Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej vodoinstalatérského materiálu
Maloobchodní a velkoobchodní prodej vodoinstalatérského materiálu poskytuje společnost UNIMA koupelny s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Přírodní konopná izolace, vhodná pro zateplení do každé domácnosti, Česká republika
Vyzkoušejte přírodní konopnou izolaci, která se hodí do každé domácnosti od firmy KOBE-cz se sídlem v České republice a žijte zdravěji.
Rámový a bezrámový zasklívací systém, výroba a montáž
Rámový a bezrámový zasklívací systém do interiéru a exteriéru, zasklívání teras, balkonů, zimních zahrad, výrobu, montáž a servis provádí společnost ALUMISTR SE.
Silniční plasticko-elastické zálivkové hmoty - sortiment pro dopravní a silniční stavby
Silniční plasticko-elastické zálivkové hmoty - sortiment pro dopravní a silniční stavby tento sortiment prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi
Špaletová okna pro historické budovy vyrobena na zákazku v truhlářství
Okna jsou duší celého domu. Řešení pro historické i stylové domy, výběr z různých tvarů, velikostí a barevných odstínů pro Vás na zakázku vyrobí Truhlářství Reiter Znojmo
Pokládka sportovních podlah pro sportoviště, haly, tělocvičny a fitcentra
Bezpečné a odolné sportovní podlahy vhodné pro vnitřní sportoviště, haly, tělocvičny a fitcentra, to jsou podlahy od renomovaných značek, jejichž pokládku zajistí společnost LGI podlahy s.r.o. z Brna.
Ocelové teplovodní kotle pro spalování suchého kusového dřeva
Ocelové teplovodní kotle pro spalování suchého kusového dřeva a hnědého uhlí - výrobu a prodej nabízí společnost Obchodní společnost Slokov, a.s. z Moravského Písku.
Výroba skleněného zábradlí - bezpečnostní, kalené, lepené, barevné
Výroba a montáž skleněného zábradlí - bezpečnostní, kalené, lepené, barevné vyrábí dle zhotovených projektů firma RS evostyl s.r.o. v Brně.
Zasklené terasové přístřešky pro celoroční využití s termoregulačními skly pro každé počasí
Moderní zasklené terasové přístřešky s termoregulačními skly, které Vás ochrání při každém počasí a dopřejí posezení venku, si můžete objednat u znojemské firmy WIDOMA s.r.o.
Automatické kotle - výroba, prodej, montáž, servis i poradenství
Automatické kotle na pelety a uhlí - výroba, prodej, montáž, servis i poradenství poskytuje firma Obchodní společnost Slokov, a.s. v okrese Hodonín.
Kvalitní a kompaktní skleněné zastřešení Vaší terasy
Užívejte si relax na Vaší terase i za nepříznivého počasí díky skleněnému zastřešujícímu systému terasy Vitello Flex od znojemské firmy WIDOMA s.r.o.
Kvalitní přechodové lišty v různých délkách, prodej, dodávka, Znojmo
Prodejce přechodových lišt, ideální řešení přechodu mezi různými typy podlah, lišty v různých délkách dodává firma K-Produkt, s.r.o., sídlící ve městě Znojmě.
Slokov Variant SL22A, kotel pro spalování pelet - 5.emisní třída
Prodej kotlů - Slokov Variant SL22A, kotel pro spalování pelet - 5.emisní třída nabízí český výrobce firma Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravské Písku.
Zrenovovaná a moderní podlaha s produktem Dr. Schutz floor remake systém
Renovace tvrdých podlahovin s produktem Dr. Schutz floor remake systém, který naleznete mezi sortimentem společnosti DEMA DEKOR CZ s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Celoprosklená letní zahrada s posuvným terasovým přístřeškem
Společnost WIDOMA s.r.o. dodává kvalitní celoprosklené terasové přístřešky s patentovaným posuvným systémem, které se snadno udržují a jsou jednoduché na manipulaci.
Stavební kování Holar, dveřní a okenní kliky, madla, výroba a montáž
Stavební kování Holar, nerezové a plastové dveřní a okenní kliky, madla, držadla, kování pro únikové východy, vyrábí a montuje společnost ČEGAN s.r.o.
ČEGAN s.r.o.
Odlučovače lehkých kapalin  - ropných látek, zařízení na úpravu a čištění vod
Odlučovače lehkých kapalin Ores - ropných látek, zařízení na úpravu a čištění vod vyrábí a prodává firma ORYX-CZ, s r.o. u Brna.
Spojovací materiál, pražcové a železniční šrouby, matice, výkovky
Spojovací materiál, výroba pražcových, hákových a železničních šroubů, matic, výkovek, ložiskových kroužků pro tuzemský trh a export realizuje společnosti Šroubárna Kyjov, spol. s r.o.
Elektrokotle, kvalitní automatické kotle, výroba a prodej kotlů
Kvalitní elektrokotle 8-30 kW, automatické kotle na uhlí, výroba a prodej kotlů a krbových kamen od firmy Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravském Písku Jihomoravského kraje.
Luxusní skleněné přístřešky, zastřešení terasy, markýzy u verandy. Kompletní dodávka s montáží
Luxusní skleněné přístřešky, zastřešení terasy od firmy WIDOMA s.r.o. Vás mile překvapí svým jedinečným provedením, snadnou údržbou a komfortními doplňky.
Dřevěná špaletová okna a dveře pro památkově chráněné objekty
Dřevěná okna a dveře, špaletová, kastlová okna pro památkově chráněné objekty, chalupy a sruby vyrábí, montuje a servisuje společnost DAHEPO EURO, spol. s r.o., Boskovice.
Vyzkoušejte okenní systémy pro Vaše domovní dveře od nás
Pokud uvažujete o výměně okenních systémů také pro Vaše dveře, pak oslovte firmu IVAPLAST se sídlem v Ivančicích, kde Vám rádi a ochotně pomůžeme.
Výroba, dodávka a montáž kvalitních plastových oken z  REHAU-profilů
Plastová okna z REHAU-profilů, která jsou moderní, ale zároveň hospodárná a funkční, naleznete ve společnosti IVAPLAST v Ivančicích na Brněnsku.
Sanační hmoty - asfaltové pojivo pro EMZ kladené za tepla
Sanační hmoty - asfaltové pojivo pro EMZ kladené za tepla, asfaltová opravovací a sanační hmota do hloubky 5–15mm od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
5-ti komorová plastová okna pro bytové i nebytové domy, rozumný poměr ceny a kvality
Sháníte-li kvalitní a cenově přijatelná 5-ti komorová plastová okna pro bytové i nebytové domy, pak kontaktujte firmu IVAPLAST v Ivančicích na Brněnsku