Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Kvalitní a bezpečný betonový plot pro Váš rodinný dům od českého výrobce
Pořiďte si kvalitní a bezpečné betonové ploty od firmy Betonové ploty z Pohořelic nedaleko Brna, která vyrábí betonové ploty pro rodinné domy s dlouhou životností.
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice s výbornou variabilitou a nízkými náklady dodává firma S.G. CZ, spol. s r.o. v Brně.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Černobílá elegance - nakonfigurujte si své vlastní vchodové dveře
Černobílá elegance, nová kampaň PERITA, Vám chce předvést módní a nadčasové řešení vchodových dveří - kombinaci bílých dveří a černých doplňků. Nakonfigurujte si dveře na webu firmy PERITO.
Výroba a prodej uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace
Prodej a výrobu uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace, plynovody, potrubí ad. zajistí na Brněnsku firma MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Betonové ploty od kvalitního českého výrobce - levné a v moderním designu
Levné betonové ploty v moderním designu dokonale ohraničí váš pozemek. Kvalitním českým výrobcem betonových plotů je firma Petr Harašta - dodávku zajistí pro Brno, Prahu i celou Českou republiku.
Navařovací prvky, systémy - pro hrotový zážeh, zdvihový zážeh a krátký cyklus
Sháníte na trhu firmu, která dodává navařovací prvky, systémy pro hrotový a zdvihový zážeh či pro krátký cyklus? Pak kontaktujte firmu SIMAF CZ s.r.o., která má v tomto oboru dlouholetou tradici.
SIMAF CZ s.r.o.
Vstupní dveře s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi i pro pasivní domy
Ideálními vstupními dveřmi pro váš pasivní dům, které mají výborné tepelně-izolační vlastnosti, jsou vchodové dveře s plastovou nebo hliníkovou dveřní výplní od firmy Perito.
Levné kvalitní betonové ploty - návrh a montáž betonového oplocení
Nechte si postavit plot rychle a levně od českého výrobce betonových plotů. Petr Harašta vyrábí kvalitní betonové ploty. Navrhne, dodá a namontuje betonové oplocení v Praze a v celé České republice.
E-shop-internetový prodej spojovacího materálu, samořezné šrouby
Internetový prodej, e-shop samořezných šroubů různých typů a další spojovací materiály zajistí na Brněnsku firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Hřeby navařovací, samolepící hřeby, spojovací materiál -
Hřeby navařovací HN - A, HN – B, samolepící hřeby - ocel galvanicky zinkovaná, spojovací materiál dodává firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Celoprosklené bezrámové příčky AL I -  moderní vybavení firemních interiérů
S funkčním a moderním rozdělením kanceláře Vám pomůže firma WOODYGLASS s.r.o. z Brna. Naše celoprosklené bezrámové příčky AL I osvěží vzhled interiéru, a také poskytují dostatek soukromí při jednání.
Konzoloviny NN, VN, VNN z vysoce kvalitní žárově pozinkované oceli
Výrobou a prodejem konzoloviny pro NN, VN a VNN z vysoce kvalitní žárově pozinkované oceli se zabývá společnost ESTA, spol. s.r.o. z Ivančic.
Tepelné izolace Břeclav, předizolované potrubní systémy, zateplovací desky z polyuretanu
Firma vznikla v roce 1993 a od počátku se zabývá zpracováním polyuretanu, tj. tepelně izolačního materiálu s teplotními rozsahy 140, 160, 180, 210, 240, 270 a 300 °C.
Betonové směsi pro pozemní a vodní stavby, komunikace
Stavební betonové směsi různých druhů Vám zhotoví, dopraví i do 41 m přečerpá společnost PRESTA-mix, spol. s r.o., Kuřim, která Vám dodá i sypký materiál pro stavby.
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop  - maloobchod
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop - maloobchod a velkoobchod s kotevní technikou to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Univerzální proudové svorky pro holé a izolované vedení  - výroba, prodej
Firma ESTA, spol s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem univerzálních proudových svorek pro holé a izolované vedení, které jsou vhodné na spojování ocelohliníkových lan a pro hliníkové i měděné vodiče.
Betonové ploty na míru Hodonín, výroba, prodej i odborná montáž betonových plotů, plot na klíč
Pro zákazníky z regionu Jihomoravský kraj betonový plot zaměříme, vyrobíme, dodáme na místo určení a provedeme odbornou montáž - RS BETON s.r.o. Hodonín.
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů, protiskluzové podlahy od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Interiérové dveře – dodání a montáž včetně kování, obložek a pouzder
S výběrem vhodných interiérových dveří pro dům i byt Vám poradí studio RG Interiéry z Ivančic. Dodáváme a montujeme dveře včetně kování, pouzder a obložek.
Plastové staveništní a zásuvkové rozváděče pro napájení elektrických spotřebičů
Staveništní rozvaděče a zásuvkové skříně se používají pro napájení elektrických spotřebičů. Výrobou a prodejem plastových rozváděčů se zabývá česká společnost ESTA, spol s.r.o.
Meziokenní izolační vložka z hliníkových profilů – výroba, prodej
Meziokenní izolační vložky, které splňují veškeré tepelně-izolační, statické protipožární vlastnosti, vyrábí a prodává firma Bystřický - Předizolované potrubí.
Prodej kotevní techniky - maloobchod, velkoobchod, dodavatel
Prodej kotevní techniky pro stavební firmy, řemeslníky, pokrývače - maloobchod, velkoobchod, dodavatel to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. z Brna.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Zprostředkování firemního vybavení jako je nářadí, technika do provozu i dílny
Vybavení jako je nářadí a technika do vašeho firemního provozu či dílny vám zajišťuje společnost Ploberger s.r.o. ze Znojma, která své služby zprostředkovává v České Republice i zahraničí.
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou a šrouby s půlkulatou hlavou najdete u firmy SIMAF CZ s.r.o. v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Plastové elektroměrové skříně pro přímé měření spotřeby elektrické energie
Potřebujete novou elektroměrovou skříň? Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů a skříní pro přímé měření spotřeby elektrické energie.