Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Dřevěné a atypické palety  - výroba dle požadavků zákazníka
Pokud hledáte odborníka na výrobu palet, pak kontaktujte firmu Beneš Bohuňovice, kde seženete dřevěné, atypické a EUR palety.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Moření, chromátování, pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine
Moření, chromátování i pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine vám zajistí galvanovna DELTACOL CZ se sídlem v Litovli u Olomouce.
Kopírovací stroje Toshiba, Develop a Triumph Adler
Firma FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci poskytuje komplexní služby v oblasti kancelářské techniky. Nabízí výkonné kancelářské kopírovací stroje značek Toshiba, Develop a Triumph Adler.
FBT - Bräuer Tomáš
Galvanovna - galvanické pokovování, zinkování, niklování
Společnost DELTACOL CZ s.r.o. je profesionálem v oblasti zinkování, niklování a galvanického pokovování kovových materiálů.
Dekorativní chromování pro vysoký lesk, stálost a kvalitu kovového povlaku
Firma DELTACOL CZ s.r.o. je galvanovna v Olomouci, která provádí dekorativní chromování na vrstvu duplexního niklu.
Robotické svařování Olomouc – kvalitní a přesné
Vyžaduje Vaše výroba přesné a kvalitní robotické svařování? Pak Vás jistě zaujme nabídka společnosti Blumenbecker Prag s.r.o. Olomouc.
Zahradní a zemědělská technika, sekačky, vozíky, prodej a oprava
Prodejem a opravou zemědělské techniky se zabývá společnost SITTA K + M s.r.o. Sídlo společnosti najdete v Bukovanech 98 nedaleko Olomouce. Nabízíme zahradní traktory, sekačky, křovinořezy i pily.
Servis, oprava a prodej zemědělské i zahradní techniky, sekačky, mulčovače, Hodonínsko
S opravou i pravidelným servisem zahradních traktorů i křovinořezů si poradí společnost SITTA K + M s.r.o. z Bukovan u Hodonína. Disponujeme bohatým sortimentem kvalitních zahradních traktorů.
Mostní ložiska na uložení nosných konstrukcí mostů, elastomerová
Dodávku mostních ložisek, elastomerových i hrncových, včetně dopravy a zákaznického servisu nabízí společnost Jana Vladaře – HELMOS v Olomouci.
Protikorozní ochranu a dekorativní vzhled výrobků vám zajistí galvanické zinkování
Protikorozní ochranu, dekorativní vzhled, otěruvzdornost nebo tvrdost vašich výrobků zajistí galvanické zinkování - obraťte se na firmu FESTA SERVIS v Olomouci, kde se touto službou zabývají.
Kvalitní zámečnická výroba, stavební buňky, kontejnery, ocelové dveře, posuvná vrata, okna
Malé konstrukce i velké ocelové celky vyrábí zámečnictví GROZA s.r.o. z Olomouce. Poskytujeme kompletní služby v oblasti svařování, pálení, řezání, tváření plechů i zakružování profilů.
Galvanické zinkování a dekorování kovů na zakázku - ochrana kovů s profesionálním přístupem
Olomoucká firma FESTA SERVIS s.r.o. se zabývá galvanickým zinkováním, dekorováním kovů nebo práškovým lakováním. S profesionálním přístupem a za pomocí špičkových strojů.
Obalový materiál do lékáren a zdravotnických zařízení - prodej, e - shop
Obalový materiál seženete na e-shopu firmy FAGRON a.s. se sídlem v Olomouci, která prodává široký sortiment materiálu do lékáren a zdravotnických zařízení.
Domácí vodárny levně - prodej automatické, zahradní, nerezové
Automatické, zahradní i nerezové domácí vodárny jsou zaručeně efektivní a spolehlivé. Přijďte si vybrat tu svou do firmy TRITON v Olomouci!
TRITON Tomáš Drábek
Elektronická požární signalizace – spolehlivá ochrana osob a majetku před požárem
Návrh a montáž elektronického požárního systému v Olomouckém kraji Vám zajistí společnost FELOMA s.r.o, specialista na projektování, montáž a servis bezpečnostních zařízení.
Klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře i komerční prostory
Komplexní řešení systému klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře a komerční prostory zajišťuje v okolí Olomouce, Prostějova a Přerova společnost BLUE TRADE s.r.o.
BLUE TRADE, s.r.o.
Kancelářská a výpočetní technika - tiskárny, notebooky
Chcete-li si pořídit kvalitní kancelářskou techniku, tak se obraťte na odborníky z firmy FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci, která vám poradí se správným výběrem ať už tiskárny či notebooku.
FBT - Bräuer Tomáš
Docházkový systém - evidence docházky zaměstnanců
Pro pohodlnou evidenci, sledování a vyhodnocení skutečné docházky svých zaměstnanců kontaktujte v Olomouci firmu FELOMA, která vám tyto elektronické identifikační systémy zajistí.
Zakázková kovovýroba - pojezdové brány, zábradlí, ploty
Sháníte-li kvalitní pojezdovou bránu nebo originální zábradlí či plot, pak kontaktujte firma Elza Pavel Janíček v Olomouci se zabývá kvalitní zakázkovou i sériovou kovovýrobou.
Opravy, servis a revize pracovních strojů, elektrospotřebičů a elektrozařízení
Opravy a revize strojních zařízení, jako jsou pracovní stroje, elektrospotřebiče a elektrozařízení poskytuje v okolí Olomouce společnost AMS-intes s.r.o. z Litovle.
Čištění a kropení komunikací, dovoz vody do bazénů, na stavby
Mytí a kropení komunikací, parkovišť, čištění hal, zavlažování zeleně, dovoz vody do bazénů, na stavby a do stavebních strojů realizuje společnost Vysloužil služby s.r.o., Olomouc.
Servis zemědělské techniky, opravy motorů, převodovek, hydrauliky
Servis zemědělské techniky, traktorů a mechanizace, generální opravy motorů, převodovek, hydrauliky, prodej náhradních dílů realizuje Zdeněk Zahradníček, Agro - Služby, Štěpánov.
Smrštitelné fólie GRANOTEN pro skupinové balení PET lahví a plechovek
Smrštitelné fólie GRANOTEN jsou odolné, pevné a tažné pro skupinové balení PET lahví, plechovek, briket a matrací, výroba a prodej společnost GRANITOL akciová společnost.
Pronájem kontejnerů na odpad a odvoz suti
Pronájmem kontejnerů na odpad a odvoz suti zajišťuje v Olomouckém kraji firma Kontejnery Müller.
Zámečnické a svářečské práce, kovovýroba, ocelové konstrukce
Kovovýroba, svářečské práce, stavební zámečnictví, ocelové konstrukce, plechové skříně, regály, brány, zábradlí vyrábí Karel Gába - Zámečnické práce, okres Olomouc.