Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Prodej benzínový a Aku křovinořez Husqvarna, ochranný štít a žací struna ZDARMA - v našem eshopu
Benzínové a Aku, elektrické křovinořezy Husqvarna prodává v eshopu firma Gardentech s.r.o. Osobní odběr Brno-Černovice. Ochranný štít a žací struna ZDARMA.
Gardentech s.r.o.
Autorizované měření emisí - jednoduché rozptylové studie
Autorizovaným měřením emisí se zabývá naše firma Detekta s.r.o. z Brna. Vytváříme jednoduché rozptylové studie v akreditované laboratoři.
Detekta s.r.o.
Stožáry veřejného osvětlení standardní i atypické, nejmodernějších technologií pro výrobu stožárů
Stožáry veřejného osvětlení standardní i atypické, nejmodernější technologie pro výrobu stožárů, přechodové, sadové, silniční, dálniční a osvětlovací stožáry od firmy AMAKO, spol. s r.o. v Břeclavi.
AMAKO, spol. s r.o.
Výroba a dodávka nástrojů a forem pro výrobu plastových dílců, obalů a plastových částí
Výrobou nástrojů a také vstřikovacích a vyfukovacích forem pro plastové dílce, obaly a plastové části se zabývá společnost Nástrojárna R-TOOLS se sídlem v Brně.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Těsnící límce pro nákladové rampy, vyrovnávací můstky a nákladové plošiny – vše pro jednoduchou nakládku a vykládku
Vyrovnávací můstky, nákladové plošiny a těsnící límce pro nákladové rampy pro snadnou nakládku a vykládku má ve svém bohatém sortimentu společnost TECHNOPARK CZ s. r. o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Široký výběr lineárních vedení a pohonů - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další
Brněnská firma SPONA - ROL s.r.o. poskytuje široký výběr lineárních vedení a pohonů v různých řadách a typech - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další.
Požární ochrana a prodej protipožárních prostředků od PB Alfa s.r.o. z Brna
Společnost PB Alfa s.r.o. z Brna nabízí služby v oblasti požární ochrany a to od kontrol, oprav a revizí požárních systémů až po prodej hasících přístrojů.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Výroba průmyslových pružin na zakázku - tlačné, tažné, torzní a ploché
Průmyslové pružiny na zakázku vyrábí a vyvíjí naše společnost Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna. Dodáváme tlačné, tažné, torzní, ploché a jiné standardní pružiny různých velikostí.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Výroba plastových výlisků - od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů
Kompletní výroba plastových výlisků od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů zajišťuje na Jižní Moravě firma INCOT, která má v oboru dlouholeté zkušenosti.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Filtry a filtrační technologe pro průmysl, velkoobchod, prodej, distribuce
Distribuce, velkoobchod, prodej filtrů, filtračních vložek a filtrační technologie pro průmysl zajisťuje firma C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky, opravy a servis této techniky nabízí firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Záruční i pozáruční servis, opravy chladniček a mrazniček - rychle a spolehlivě
Nevíte u koho rychle a spolehlivě opravit vaši chladničku nebo mrazničku? Hledáte firmu, která vám poskytne záruční i pozáruční servis? Obraťte se na firmu Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně!
Motorové oleje a maziva značky TOTAL -autorizovaný distributor, dodavatel
Autorizovaným distributorem motorových olejů a maziv značky TOTAL a také jejich dodavatelem je na celé Moravě a na Vysočině společnost MERLIN - PLUS z Hrušek u Břeclavi.
Kuželočelní průmyslové převodovky
Výkonné a kvalitní kuželočelní převodovky vhodné pro využití v průmyslovém odvětví dodává obchodní společnost SPONA – ROL s.r.o. z Brna.
Jádrové vrtání a řezání betonových konstrukcí – diamantová řezací technika
Diamantovou řezací techniku, kterou je jádrové vrtání různých otvorů a řezání betonových konstrukcí a odstraňování velkých ploch betonu provádí společnost BBG-BENDA, s.r.o.
BBG-BENDA, s.r.o.
Pronájem plošiny - pracovní a montážní Brno
Pronájem pracovní a montážní plošiny v Brně a okolí vám poskytne firma s dlouholetou zkušeností - Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Autogenní technika pro svařování a řezání – prodej redukčních ventilů, spořičů plynu
Prodejem techniky pro autogenní svařování a řezání – redukční ventily, spořiče plynu, bezpečnostních prvků, pálící strojky – se zabývá společnost Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Zakázková kovovýroba, zámečnické práce včetně zaměření, projekce, výroby a montáže
Zakázkovou kovovýrobu z oceli a nerezu realizuje v okolí Mikulova firma Kovo Prokeš, s.r.o. Zajistíme zaměření, projekci, výrobu a montáž. Provádíme i zámečnické práce.
Kovo Prokeš, s.r.o.
Konstrukční práce – vývoj a stavba svislých soustruhů s využitím konceptu digitálního prototypování
Konstrukční kancelář společnosti VTL Blansko se zabývá vývojem a stavbou svislých soustruhů pro různá průmyslová odvětví. Každý soustruh modifikujeme dle přání zákazníka.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Vertikální míchačky, přisávací šrotovníky, výroba krmných směsí
Společnost AGROING BRNO s.r.o. zajišťuje výrobu technologií pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí. Dodáváme vertikální míchačky a přisávací šrotovníky.
AGROING BRNO s.r.o.
Rekuperační systémy pro úsporu energie za topení - až 95 procent
Společnost KlimaTechnik s.r.o., která je profesionálem v oblasti vzduchotechniky a klimatizace poskytuje rekuperační systémy, které jsou pro úsporu tepelné energie až 95 procent.
KlimaTechnik s.r.o.
Výroba konfekce – sáčky a proložky z bublinkové a hladké fólie nebo pěnového polyethylenu
Na specializovanou výrobu konfekce zahrnující výrobu sáčků, proložek a přířezů z bublinkové a hladké fólie či polyethylenu v různých provedeních se zaměřují odborníci společnosti HB pack s.r.o.
HB pack s.r.o.
Robotické svařování wolframovou elektrodou TIG – sériová kovovýroba
Robotické svařování kovů metodou TIG v místech horší dostupnosti a zaměření na sériovou kovovýrobu přináší společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna.
GIOMETAL s.r.o.
Půjčovna zahradní techniky, Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků
Půjčení zahradní techniky značky Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků SELVO poskytuje prodejna Gardentech s.r.o. Brno - Černovice. Půjčovna i prodej.
Gardentech s.r.o.
Klimatizace a tepelná čerpadla Viessmann – úspora nákladů na vytápění a chlazení
Klimatizace a tepelná čerpadla Viessmann pro rodinné domy, byty i komerční objekty instaluje na Hodonínsku firma Klimastyle s.r.o. S touto technikou ušetříte náklady na vytápění i chlazení objektů.
Klimastyle s.r.o.