vysokozdvižnou plošinou – pronájem plošin do 14 a 22 metrů
Pronájem vysokozdvižných plošin se zdvihem do 14 a 22 metrů s jednoduchou obsluhou a nízkou hmotností umožňují pracovníci společnosti Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Čerpací agregát – výroba mobilního odvodňovacího a zavodňovacího čerpadla se snadnou manipulací
Výrobou mobilního odvodňovacího a zavodňovacího čerpadla se zabývá společnost AQ-PUMPY, s.r.o. se sídlem v Hranicích, v okrese Přerov. Čerpací agregát je poháněn diesel motorem DEUTZ.
AQ PUMPY, s.r.o.
Cukrová vata - stroje, suroviny, doplňky a obaly
Vše co potřebujete k výrobě a prodeji cukrové vaty zakoupíte na e-shopu firmy CORNiCO Company, s.r.o. s provozovnou v Bělotíně.
CORNiCO Company, s.r.o.
Opravy, modernizace a repase laboratorní techniky
Pokud je vaše laboratorní technika již zastaralá a potřebuje opravu, pak kontaktujte společnost BRIO Hranice s.r.o., která se specializuje na opravy, modernizace a repase laboratorní techniky.
BRIO Hranice s.r.o.
Nachos chips Mexico program - ohřívače, suroviny, obaly a doplňky
Pokud si chcete pořídit kompletní sortiment pro přípravu mexického pokrmu nachos, pak vše od surovin, obalů a doplňků zakoupíte ve firmě CORNiCO Company, s.r.o. - Mexico program na nachos si oblíbíte.
CORNiCO Company, s.r.o.
Popcorn - stroje, suroviny, obaly a doplňkový materiál a hotový pražený popcorn
Popcorn nesmí chybět na žádné kulturní akci. Neváhejte a obraťte se na firmu CORNiCO Company, s.r.o., která poskytuje prodej i prodej strojů a zařízení na výrobu popcornu.
CORNiCO Company, s.r.o.
Laboratorní lisy - výroba motorový hydraulický lis
Firma BRIO Hranice se díky své spolupráci se stavebními laboratořemi zaměřuje na výrobu strojů, lisů a zařízení pro zkušebnictví. Naše zařízení vyrábíme pro celou Českou i Slovenskou republiku.
BRIO Hranice s.r.o.
Hot Dog, párek v rohlíku - stroje, doplňkový a reklamní materiál
Vychutnejte si lahodný Hot Dog nebo párek v rohlíku. V e-shopu firmy CORNiCO Company, s.r.o. si snadno zakoupíte profi stroje na Hot Dog nebo párek v rohlíku.
CORNiCO Company, s.r.o.
Ledová tříšť a chlazené nápoje - stroje, suroviny, obaly a doplňky
Prodej ale i pronájem strojů a příslušenství na ledovou tříšť nebo prodej strojů na chlazené nápoje a domácí limonády Vám zajistí e-shop firmy CORNiCO Company, s.r.o. s provozovnou v Bělotíně.
CORNiCO Company, s.r.o.
Bramborové spirálky - prodej strojů a obalů
Spirálky jsou velmi oblíbené jak u dospělých tak u dětí. Firma CORNiCO Company s.r.o. se zabývá prodejem strojů a příslušenství na výrobu bramborových spirál a spirálek.
CORNiCO Company, s.r.o.
Vibrační stůl na cementy a malty pro zhutňování cementomaltových směsí
Výrobou a prodejem vibračních stolů pro zhutňování stavebních materiálů jako je cement a malta se na Olomoucku a Přerovsku zabývá firma Brio Hranice s.r.o.
BRIO Hranice s.r.o.
Výroba a prodej laboratorních sušáren kameniva
Laboratorních přístroje, jako jsou sušárny kameniva, v okolí Přerova a Olomouce vyrábí a prodává společnost BRIO Hranice s.r.o.
BRIO Hranice s.r.o.
Vertikální a horizontální obráběcí centra Tongtai
Pokud si chcete pořídit opravdu kvalitní a prověřené vertikální či horizontální obráběcí centra, pak je pro vám spolehlivým prodejcem firma M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou nedaleko Přerova.
M-MOOS spol. s r.o.
Zámečnické a vodo instalatérské práce okres Přerov
Soustružnické, zámečnické a instalatérské práce v Olomouckém kraji, soustružnická výroba na míru dle dokumentace klienta, brány, zábradlí a ocelové konstrukce.
Multifunkční CNC soustruhy MOOSTURN a CKE
Společnost M-MOOS spol. s.r.o. se sídlem v Lipníku nad Bečvou se zaměřuje na prodej kvalitních multifunkčních CNC soustruhů MOOSTURN a CKE, které jsou vhodné pro malosériovou výrobu.
M-MOOS spol. s r.o.
Polohovatelný nábytek s pohony LINAK - zlepšuje ergonomii pracoviště
Systémy elektrických lineárních pohonů od společnosti LINAK jsou jako stvořené pro různé typy nábytku. Zlepšují ergonomii pracoviště a přinášejí přidanou hodnotu díky vzájemné kombinovatelnosti.
Vylepšené systémy pohonů s inteligentním rozhraním IO-Link - snadné použití
IO-Link společnosti LINAK je inteligentní, snadné a univerzální rozhraní. Zvyšuje efektivitu strojního zařízení díky senzorům zajišťujícím maximální produkční výkon, kvalitu a minimalizaci prostojů.