Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Generální opravy a modernizace těžkých strojů a řídicích center - CNC stroje, soustruhy, frézy
Firma M-MOOS spol. s.r.o., dceřiná společnost firmy M-MOOS spol. s.r.o., provádí opravy, modernizace a přestavby těžkých strojů a řídicích center - CNC strojů, soustruhů, fréz a dalších.
M-MOOS spol. s r.o.
Nový servopohon LA 36 Long Life zkonstruovaný pro delší výdrž a extrémní výkon
Společnost LINAK představuje nový servopohon LA 36 Long Life, který je zkonstruovaný pro delší výdrž a extrémní výkon, a také Vám zajistí nižší náklady.
Novinka v oblasti zvedáků pacientů - systémy LINAK LIFT™ s vyšší výkonností
Společnost LINAK představuje novinku v oblasti zvedáků pacientů. Jedná se o generaci systémů LIFT™ s vyšším výkonem a ergonomickým designem.
Poctivá a kvalitní strojírenská výroba stolových a stojanových rovinných brusek
Efektivní broušení tvarů a rovných ploch s pomocí stolových a stojanových rovinných brusek, které vyrábí společnosti M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou.
M-MOOS spol. s r.o.
Zajištění dovozu kvalitních obráběcích strojů ze zahraničí a poskytnutí servisu
Dovoz obráběcích strojů ze zahraničí a také poskytnutí servisu zjišťuje společnost M-MOOS spol. s r.o. v Lipníku nad Bečvou. Jedná se o soustruhy, vyvrtávačky, brusky, obráběcí centra a frézky.
M-MOOS spol. s r.o.
Hasící technika a přístroje – prodej i revize
Prodej, servis i revize hasicí techniky a hasicích přístrojů ve městě Hranice v okrese Přerov v Olomouckém kraji. Tlakové zkoušky požárního potrubí, ucpávek a požárních uzávěrů.
Montáže a demontáže klasických i velkoobjemových zařízení a strojů
Služby v oblasti instalace a montáže strojního zařízení veškerých velikostí a typů, výrobní zařízení a linky – montáže, demontáže, instalace a přeprava díky Orca Industry.
Prodej surovin na výrobu ledové tříště, cukrové vaty, zmrzlinových krémů a dalších na Eshopu
Pronájem strojů na výrobu ledové tříště, zmrzlinových krémů, cukrové vaty a dalších pochoutek, ale i prodej příslušných surovin zajistí na Eshopu firma CORNiCO Company, s.r.o. sídlící v Hranicích.
CORNiCO Company, s.r.o.
Stiga - zahradní traktory, robotické sekačky na trávu, řetězové pily pro profesionální i domácí použití
Zahradní traktory, robotické sekačky na trávu, řetězové pily ověřené značky Stiga pro profesionální i domácí použití prodává Daniš Davaztechnik s.r.o. z Přerova. Dodáváme do Zlína i Kroměříže.
Dodávky a montáže tepelných čerpadel Sinclair a Samsung vzduch/vzduch a vzduch/voda
Dodávky a montáže tepelných čerpadel Sinclair a Samsung vzduch/vzduch a vzduch/voda pro rodinné domy, firemní haly a objekty občanské vybavenosti dodává TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic v okrese Přerov.
Malotraktory, traktorové sekačky Kubota pro zahradnictví, zemědělství a komunální služby
Kvalitní malotraktory, trávové sekačky Kubota pro zahradnictví, zemědělství a komunální služby prodává firma Daniš Davaztechnik s.r.o. z Přerova. Spokojené zákazníky máme v Olomouci i Zlíně.
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře pro rodinné domy, firemní objekty a objekty občanské vybavenosti zajišťuje TZB TECHNIK, s.r.o. se sídlem v Hranicích.
Dodávky a montáže klimatizací Sinclair a Samsung - pro restaurace, kanceláře a komerční prostory
Klimatizace Sinclair a Samsung pro restaurace, kanceláře a komerční prostory dodává firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic. Montujeme v Přerově, Novém Jičíně, Opavě a dalších regionech.
Zahradní sekací travní traktory Seco - na zahrady, sportovní hřiště, fotbalové stadiony i do sadů
Zahradní sekací travní traktory Seco na zahrady, sportovní hřiště, fotbalové stadiony i do sadů prodává společnost Daniš Davaztechnik s.r.o. v Přerově. Prijďte si k nám vybrat profesionální traktor.
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, kanceláře i rodinné domy
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, komerční prostory, restaurace, gastronomické provozovny, kanceláře a rodinné domy zajišťuje firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic.
Servis, opravy a přestavby čerpadel i čerpacích zařízení
Potřebuje-li vaše čerpadlo (čerpací zařízení) servis, opravu nebo přestavbu, tak se s jistotou obraťte na specialisty z firmy AQ PUMPY.
AQ PUMPY, s.r.o.
Digitální řešení pro nastavitelné kancelářské stoly - pohodlné ovládání
Společnost LINAK Vám nabízí nejširší výběr produktů k polohování kancelářských stolů na trhu spolu s digitálními technologiemi určenými k jejich pohodlnému ovládání.
Soustružnictví, soustružnické a kovoobráběčské práce Hranice, výroba náhradních dílů
Soustružnictví, soustružnické a kovoobráběčské práce Hranice, výroba náhradních dílů, kusová a sériová výroba.
Pronájem elektrocentrál při nahlášených odstávkách energie dodavatelem ČEZ, E.ON
Pokud chcete být připraveni na odstávku energie, obraťte se na PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. Zlín, kde pronajímají spolehlivé elektrocentrály při nahlášených odstávkách ČEZ, E.ON.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Rekonstrukce a celková generální přestavba automatické tlakové stanice pro dodávku jodo-bromové vody
Rekonstrukci čerpací stanice, generální přestavbu automatické tlakové stanice pro dodávku jodo-bromové vody a likvidaci původní ATS provádí společnost AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Generální opravy a modernizace kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, vyvrtávaček
Střední a generální opravy, servis, modernizaci kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, brusek, vyvrtávaček Vám zajistí společnost UNIOS SERVIS s.r.o. z Lipníku nad Bečvou.
UNIOS SERVIS  s.r.o. opravy a servis obráběcích strojů
Výroba řezacího stroje pro vysokotlaké čištění usazenin a nálepků ve výměníku rotační pece a cementárny
Zakázkovým vývojem a výrobou řezacího stroje pro vysokotlaké čištění usazenin a nálepků ve výměníku cementárny a rotační pece se zabývá společnost AQ Pumpy s.r.o..
AQ PUMPY, s.r.o.
Výroba pohonu, převodovky, brzdy, spojky Přerov, ozubená kola, výroba hřídelí, opracování skříní
Výroba pohonu, převodovky, brzdy, spojky Přerov, ozubená kola, výroba hřídelí, opracování skříní, elektromagnetické spojky a brzdy, speciální převodovky, standardní a nestandardní brzdy.
Pohony LINAK® s krytím IP66 a IP69K – perfektní řešení pro náročné podmínky
Jelikož se průmyslové pohony obvykle používají v prostředí s působením kapalin a prachu, pohony LINAK s hliníkovým krytem jsou testovány, aby odpovídaly požadavkům na stupeň ochrany IP66 a IP69K.
Výroba vysokotlaké čerpací stanice pro čerpání ropy zabudované do kontejnerů k použití v místech s nebezpečím výbuchu
Výrobcem vysokotlakých čerpacích stanic pro čerpání ropy zabudovaných do kontejnerů, které jsou určeny k použití v místech s nebezpečím výbuchu, na zakázku vyrábí firma AQ PUMPY s.r.o.
AQ PUMPY, s.r.o.