Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Prodej kvalitních motorových, převodových olejů a maziv renomovaných značek
Společnost Micro s.r.o. z Brna dodává motorové, převodové oleje a další maziva do osobních a dodávkových automobilů za bezkonkurenční ceny. Působíme v regionu Boskovice, Blansko.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Zakázková výroba přírub podle specifických požadavků – zhotovení příruby podle výkresové dokumentace, dodatečná úprava
Zakázkovou výrobou přírub na míru se zabývá firma GELDBACH - CZ s.r.o. Dle požadavků zákazníka zajistíme dodatečnou úpravu přírub i atypickou výrobu.
GELDBACH - CZ s.r.o.
Klimatizace, vzduchotechnika pro domácnosti a kanceláře - odborná montáž a servis
Odbornou montáž, servis klimatizací a vzduchotechniky zajišťuje pro Kyjov a Hodonín firma Klimastyle. Zařízení dodáváme a instalujeme pro domácnosti i kanceláře.
Klimastyle s.r.o.
Výroba obalů, tisk etiket, letáků a vizitek Kyjov – vysoká kvalita a moderní technologie
Potřebujete pro své zaměstnance nechat vyrobit vizitky, nebo sháníte odborníky na výrobu obalů? A studio group, pro vás zařídí mnohem víc. Jejich tým se o vás perfektně postará.
A studio group, spol. s r.o.
Kvalitní a přesné řezání betonu lanem odbornou firmou
Firma BBG-BENDA s.r.o. z Brna se specializuje na řezání a vrtání stavebních konstrukcí pomocí diamantových nástrojů. Řezání lanem provádí nejen ve velkých městech v Brně, Olomouci a Ostravě.
BBG-BENDA, s.r.o.
Dopravníky palet pro horizontální dopravu – řetězové a válečkové dopravníky pro efektivní logistiku
Na výrobu a konstrukci řetězových a válečkových dopravníků palet různých rozměrů vhodných pro horizontální dopravu prázdných nebo plných palet se zaměřuje společnost ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Omílání ostrých hran plechů, profilů omílacím žlabem
Omílání ostrých hran plechů a profilů, které zajišťuje bezpečnost a kvalitu výrobků, provádí pomocí omílacího žlabu v okolí Blanska firma JMKovo-BK s.r.o.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Řezací plotry rolové, plošné, Mimaki, dodavatel, autorizovaný prodejce
Autorizovaným prodejcem a dodavatelem rolových a plošných řezacích plotrů japonské značky Mimaki je firma ELECTRON, spol. s r.o., sídlící v Brně. Kvalitní plotry do všech provozů.
ELECTRON, spol. s r.o.
CNC řezání vodním paprskem - zpracování jednoduchých i složitých materiálů
CNC zpracováním jednoduchých i složitých materiálů se zabývá firma R+W Ferra s.r.o. z Brna. Na Vysočině provádíme metodu řezání vodním paprskem pro plast, sklo, kov, mramor a jiné suroviny.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Dodávka vzduchotechniky, klimatizace a chlazení do administrativních budov, nemocnic, hal a skladů
Společnost RX servis s.r.o. z Brna dodává vzduchotechniku, klimatizaci, chlazení, vytápění a MaR do administrativních budov, nemocnic, výrobních hal a skladů. Firma působí také v Ostravě a Zlíně.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Stacinární snímače čárových kódů vhodné pro vysokorychlostní montážní linky a prostředí s velkým objemem snímání
Speciálně navržené stacionární snímače, které automatizují proces identifikace výrobků založené na čtení čárových kódů, analýze nebo profilování položek dodává firma DATASCAN, s.r.o.
DATASCAN, s.r.o.
Dráty MIG/MAG, TIG, pro plamen a obalované elektrody pro svařování
Přídavné materiály pro svařování, jako jsou MIG/MAG, TIG dráty, dráty pro plamen a obalené elektrody, zakoupíte na internetovém obchodě společnosti WELDPOINT s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Chladící vitríny, prosklený mrazák pro Vaši prodejnu - dodání, montáž, individuální přístup
Nejen do prodejen s potravinami dodává chladící vitríny a prosklené mrazáky společnost LEDO servis ze Znojma. Do Vašeho gastronomického zařízení dodáme a zajistíme montáž všech chladících zařízení.
Karel Kašpar LEDO servis
Strojírenské prototypy a formy, kusová malosériová výroba - CNC nástrojářské práce
CNC nástrojářské práce zajišťuje Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Specializujeme se na kusovou, malosériovou výrobu strojírenských prototypů a forem pro upínače, zápustky, válcovací trny a jiné přípravky.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Výrobny krmných směsí, premixové linky - granulátory, mačkadla, šrotovníky, linky na pytlování
Výrobny na krmné směsi, premixové linky, granulátory, mačkadla, šrotovníky a linky na pytlování na zakázku vyrábí firma HAIVA Tasovice
HAIVA Tasovice s.r.o.
Pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny, připravené k okamžitému provozu
Motorové stroje pro práci na zahradě i v lese si vyberete v e-shopu firmy Zelená zahrada s prodejnou ve Znojmě - vybírat můžete pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny!
Zelená zahrada
Plošinové ocelové rošty – vysoká kvalita, dlouhá životnost a nízké náklady díky pozinkování
Na zakázkovou výrobu na míru a dodávku plošinových ocelových roštů s dlouhou životností a nízkými náklady díky pozinkování se zaměřuje společnost KASALI, s.r.o působící nejen pro oblast Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Vstupní čistící rohože s vysokou schopností zachytit nečistoty do hal
Vstupní rohože fungují jako čistící rohože do vstupních hal a firem, hotelů, určené pro vysokou zátěž a s vysokou schopností zachytit drobné nečistoty.
DIAMANT AK s.r.o.
Autorizované měření emisí, akreditovaná laboratoř pro kontrolu emisí
Autorizované měření emisí, akreditovaná laboratoř pro kontrolu emisí, autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin provádí firma Detekta s.r.o., pobočka Krnov.
Detekta s.r.o.
Svařovací stroje - novinka v eshopu multifunkční svařovací zdroj, invertor EWM PICOMIG
Svařovací stroje firmy FORMICA WELD spol. s r.o. přicházejí s novinkou ve svém eshopu. Multifunkční svařovací zdroj, invertor značky EWM PICOMIG.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Odborné konzultace a poradenství pro systémy řízení vytápění, chlazení a osvětlení
ELMAR group Brno se již několik let zabývá dodávkou systémů řízení vytápění, chlazení i osvětlení a rádi vám poskytnou odborné konzultace i poradenství.
ELMAR group spol. s r.o.
Polyetylenové pěnové fólie na balení různých produktů - prodej přímo od výrobce
Polyetylenové pěnové fólie snadno objednáte přímo od výrobce HB pack s.r.o.. V okolí Heršpic a Slavkova u Brna prodáváme obalový materiál proti oděru, poškrábání a jinému poškození produktů.
HB pack s.r.o.
Bezpečnostní signalizace pro průmysl - světelná signalizace, osvětlení pro stroje
Bezpečnostní signalizace pro průmysl a světelnou signalizaci nebo osvětlení pro stroje Vám dodá a namontuje břeclavská firma Teprostroj s.r.o.
Teprostroj s.r.o.
Filtrace vody a vzduchu, odlučovače ropných látek a filtry do akvárií – bohatý sortiment kvalitního dodavatele
Širokou škálu různých druhů filtrací vody a vzduchu, odlučovačů ropných látek a filtrů do akvárií má ve svém bohatém sortimentu společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Instalace, přestavby a elektroinstalace bioplynových zařízení – specialisté na automatizaci a mechanizaci průmyslu
Na instalace, přestavby a elektroinstalace bioplynových a jiných zařízení se zaměřují specialisté na automatizaci a mechanizaci průmyslu ze společnosti SD Install.
SD Install Gustav Schuh