Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Fasádní obklady Silbonit, velkoplošné cementovláknité desky
Brněnská společnost G Trade spol. s r.o., to je specialista na fasádní obklady Silbonit, velkoplošné cementovláknité desky a lamelové fasádní obklady.
Pokládka kamenných dlažeb Vyškov, kámen pro vodní stavby, kámen v nepravidelných tvarech
Pokládka kamenných dlažeb Vyškov, kámen pro vodní stavby, štípaný a lámavý kámen v nepravidelných tvarech, kamenické a dlaždičské práce.
Profesionální ruční nářadí - šroubováky, kleště, klíče, vrtáky nebo brusné kotouče
Diamantové kotouče, vrtáky, brusivo, elektrické nářadí, kleště, kladiva, vrtáky, řetězové pily, hoblíky, frézky, akumulátorové nářadí a mnohé další poskytuje brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Prodej elektrodového indukčního kotle Galan Brno, kotel vhodný pro rodinné domy, elektrické topení
Prodej elektrodového indukčního kotle Galan Brno, kotel vhodný pro rodinné domy, elektrické topení šetří Vaše finance.
Předizolované potrubní systémy pro hospodárný rozvod tepla, chladu - výroba, prodej
Prodej a dodávku předizolovaných potrubních systémů zajišťuje firma Vojtěch Bystřický - předizolované potrubí z Bořetic. Dodáváme potrubní systémy pro hospodárný rozvod tepla a chladu.
Prodej a pokládka podlah – vinylové, laminátové, dřevěné a PVC
Různé typy interiérových podlah prodává a také pokládá firma RG interiéry. Zajistíme pokládku vinylových, laminátových, plovoucích, dřevěných a PVC podlah včetně úpravy a vyrovnání podkladu.
Plastové skříně pro plyn, kombinované sestavy rozvaděčů pro připojení rodinných domů
Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů, plastových skříní pro plyn i kombinovaných sestav pro připojení rodinných domů.
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády, dřevěné lamelové fasádní obklady zajistí firma G Trade spol. s r.o. z Brna
Plynoměrové plastové HUP skříně pro připojení hlavního uzávěru plynu, plynoměru a regulátoru tlaku
Společnost ESTA se zabývá výrobou plynoměrových HUP skříní, které se používají pro připojení hlavního uzávěru plynu, plynoměru a regulátoru tlaku a měření spotřeby plynu pro jednotlivé odběratele.
Prodej a pokládka laminátových, plovoucích a bambusových podlah pro byty a rodinné domy
Odolné podlahy se snadnou údržbou prodává a pokládá firma LASPO podlahářství, s.r.o. v Brně město a venkov. Vyberte si laminátové, plovoucí a bambusové podlahy, které jsou vhodné pro byty a RD.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Výroba oken, výroba dveří - prodej, montáž dřevěných a plastových oken a dveří
Výroba oken, výroba dveří - prodej, montáž a záruční i pozáruční servis dřevěných a plastových oken, dveří, eurookna od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Ivančicích.
1A TRADE, s.r.o.
Vytápění -  dodávka a montáž otopných systémů, kotlů pro rodinné a bytové domy
Služby v oblasti vytápění poskytuje firma HUK – instalace s.r.o. z Brna, která dodává a montuje nejen otopné systémy a kotle pro rodinné a bytové domy.
HUK instalace s.r.o.
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, nerezového materiálu
Hledáte-li velkoobchod zaměřený na prodej hutního a nerezového materiálu, pak se obraťte na Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Armatury pro VN, NN, VVN - kotevní, nosné a další druhy
Armatury pro VN, NN a VVN nakoupíte na e-shopu esta.cz. Prodáváme široký sortiment kotevních, nosných a dalších armatur – vše za výhodné ceny.
Stavební materiál a chemie za výhodné ceny – malty, omítky, štuky a další
Stavební materiál a chemii, jako jsou malty, omítky, štuky, spárovací a další hmoty zakoupíte v okolí Znojma ve stavebninách firmy EKOČEK s.r.o.
Stavebniny EKOČEK
Vyberte si u nás ze širokého sortiment prázdných plastových skříní pro rozvaděče
Široký výběr ze sortimentu elektroměrových, plynoměrových, či prázdných plastových skříní pro rozvaděče Vám poskytne firma ESTA, s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Prodej a pokládka korkové a hydrokorkové podlahy pro byty, RD, restaurace, školy i kavárny
Prodej a pokládku korkové a hydrokorkové podlahy zajistí společnost LASPO podlahářství s.r.o. v okolí lokality Brno město i venkov. Vhodné do bytu, rodinných domů, škol, restaurací i kaváren.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Tradiční český výrobce a prodejce hydroizolačních fólií
Sháníte spolehlivého dodavatele pro Vaši stavbu? Řešíte izolaci stávajících či nových objektů a nevíte si rady při výběru materiálu? Jsme český výrobce a prodejce hydroizolačních fólií.
LITHOPLAST, s.r.o.
Tradiční český výrobce stavebního a interiérového kování Holar
Realizujete stavbu či rekonstrukci interiéru a sháníte dodavatele kování? Anebo se pohybujete v automobilovém průmyslu a potřebujete pomoci s montážemi nejrůznějších dílů?
ČEGAN s.r.o.
Kruhové zastřešení bazénů – zakázková výroba na míru
Zakázkovou výrobu kruhových zastřešení bazénu na míru zajistí firma Eva Graciasová z Hodonína. Provedeme zaměření, výrobu, dopravu i montáž zastřešení
Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová
Prodej, montáž, lepení a pokládka vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy
Prodej, montáž, lepení a pokládku vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy v oblasti Brno město a venkov spolehlivě zajistí firma LASPO podlahářství, s.r.o.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně – prodej přes e-shop
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně za bezkonkurenční ceny pořídíte na e-shopu esta.cz – výběr ze širokého sortimentu.
Prodej betonových výrobků Pozořice, schodišťové prvky, plošné dlažby, výseče a nášlapy, obrubníky
Prodej betonových výrobků Pozořice, schodišťové prvky, plošné dlažby, výseče a nášlapy, obrubníky, svahové tvárnice, plotové prvky, soklové obklady, bazénové prvky, zahradní nábytek.
EXTERIER BETON, s.r.o.
Betonové ploty v profesionální kvalitě se stanou nepostradatelnou součástí vašeho rodinného domu
Betonové ploty jsou důležitou součástí domu - ochrání váš pozemek a poskytnou dostatek soukromí. Firma Betonové ploty Harašta vám vyrobí a postaví ploty v profesionální kvalitě za skvělou cenu.
Kvalitní plastová, dřevěná okna a dveře - výroba a prodej
Kvalitní plastová, dřevěná okna a dveře - výroba a prodej, montáž oken, vysoce kvalitní materiály a izolační vlastnosti od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Brně, Brno-venkov
1A TRADE, s.r.o.