Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Úsporný centrální vysavač BEAM Electrolux si zamiluje každý
Pokud už vás nebaví vláčet za sebou hlučný přístroj, tak si pořiďte úsporný centrální vysavač od firmy Ekoelektro v Olomouci - věříme, že se do něj okamžitě zamiluje každý.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Vybavení zubních ordinací Olomouc,  stomatologické soupravy, lupové brýle, rentgeny, mikroskopy
Vybavení zubních ordinací Olomouc, stomatologické soupravy, lupové brýle, stomatologické rentgeny, mikroskopy, zobrazovací software, ergonomický nábytek a kvalitní osvětlení.
ODONTO - SCHAFFEROVÁ spol. s r.o.
Výroba bezúdržbových hliníkových balkonů Olomouc, montáže moderních balkonů, různé varianty
Výroba bezúdržbových hliníkových balkonů Olomouc, montáže moderních balkonů, různé varianty provedení od tradičních stylů až k nejmodernějším designům.
Ponorné čerpadlo na čistou, pitnou vodu do studní i vrtů
Pořiďte si ponorné čerpadlo na čistou a pitnou vodu, které je vhodné k čerpání vody ze studní a vrtů. Ve firmě TRITON v Olomouci si vyberete ponorné vřetenové i nerezové čerpadla za akční ceny!
TRITON Tomáš Drábek
Laboratorní sklo - odměrné baňky, džbány, kádinky, láhve eshop
Pokud potřebujete pro vybavení vaší laboratoře odměrné baňky, džbány, kádinky nebo láhve, pak navštivte eshop firmy FAGRON a.s., kde si vyberete z širokého sortimentu laboratorního skla všeho druhu.
Výroba adaptérů pro stroje v zemědělství
Různorodé adaptéry určené pro zemědělské stroje a techniku vyrábí za pomocí nejmodernějších CNC strojů společnost STT servis, která sídlí v Dlouhé Loučce.
Náhradní díly pro lokomotivy a kolejová vozidla, výroba nových dílů, renovace a servis
Vše pro lokomotivy a kolejová vozidla zajistí společnost SELP servis, s.r.o., opravy a údržbu lokomotiv, výrobu nových dílů, náhradních dílů, renovaci i servis.
Malosériová, kusová zámečnická výroba a svařování na zakázku
Zámečnické práce, svařování, malosériovou a kusovou zámečnickou výrobu přesně dle přání a specifikace zákazníka zajišťuje společnost SELP Servis, s.r.o. z Chomoutova u Olomouce.
Průmyslové centrální vysavače BEAM Electrolux pro hotely i penziony
K základnímu vybavení hotelů a penzionů patří průmyslové centrální vysavače. Proto se obraťte na Ekoelektro v Olomouci, kde si vyberte z centrálních vysavačů a sacích agregátů značky BEAM Electrolux.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
CNC obrábění na nejmodernějších obráběcích strojích, pálení, sváření a jiné povrchové úpravy
Komplexní služby v oblasti CNC obrábění Vám poskytne společnost STT SERVIS, s.r.o. z Dlouhé Loučky. Zajistíme výkresovou dokumentaci, materiál, výrobu CNC programů a následné sváření a obrábění.
Palety na výrobu nábytku do zahrad i bytu - prodej
Pokud hledáte vhodné palety, které chcete využít na výrobu paletového nábytku do zahrady nebo do bytu, pak oslovte firmu Beneš Bohuňovice nedaleko Olomouce.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Zařízení pro nejekologičtější a nejkvalitnější úklid domácností nebo firem
Parní a mycí zařízení, filtrační přístroje, produkty z mikrovlákna, profesionální čistící technika a zakázkové čistění vzduchu dodává Clear World s.r.o.
Chemické úpravy povrchů přípravkem Alodine - metoda Bonderite
Firma DELTACOL CZ s.r.o. se zaměřuje na galvanické zinkování, chromování a pasivaci hlíniku přípravkem Alodine a nyní využívá i novou metodu Bonderite.
Kovovýroba a zámečnictví ELZA vám vyrobí kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení
Kvalitní zakázkovou a sériovou výrobu v oblasti zámečnictví a kovovýroby vám zajistí firma Pavel Janíček - ELZA v Olomouci. Vyrobíme kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení.
Čidla kvality vzduchu pro firemní objekty, kanceláře, byty a rodinné domy - prodej, e-shop
Čidla kvality vzduchu pro firemní objekty, kanceláře, byty a rodinné domy prodává firma BLUE TRADE z Olomouce. Navštivte náš e-shop, kde si vyberete čidlo pro sledování kvality vzduchu v interiérech.
BLUE TRADE, s.r.o.
Plastový materiál pro inženýrské sítě, prodej a kompletní instalace
Prodej a instalace plastového materiálu potřebného k připojení vodovodních sítí, odvodňovacích a odpadních systémů od společnosti Plast Trade CZ, s.r.o. z Olomouce.
Dovoz pitné a užitkové vody, plnění bazénů, zalévání parků a kropení silnic
Kropení silnic proti prašnosti, čištění parkovišť a cest, zalévání zelení, dovoz pitné vody od Vysloužil služby s.r.o. z Náměšti na Hané.
Automatické závlahové a zavlažovací systémy - instalace úsporných závlah
Instalací automatických závlahových a zavlažovacích systémů se zabývá firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o. z Olomouce. Provádíme komplexní realizace úsporných závlah.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Galvanické pokovování hliníku – chromátování hliníku přípravkem Alodine 1200
O chromátování hliníku se postará společnost DELTACOL CZ, specialista v oblasti galvanického pokovování nejen v Litovli a olomouckém kraji.
Hydraulické systémy, elektrické pohony, elektronika a software Olomouc, dodávky a servis systémů
Hydraulické systémy, elektrické pohony, elektronika a software Olomouc, dodávky a servis systémů, komplexní řešení strojních systémů, náhradní díly.
Galvanické a chemické úpravy - dekorativní, tvrdé chromování
Firma DELTACOL CZ s.r.o. je profesionální galvanovna, která provádí galvanické a chemické úpravy, mezi které se řadí dekorativní a tvrdé chromování.
Zakázková výroba kovových materiálů, ocelových konstrukcí
Jakákoliv výroba kovových materiálů a ocelových konstrukcí je pro olomouckou firmu ELZA - Pavel Janíček opravdovou výzvou. Na zakázku vyrobí vše od plotů, bran, okrasných držáků květin až po pergoly.
Automatické lisování a tváření plechu Praha, podavače, rovnačky, navijáky, mazačky, dopravníky
Automatické lisování a tváření plechu Praha, podavače, odvíjecí a rovnací zařízení, navíjecí zařízení, přídavná zařízení tvářecích lisů, mazačky, nůžky, senzory, dopravníky.
Galvanické niklování - jednoduché i duplexní povlaky niklu
I kvalitní materiály je často nutné obstarat ještě nějakou další vrstvou - firma DELTACOL CZ s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na galvanické niklování. Poskytne vám jednoduché i duplexní povlaky niklu.
Kancelářská technika - prodej a kompletní servis
Pokud sháníte spolehlivého servisního technika, který vám zaručí kompletní servis kopírky nebo jiné kancelářské techniky, tak je zde pro vás v Olomouci společnost Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš