Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Pronájem a servis mobilních toalet, wc na sportovní, kulturní akce, festivaly
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem mobilních wc pro kulturní i sportovní akce v okolí Znojma, Moravského Krumlova nebo Pohořelic poskytne firma Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Kyvná střešní okna s integrovaným tepelným límcem a zavedenou ventilací
Profesionální okna s tepelným límcem, která jsou skvělou volbou pro každou domácnost. Firma EVOokna se postará a dodávku a montáž kyvných střešních oken se zabudovanou ventilací.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Pokládka laminátových podlah s  realisticky přírodním vzhledem a vynikající ochranou vůči poškození
Bezkonkurenčně kvalitní laminátové podlahy s realisticky přírodním vzhledem, které Vám pomohou vytvopřit opravdu mimořádné interiéry, pokládá v okolí Znojma firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře.
Spojovací materiál do plechu, trhací nýty - výroba, prodej a dodávka
Firma SIMAF CZ s.r.o. v Brně vyrábí a také prodává spojovací materiál do plechu. Další kvalitním produktem jsou také trhací nýty. Neváhejte nás kontaktovat - vždy vám rádi poradíme s výběrem.
SIMAF CZ s.r.o.
Výroba a dodávka dřevěných střešních vazníků pro stavební firmy - na všechny typy střech
Výrobou dřevěných střešních vazníků se zabývá společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Vazníky na různé typy střech dodáváme stavebním firmám a obchodním partnerům z celé České republiky.
BAST CZ s.r.o.
Betonové stříšky s okapovou drážkou, sloupové hlavice k betonovým plotům
Betonové stříšky s okapovou drážkou odolné vůči mrazu a také sloupové hlavice k betonovým plotům vyrábí firma NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Výroba potrubních dílů – všestranné využití, kvalitní materiály
Společnost AR Brno dodává potrubní díly -přivařovací, točivé příruby. Výrobu zajišťujeme dle potřeb zákazníka na míru. Používáme kvalitní materiály pro různá odvětví a průmysl.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Podlahy pro nadměrnou zátěž, odolné vůči vlhku – čerpání cementového potěru
Podlahy odolné vůči vlhku a vhodné do prostor s nadměrnou zátěž dodává firma Beton Znojmo. Postaráme se o čerpání cementového potěru v okolí Znojma a Třebíče.
Zakončení balkónu – balkónové a okapové lišty různých velikostí a s různým přesahem
Bohatý výběr okapových a balkónových lišt a profilů v různých velikostech má ve svém sortimentu společnost PELI BRNO, která si poradí nejen se zakončením balkónu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Vodotěsné střešní tašky - střešní krytiny s dlouhou životností
Široký sortiment střešních krytin, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, pro Vás poskytuje brněnská společnost Mediterran CZ s.r.o. Máte od nás 50 letou záruku.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Hliníkové vstupní vchodové dveře, hliníková okna
Společnost EVOokna se sídlem v Čermákovicích Vám zajistí hliníková okna a hliníkové vstupní vchodové dveře dle Vašeho výběru.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Topenářství – montáž a výměna kotlů, podlahové vytápění, opravy topných systémů
Montáž a výměnu kotlů, realizaci podlahového vytápění a dalších topných systémů svěřte do rukou firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Postaráme se i o opravy topných systémů a těles.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Textilní rohože, rohožové systémy, rohožky, vstupní čistící zóny, prodej, dodávka, montáž
Výrobu, dodávku, montáž textilních rohoží, rohožových systémů, rohožek, vstupních čistících zón s logem, rýmy, lemovkami a dalšími doplňky zajistí firma DIAMANT AK s.r.o.
DIAMANT AK s.r.o.
Kvalitní spojovací materiál – návrhy, vývoj, dodávky
Pokud se ohlížíte po spolehlivé společnosti, která se zabývá návrhy a vývojem spojovacích materiálů, pak se neváhejte obrátit na SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Ošetření a čištění koberců z přírodních vláken -  kokos, juta nebo mořská tráva
Jak správně postupovat v rámci péče a čištění koberců z přírodních vláken jako je kokos, juta, mořská tráva či sisal Vám poradí firma floorcolor s.r.o..
Obkladové přechodové lišty a profily pro ukončení obkladů – kvalita od spolehlivého dodavatele
Spolehlivým dodavatelem s kvalitním sortimentem přechodových obkladových lišt a profilů pro ukončení obkladů či pod obklady v různých provedeních je společnost PELI BRNO.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Okrasné betonové ploty na klíč – česká kvalita za dostupné ceny
Prodej a montáž okrasných betonových plotů od českých výrobců zajistí společnost Gaves plot. Betonové ploty dodáváme po celé České republice.
Zajištění tepelné izolace a větrané fasády pomocí obkladových desek
Obkladové desky vysoké kvality a různých typů a provedení pro tepelné izolace a větrané fasády dodá v Brně a okolí firma G Trade spol. s r.o.
Moderní a praktické fasádní obklady - odolné, protipožární a čistitelné
Brněnská firma G Import spol. s.r.o. poskytuje moderní fasádní obklady, které nejen zmodernizují budovy, ale také jsou odolné, efektivní, protipožární a čistitelné.
Střešní krytiny s 50ti letou zárukou, kvalitní střešní krytina
Střešní krytiny s 50ti letou zárukou, kvalitní střešní krytina, střešní tašky, výhradní prodej systému Terran od firmy Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Obkladové desky, tepelné izolace, keramické fasádní obklady
Obkladové desky, tepelnou izolaci i keramické fasádní obklady dodává společnost G Trade spol. s r.o. z Brna. Obstaráme dodávku, montáž i servis.
Prodej koupelnového vybavení - vany, sprchové kouty a sanitární keramiky
Široký sortiment vybavení do koupelny, jako jsou umyvadla, vany, sprchové kouty či sanitární keramika, zakoupíte na Znojemsku v koupelnovém studiu FATO Hlaváč v Moravském Krumlově.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Kvalitní fasádní nátěry, barvy, fasády - míchání barev.
Vysoce kvalitní míchání nátěrů a barev pro fasády od spolehlivé značky vám poskytne firma STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích - fasádní nátěry, barvy, barevné omítky.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Kvalitní dílenská chemie pro stavebnictví i kovovýrobu – oleje, těsnění, lepení
Kvalitní dílenskou chemii jako jsou oleje, těsnění, lepení a jiné pomocné či provozní materiály pro stavebnictví i kovovýrobu, dodává společnost reca spol s.r.o. z Brna.
Bezpečnostní a protipožární vnitřní vchodové dveře do bytu
Vchodové dveře do bytu, díky kterých se budete cítit bezpečně a nebudete se bát o svůj majetek – to jsou vchodové dveře Erkado, které Vám nainstaluje firma EVOokna.
EVOokna Okna a dveře Znojmo