Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Uzavírací prvky pro potrubí a kanalizace - zkušební a uzavírací balony
Antikorozní a izolační systémy a další výrobky pro opravu, repase a údržbu potrubí a kanalizace Vám poskytne brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která je na českém trhu již od roku 1979.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Vinylové plovoucí podlahy pokládané do stromečku – práce pro odborníky
Složitější práci při pokládce vinylové plovoucí podlahy do stromečku zajistí specialisté společnosti Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Automatické dveře vhodné pro všechny typy budov
Společnost TERMETAL Moravia s.r.o. nabízí širokou nabídku automatických dveří ze systémů TORMAX a GEZE, které se hodí do každého typu budovy.
TERMETAL Moravia s.r.o.
Zdící prvky, kvalitní cihly a zdící systémy značek Porotherm, Ytong a Heluz
Veškeré potřebné zdící prvky pro Vaši stavbu pořídíte v prodejně stavebnin Kobliha Stavitelství v Hrušovanech nad Jevišovkou. Prodáváme kvalitní cihly a zdící systémy Porotherm, Ytong a Heluz.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Výroba, distribuce, prodej Betonové tašky, střešní tašky Terran
Betonové střešní tašky, lehká střešní krytina Terran, kvalitní, vysoce odolné a moderní střešní tašky vyrábí a dodává firma Mediterran CZ s.r.o., sídlící v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Materiál na stavbu šikmé i ploché střechy, pro střešní konstrukce - stavebniny pro každého
Materiál pro střešní konstrukce, na stavbu šikmé i ploché střechy seženete za příjemnou cenu ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Prodáváme materiál pro každou stavbu.
Stavebniny EKOČEK
Dřevěné, vinylové, PVC a další typy podlah – prodej a pokládka prováděná specialisty
Prodej a pokládku vinylových, dřevěných a dalších typů podlah v nových i starších rodinných domech zajišťuje společnost LASPO podlahářství, s. r. o. v oblastech Brno a Blansko.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Antikorozní a izolační systémy - kvalitní ochrana ocelového potrubí
Antikorozní a izolační systémy k ochraně ocelového potrubí seženete od brněnské firmy MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která poskytuje kvalitní izolační systémy Denso a mnohé další.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Dodáváme a montujeme hliníková okna špičkové kvality od renomovaných výrobců
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje dodávky a montáž hliníkových oken vysoké kvality, které splňují nejvyšší požadavky na tepelnou izolaci, bezpečnost a design. Velký výběr od renomovaných výrobců.
BT HAUS s.r.o.
Stavební materiály a drobné domácí potřeby pro dům a zahradu – kvalitní sortiment za nejlepší cenu
Na prodej širokého sortimentu stavebních materiálů a drobných domácích potřeb pro dům a zahradu za bezkonkurenční cenu se v okolí Miroslavi a Čejkovic zaměřuje prodejna Stavebniny EKOČEK.
Stavebniny EKOČEK
Obklad koupelen vinylem - Bukoma Stone Click vinylová podlaha do koupelny a WC
Firma Bukoma group s.r.o. je specialistou na vinylové podlahy, v dnešní době jsou moderní i obklady koupelny vinylem. Skvělé vlastnosti má podlaha Bukoma Stone Click, na prodej v několika dekorech.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Rozvaděčové skříně pro obráběcí stroje a výrobní linky – zakázková výroba
Výrobou rozvaděčových skříní na zakázku pro obráběcí stroje a výrobní linky se zabývá firma VTL Blansko a.s. Zajistíme návrh, konstrukci a výrobu rozvaděčových skříní na klíč.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Topenářství – montáž plynových, elektrických kotlů a zařízení do domácností
Komplexní servis v oblasti topenářství poskytuje na Brněnsku firma Ungrmat s.r.o. z Rajhradu Zajistíme montáž plynových i elektrických kotlů a zařízení do domácností.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Dodávka svařovaného potrubí s kulatým, čtyřhranným průřezem vyráběného na míru
Dodávku svařovaného potrubní vyráběného na míru zajistí firma Giometal z Brna. Vyrábíme potrubí s kulatým a čtyřhranným průřezem.
GIOMETAL s.r.o.
Mobilní podlahy – přenosné a skládací podlahy na výstavy, svatby, plesy a další akce
Mobilní, přenosné a skládací podlahy vhodné na výstavy, plesy i jiné akce má v několika typech nebo s možností vlastního designu ve svém bohatém sortimentu společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Skládané betonové ploty jsou hitem letošní doby - rychlá stavba, dlouhá životnost, dostupná cena
Firma NOJA betonové ploty se zabývá výrobou a montáží bezúdržbových designových plotů s dlouhou životností, rychlou stavbou a za dostupné ceny - hitem letošní doby jsou skládané betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Plynové, kondenzační kotle - profesionální servis, opravy, revize, montáž
Ověřenou firmou na opravy, servis a montáže plynových spotřebičů je Petr Hromádka ze Znojma.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Zkušební a uzavírací balony pro kanalizace a plynovody
Kompletní služby jako navrtání plynových, vodovodních a naftových potrubí či prodej uzavíracích a zkušebních balonů pro plynovody a kanalizace pro Vás zajistí firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o..
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů - kotevní technika
Prodej kotevní techniky a spojovacího materiálu zajišťuje v Brně firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů a jiný spojovací materiál.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Teplovodní podlahové topení, vytápění BEKOTEC-THERM Ostrava, Brno
Teplovodní podlahové topení a vytápění Bekotec-Therm Vám přináší společnost PROFILA TRADE s.r.o. se sídlem v Ostravě a s pobočkou Brno, která funguje jako specialista na obkladovou techniku.
Profila Trade s.r.o. Brno
Kalkulace střechy - vypočítáme cenu Vaši nové střechy - betonová střešní krytina
Společnost Mediterran CZ s.r.o. z Brna je česká společnost, která poskytuje kvalitní betonovou střešní krytinu, která se vyznačuje kvalitou a dlouhou životností.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Betonové ploty a oplocení – celobetonové, s výplní ze dřeva nebo kovu
Výrobu a instalaci betonových plotů zajistí v okolí Znojma a Třebíče firma NOJA betonové ploty. Dodáváme celobetonové oplocení nebo betonové ploty s výplní ze dřeva a kovu.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Izolační pásky pro plynová a vodovodní ocelová potrubí
Antikorozní izolační pásky DENSOLEN®, vhodné jako ochrana a izolace plynových a vodovodních ocelových potrubí, dodává na český trh firma MANIBS BRNO, spol s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Nástavce, bity a utahováky, spojovací materiál - prodej
Prodej kvalitní kotevní techniky a spojovacího materiálu nabízí společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o v Brně - seženete zde nástavce, bity i utahováky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Klasické a moderní stylové obklady a dlažby do koupelen
Klasické stylové či moderní a zároveň designové obklady a dlažby do koupelen v různých barevných variacích zakoupíte v okolí Moravského Krumlova a Ivančic u FATO Hlaváč
FATO Hlaváč, s.r.o.