Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Centrální vysavače, které vám usnadní práci
Hledáte-li centrální vysavač, který vám usnadní práci a navíc bude velice výkonný, pak navštivte EKOELEKTRO v Olomouci, kde si zaručeně vyberete!
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Česká originální ložiska ZKL  - prodej přes e-shop i na prodejně
Bohaté zkušenosti s prodejem českých originálních ložisek ZKL má firma LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Objednejte pohodlně přes e-shop. Dodáváme do Olomouce i Přerova a okolí.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Jan Vladař - Helmos - Olomouc (okres Olomouc)
Firma Jan Vladař - Helmos se sídlem v Olomouci se již od roku 1992 zabývá dodávkou mostních ložisek. Zaměřujeme se především na elastomerová ložiska a také na dodávky hrncových ložisek.
Dataprojektory Epson a Hitachi do škol i do domácnosti
Dataprojektory Epson a Hitachi jsou ideální do škol i do domácnosti - vybrat a zakoupit si je můžete v Olomouci ve firmě FBT - Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Profesionální ponorné kalové čerpadlo pro přečerpávání a odčerpávání vody - akční cena
Pro přečerpávání a odčerpávání vody, kalů nebo fekálií si pořiďte ponorné kalové čerpadlo UNIQUA CESSPIT - nyní je v e-shopu firmy TRITON v Olomouci za skvělou akční cenu.
TRITON Tomáš Drábek
Zámečnictví Olomouc, výroba ocelových konstrukcí, brány, ploty, zábradlí, mříže, garáže, pergoly
Máme dlouholetou praxi v oboru a zkušenosti s kovovýrobou a zámečnickými pracemi všeho druhu, vyrobíme ploty, zábradlí, ocelové konstrukce, brány, mříže, plechové garáže.
Půjčovna, pronájem autojeřábů nejen na stavbu
Pokud hledáte půjčovnu autojeřábů nebo potřebujete jeřáb na stavbu, tak kontaktujte společnost REKOS Olomouc, která pronajímá jeřáby, ale také provádí jeřábnické práce a veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Tryskání, pískování – čištění cihel, kamene, betonu, železa nebo dřeva kdekoliv v terénu
Tryskání a pískování různorodých povrchů kdekoliv na místě určení provádí firma Pavel Řezníček. Čistíme cihly, beton, kámen, železo, beton, venkovní zdi i fasády.
Pavel Řezníček Mobilní tryskání, pískování Olomouc
Odstranění graffiti, starých nátěrů a barev z omítek, zdiva – mobilní pískování
O odstranění graffiti, starých nátěrů a barev z omítek, zdiva, kamene i betonu metodou pískování a tryskání se postará firma Pavel Řezníček – mobilní tryskání a pískování.
Pavel Řezníček Mobilní tryskání, pískování Olomouc
Kvalitní kopírovací stroje, kopírky Toshiba, Triumph Adler a Develop nejen do kanceláře
Vysokou kvalitu, rychlý tisk, kopírování i skenování vám zajistí kvalitní kopírky Toshiba, Triumph Adler a Develop. S výběrem kopírovacích strojů do kanceláře vám zajistí firma FBT - Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Čerpadla a bazénové technologie Olomouc, vysokotlaká čerpadla, čerpací stanice
V našem Eshopu si nakoupíte čerpadla nejmodernější konstrukce špičkové kvality, ponorná čerpadla, odstředivá čerpadla, samonasávací čerpadla, teplovodní čerpadla, vysokotlaká čerpadla a další.
Náhradní díly ke stavební a zemědělské technice Olomouc, prodej a servis náhradních dílů
Nabízíme originální náhradní díly i OEM díly přímo od výrobců, až po alternativy k těmto produktům, náhradní díly pro rypadla a nakladače různých velikostí a typů.
Specializovaná prodejna zahradní a lesní techniky Stihl a Stiga za rozumnou cenu
Pro práci na zahradě i pro profesionální účely si pořiďte zahradní a lesní techniku značky Stihl nebo Stiga - široký sortiment naleznete ve specializované prodejně Wald & Garten Šindelka v Olomouci.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Pokladní a informační systémy pro obchody, restaurace a hotely
Spolehlivé profesionální pokladní systémy pro obchody. Restaurační a recepční informační systémy pro hotely a restaurace, pokladní systémy, zámkové systémy, kamerové systémy i čipové karty.
Nosné ocelové konstrukce Olomouc, výroba svařenců, opracování, lakování a montáž
Naše firma HOPAX z okresu Olomouc se zabývá výrobou ocelových konstrukcí z nelegovaných ocelí včetně obrábění a lakování až do 40 m délky a 35 t.
Dřevěné přepravní bedny a ohrádky v různém provedení - prodej a výroba na zakázku
Odolný obalový materiál ze dřeva prodává firma Beneš Bohuňovice spol. s .r.o. Nechte si vyrobit dřevěné přepravní bedny a ohrádky na zakázku, které dodáváme v Olomouci, Přerově i Prostějově.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Prodej čerpadel, čerpací technika Olomouc, oběhová a kalová čerpadla, potravinářská čerpadla
Můžeme vám nabídnout široký sortiment mnoha druhů a typů čerpadel či zařízení od mnoha českých i zahraničních firem - Petr Kafka - VK Čerpadla.
Výroba strojních technologií Olomouc, kovoobráběčské práce, výroba ocelových konstrukcí
Společnost Maptech s.r.o., byla založena v roce 1997. Hlavní naší výrobní náplní jsou strojní technologie pro výrobce betonářského zboží, výroba ocelových konstrukcí a kovoobráběčské práce.
Zahradní technika, zemědělská mechanizace – prodej a servis
Stroje pro zemědělce a zahradníky, sekačky, štípačky, křovinořezy i mulčovače Vám dodá, servisuje i opraví společnost SITTA K + M s.r.o., která sídlí v okrese Olomouc.
Kvalitní zemědělská technika, přívěsy zemědělských strojů, náhradní díly a prodej Olomouc
Agro - Služby, Štěpánov Zdeněk Zahradníček je společnost z Olomouce zabývající se prodejem zemědělské techniky a náhradních dílů. Dodáváme spolehlivé stroje od předních evropských výrobců.
Dodavatel automatizovaných strojů do lisoven
Tváření a lisování plechů za pomocí našich automatizovaných strojů na míru, modernizace a zefektivnění výroby díky dodávaným strojům pro lisování – P/A Bohemia s.r.o.
Centrální vysavače Beam Alliance pro byty a rodinné domy Olomouc
Chcete-li si pořídit centrální vysavač, který bude především určen pro byty a rodinné domy, tak se zaměřte na Centrální vysavače Beam Alliance od firmy EKOELEKTRO v Olomouci.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Náhradní díly na traktory Zetor a ostatní zemědělskou mechanizaci
Náhradní díly na traktory Zetor a ostatní zemědělskou mechanizaci prodává Zdeněk Zahradníček, Agro - Služby, Štěpánov u Olomouce. Zajišťuje také servis zemědělské techniky.
Kropení a vlhčení komunikací, staveb a silnic Olomouc, kropící vozy, kropení staveb, zalévání parků
Kropení a vlhčení komunikací, staveb a silnic Olomouc, kropící vozy, kropení staveb, zalévání parků a zeleně, čištění komunikací komunální technikou.
Výroba dřevěných palet a obalů - rozměry a provedení dle přání zákazníka
Soukromá firma Beneš Bohuňovice spol. s r.o. vám zajistí kvalitní výrobu dřevěných palet a obalů. Dle vašeho přání vyrábí palety v různých rozměrech i provedení.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.