Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Zakázková výroba vyfukovacích a vstřikovacích forem - pro plastové dílce, výlisky
Zakázkovou výrobou vyfukovacích a vstřikovacích forem se zabývá Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Podle 3D návrhu vyhotovíme formy pro plastové dílce, obaly a výlisky.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Elektromotory pro výtahy a eskalátory od výrobce LAFERT
Špičkové elektromotory od renomovaného italského výrobce Lafert Motors dodává na český trh společnost SPONA – ROL s.r.o. sídlící v Brně.
Stroje a technika pro sečení trávy - příkopové sekačky, zahradní traktory
Veškerou potřebnou techniku pro sečení trávy v parcích, zahradách ale i na loukách zakoupíte v prodejně firmy SYNPRO s.r.o. Prodáváme příkopové sekačky BOMFORD i výkonné zahradní traktory SECO.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Servis, oprava chladniček nejen značek AEG, Electrolux, Gorenje
Máte chladničku značky AEG, Electrolux, Gorenje nebo jinou a potřebujete zajistit jejich opravu nebo servis? Kontaktujte firmu Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně!
Dodávka a montáž klimatizací Sinclair,Toshiba, Daikin a Mitsubishi – návrh klimatizace na míru
Návrh klimatizačního systému na míru poskytuje v okolí Hodonína a Kyjova firma Klimastyle. Dodáváme a montujeme klimatizace pro chlazení i vytápění značek Sinclair,Toshiba, Daikin a Mitsubishi.
Klimastyle s.r.o.
Prodej filtrů, filtračních vložek a materiálů k filtraci vzduchu, oleje a paliva
Distributor, dodavatel a prodej filtrů, filtračních vložek a materiálů k filtraci vzduchu, oleje i paliva, všechny druhy filtrů pro techniku, to vše od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Manipulační technika - prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky v Brně spolehlivě zajišťuje firma Moravia Manipul spol.s r.o, která působí v oblasti manipulační techniky.
Moravia Manipul, s.r.o.
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO - známá taky jako E-tříkolka
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO u firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger, Brno. Na menší zahrady, rozsáhlejší farmy, vinice či dokonce zemědělská družstva.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej, eshop motorové pily Husqvarna. S dárkem řetěz a olej zdarma.
Prodej, eshop motorové pily značky Husqvarna od firmy Gardentech s.r.o. Brno. Všestranná výkonná pila profesionální kvality s dárkem. Řetěz a olej zdarma.
Gardentech s.r.o.
LDPE fólie, hadice a polohadice z čistých nebo recyklovaných granulátů – obaly v různých provedeních na míru!
Na výrobu a prodej LDPE fólií, hadic a polohadic z čistých nebo recyklovaných granulátů v různých provedeních jako kluzné či nekluzné se zaměřuje společnost HB pack s.r.o.
HB pack s.r.o.
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Dřevěné bednění pro sklářské pece přesně na míru - výroba a montáž
Výrobou a dodáním dřevěného bednění přesně na míru pro sklářské pece vyrábí a montuje společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dodáváme po celé ČR a do zahraničí.
BAST CZ s.r.o.
Náhrada plynového topení za tepelné čerpadlo nebo klimatizaci, která topí
Pokud uvažujete nad tím, jak nahradit plynové topení, obraťte se na firmu Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo. Nainstalujeme Vám vytápění tepelným čerpadlem nebo klimatizací, která topí
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Oleje pro automatické převodovky autobusů, nákladních vozidel a zemědělských strojů
Vynikající viskozitně stabilní oleje pro provoz automatických převodovek u autobusů, nákladních vozidel a zemědělských strojů prodává firma MERLIN-PLUS.
Výroba vstřikovacích forem - formy na plast včetně návrhu a konstrukce
Nechte si vyrobit vstřikovací formy od společnosti INCOT - vstřikování plastů z Podivína, která poskytuje kompletní služby při výrobě plastových výlisků.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Bezkontaktní RFID čipové náramky pro Aquaparky, lázně a wellness centra
Výrobce, prodejce, dodavatel RFID čipových náramků, bezkontaktní čipové technnologie pro aqaparky, lázně a wellness centra jedině od firmy IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Vysoce kvalitní motorové oleje a maziva
Široký sortiment motorových olejů a maziv dodává pro maloobchody, průmyslové a zemědělské podniky i koncové odběratele společnost MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Vakuové tvarování plastů za tepla, výroba forem - modelárna
Firma FORKLIM s.r.o. poskytuje služby v oblasti truhlářství, modelářství a slévárenství. Firma je schopna vyrobit slévárenské modely, odlitky, formy z různých materiálů.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Komaxitování kovů, kovových konstrukcí a dílců v odstínech stupnice RAL
Povrchovou úpravu kovů komaxitováním svěřte v okolí Blanka a Boskovic do rukou zkušené lakovny Lama lakovna s.r.o. v Boskovicích. Lakujeme kovové dílce ve všech odstínech RAL.
Lama Lakovna, s.r.o.
Servis geometrické přesnosti obráběcích strojů v rámci pravidelné prohlídky nebo po poruše strojů
Servis a geometrii obráběcích strojů zajistí firma VTL Blansko. Kontrolu geometrie provádíme v rámci pravidelného servisu, po havárii a kolizi strojů nebo na přání zákazníka.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Velký výběr klimatizací s akčními cenami pro úlevu od vysokých teplot
Akční ceny klimatizací a úlevu od teplého nebo naopak velmi chladného počasí Vám umožní společnost KlimaTechnik s. r. o. ze Strážnic
KlimaTechnik s.r.o.
Speciální tlačné, tažné, tvarové a nástrojové pružiny - přímo od výrobce
Speciální tlačné, tažné, tvarové, nástrojové, torzní a jiné pružiny na zakázku pro různá odvětví průmyslu dodává výrobce Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Technologie a zařízení robotického lakování – inovace procesu u práškových i mokrých barev
Specialisty na technologie a zařízení robotického lakování a inovace v procesu lakování práškových i mokrých barev jsou pracovníci ze společnosti SURFIN Technology s.r.o. z Brna.
Chlazení, chladiče nebo chladící vana pro zabudování do barové desky na lahvová vína
Elektrické chladiče a chladící vany pro profesionální chlazení a podávání kvalitně vychlazeného vína prodává firma Ráj Gastronomie.cz - Gastro vybavení Hustopeče.
Ráj Gastronomie.cz