Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Servis výpočetní a kancelářské techniky – perfektní stav tiskáren a počítačů ve Vaší firmě
Servis výpočetní a kancelářské techniky, tiskáren, počítačů a dalšího zařízení různých značek pro zajištění perfektního stavu zajišťuje společnost FBT- Bräuer Tomáš pro firmy v Olomouci a Prostějově.
FBT - Bräuer Tomáš
Broušení pilových řetězů na motorové, elektrické a akumulátorové pily
Nevíte jak správně nabrousit pilový řetěz na Vaší motorové, elektrické nebo akumulátorové pile? Obraťte se na firmu Wald & Garten s.r.o..
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Pájení nerezových i ocelových materiálů pastou na bázi mědi (Cu) a na bázi nikl-chrom (Ni-Cr)
Společnost D&K Brazing s.r.o. provozuje lineární pájecí pec s řízenou ochrannou atmosférou složenou z vodíku a dusíku vhodnou pro kontinuální pájení a žíhání především nerezové oceli a běžné oceli.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Motorové, elektrické a řetězové pily Stihl  - odborný prodej a servis
Motorové, akumulátorové, řetězové a elektrické pily Stihl včetně příslušenství dodává v Olomouci a Přerově firma Wald & Garten s.r.o. - Šindelka. Poskytujeme odborné poradenství a servis.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Opravy,servis čerpadel,půjčení, Olomouc, Přerov
Společnost Metaservis s.r.o. zajišťuje opravy čerpadel v Olomouci a Přerově, se zapůjčením náhradního čerpadla po dobu opravy. Nechte si opravit čerpadlo MQ345,Scala 1 a Scala 2 a jiných bez obav!
Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren
Prodej a odborný servis zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga
Prodejem zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga se zabývá firma Wald & Garten s.r.o. (Šindelka) v Olomouci. Samozřejmostí je odborný servis na zahradní techniku.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Žíhání a pájení nerezového materiálu v lineární peci
Společnost D&K Brazing s.r.o. se zaměřuje na žíhání a pájení nerezového materiálu jako jsou trubky a kulatiny v lineární peci s kontrolovanou atmosférou v Olomouci a okolí.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Velkoobchodní prodej – ložiska značek SKF, ZKL, těsnění, řemeny, řetězy a velké množství nářadí
Na velkoobchodní prodej ložisek SKF, ZKL, těsnění, řemenů, řetězů a širokého sortimentu nářadí se zaměřuje společnost LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. působící nejen pro oblasti Brna a Ostravy.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Olomouc
Elektrochemické leštění, povrchové úpravy kovů
Společnost ELLIT PLUS nabízí svým klientům elektrochemické leštění a jiné povrchové úpravy kovů, pomocí kterých dosahuje optimálních vlastností výrobků z nerezivějících ocelí různých tvarů i rozměrů.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Prodej, montáž a servis centrálních vysavačů BEAM včetně dodávky náhradních dílů
Na prodej, montáž, servis a dodávku náhradních dílů pro centrální vysavače značky BEAM se nejen pro oblasti Olomouce a Brna zaměřují profesionálové ze společnosti Roman Rozsypal – EKOELEKTRO.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Zakázková výroba dřevěných obalů – vhodné nejen pro strojírenství, kovovýrobu a elektrotechniku
Na zakázkovou výrobu dřevěných obalů různých rozměrů vhodných pro strojírenství, elektrotechniku, stavebnictví a kovovýrobu se zaměřuje společnost Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Kruhové nebo sektorové postřikovače jsou ideální pro zavlažování zahrad a sadů
Při zalévání okrasných či užitkových ploch Vašich zahrad Vám práci usnadní naše postřikovače. Vybrat si můžete z kvalitních postřikovačů, které naleznete na e-shopu české firmy TAFIMEX TRADE s.r.o.
TAFIMEX trade s.r.o.
Povrchové úpravy kovů a kovových konstrukcí
ELLIT PLUS v Litovli nedaleko Olomouce je firmou, která se zabývá povrchovou úpravou kovů a kovových konstrukcí různých tvarů a rozměrů.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Povrchová úprava, elektrochemické leštění nerezových výrobků
Potřebujete vyčistit nebo upravit výrobky z nerezavějící oceli? Obraťte se na profesionály z firmy ELLIT PLUS - zajistí vám povrchovou úpravu a elektronické leštění nerezových výrobků.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Hydraulický lanový naviják pro lesní a zemědělské traktory – síla, dlouhá životnost a stálost výkonu
Velký výběr hydraulických lanových navijáků pro lesní a zemědělské traktory s velkou silou, stálým výkonem a dlouhou životností má ve svém sortimentu společnost Autonavijáky - SEAL - navijáky s.r.o.
Autonavijáky - SEAL - navijáky s.r.o. Prodej, montáž a servis navijáků
Záruční i pozáruční servis a opravy vysokozdvižných vozíků Linde, Desta a dalších značek
Firma VZV DESTA SERVIS působící v okolí Olomouce a Přerova se specializuje na provádění záručního a pozáručního servisu včetně oprav u vysokozdvižných vozíků značek Linde, Desta, Balkancar a dalších.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Vysokozdvižné vozíky Caterpillar, Mitsubishi, Hyster, Yale – kompletní servis prováděný odborníky
Kompletní servis, opravy a technické prohlídky vysokozdvižných vozíků značek Caterpillar, Mitsubishi, Hyster, Yale provádí společnost VZV DESTA SERVIS v Olomouci, Přerově a širokém okolí.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Broušení a opravy řetězů – kompletní servis u motorových a aku pil značky Stihl
Bohatý sortiment motorových a aku pil značky Stihl včetně náhradních dílů má společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka z Olomouce, která zajišťuje broušení, opravy řetězů a další servisní služby.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Zahradní technika Stihl – pily, sekačky, křovinořezy, traktory, plotořezy a mnoho dalšího
Na prodej zahradní techniky značky Stihl jako jsou motorové a aku pily, sekačky, traktory, křovinořezy, plotořezy a mnoho dalšího se zaměřuje společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka z Olomouce.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Vysokozdvižné vozíky Toyota, BT, Cesab – náhradní díly, opravy a servis prováděný specialisty
Opravy, servis a zajištění náhradních dílů pro vysokozdvižné vozíky značek Toyota, BT a Cesab zajišťují odborníky společnosti VZV DESTA SERVIS působící nejen v oblasti Olomouce a Přerova.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Eshop i prodejna s ložisky SKF - velký výběr válivých nebo kluzných ložisek
Velký výběr válivých nebo kluzných ložisek SKF naleznete na eshopu firmy LOŽISKA VILÍM, ale navštívit můžete i naši prodejnu v Olomouci či Prostějově, kde vám rádi poradíme s výběrem ložisek.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Obalové materiály – bublinkové a strečové fólie, zakrývací plachty
Bublinkové, stretch fólie a další obalové materiály, pomocí kterých ochráníte různé předměty při jejich přepravě, zakoupíte v prodejně Barvy M.J. Final, s.r.o. v Litovli. Prodáváme také krycí plachty.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Motorové pily a bohatý výběr vybavení pro les a zahradu – kvalitní technika značky Stihl
Motorové pily, křovinořezy, zahradní nůžky a další vybavení pro les a zahradu světoznámé značky Stihl má ve svém bohatém sortimentu společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka z Olomouce.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Robotický vysavač TUBO ROBO TR800 s nabíjecí a samočistící stanicí - vysává i vytírá
Robotický vysavač TUBO ROBO TR800 s nabíjecí a samočisticí stanicí a napojením na centrální vysavač, který vysává a vytírá, prodává Ekoelektro z Olomouce. Je to nejlepší domácí pomocník.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Opravy a servis vysokozdvižných VZV vozíků - více než 20 let zkušeností
Firma VZV DESTA SERVIS nedaleko Olomouce má již více než 20 let zkušeností v oblasti opravy a servisu vysokozdvižných vozíků značek Desta, Hyster, Toyota a další. Přenechejte vaše VZV profesionálům.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV