Geologické práce, inženýrská geologie, měření radonu
Odborné geologické práce v regionu Zlín, Zlínský kraj provádí firma Ing. Radomír Matějka - Zlíngeo. Působíme v oboru inženýrská geologie, geotechnika. Provádíme měření radonu.
Údržba budov ve výškách-čištění fasádních obkladů, hliníkové fasády, omítky
Hlavním zaměřením firmy Čištění fasád Zlín je údržba a opravy staveb ve výškách. Provádíme čištění fasád všech typů - omítky, hliníkové fasády i fasádních obkladů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Nábytek na míru - vestavěné skříně, kuchyňské linky z kvalitního masivu
Praktické a originální vestavěné skříně i kuchyňské linky z kvalitního masivního dřeva na míru vyrobí Truhlářství Jan Pavelka ze Zlína. Dodá vám nábytek pro každou místnost. Působí ve Zlínském kraji.
Rekonstrukce interiérů - sádrokartonářské práce, suchá výstavba
Rychlou a časově nenáročnou rekonstrukci interiéru provedou odborníci na sádrokartonářské práce a suchou výstavbu z firmy KNATEX Zlín, s.r.o. ve Zlínském, Olomouckém i Jihomoravském kraji.
Kusová, zámečnická výroba dílů, součástí-zakázkové obrábění nerezi, oceli, hliníku
PROFI renovace Zlín působí v oboru zámečnická výroba. Přijímáme i kusové zakázky, jde hlavně o zakázkové obrábění dílů a součástí z materiálu nerez, ocel, hliník, pozink.
Úprava studniční vody, pitné vody ve studni je nutností
Díky firmě EKODRIL Zlín-Zlínský kraj je možná úprava studniční vody. Využijte vlastní zdroj pitné vody, ale nezapomínejte, že voda ve studni se musí pravidelně kontrolovat.
Zemní a výkopové práce, demolice a bourací práce kolovým bagrem DH 112
Práce kolovým bagrem DH 112 v regionu Zlínský kraj provádí firma ELINS Plus Otrokovice. Veškeré zemní a výkopové práce i demolice a bourací práce.
Výměna a montáž kotlů i ohřívačů vody - rychle a spolehlivě
Výměnou a montáží kotlů i ohřívačů vody se zabývá společnost Inpra s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která své služby provádí rychle a hlavně spolehlivě.
Projektování, dodávka technického zařízení budov, TZB
V oblasti projektování a dodávky technického zařízení budov-TZB působí firma Pipemont. Dodáme projekty pro velké průmyslové firmy v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Čištění a regenerace studní-úprava a dezinfekce pitné vody
Je nutné pravidelně zajistit čištění studny a úpravy studniční vody. Regenerace studní, dezinfekce zdroje pitné vody zajistí firma EKODRILL Zlín.
Rekonstrukce domů, bytů, přístavby - zednické, sádrokartonářské práce
Pokud se chystáte na rekonstrukci domu nebo přístavbu, obraťte se na firmu StavUR s.r.o., která provádí ve Zlínském kraji veškeré zednické a sádrokartonářské práce spojené s rekonstrukcí domu a bytu.
Elektromontáže, instalace silnoproudých, slaboproudých rozvodů
Průmyslové elektromontáže a instalace silnoproudých, slaboproudých rozvodů provádí po celé ČR firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína
Zdravotní instalace, ústřední vytápění pro průmyslové, komerční objekty
Společnost Besta - Z a.s. Otrokovice dodává zdravotní instalace a ústřední vytápění pro průmyslové, komerční, administrativní objekty i bytové domy v regionu Zlínský kraj.
Kontaktní zateplovací systémy a fasádní izolace s polystyrenem, minerální vatou
Kontaktní zateplovací systémy a fasádní izolace s polystyrenem a minerální vatou realizuje firma Izolinvest s.r.o., která provádí také izolace střech, balkónů.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Sanace zdiva, betonových konstrukcí v regionu Zlínský kraj
Problém s vlhkostí budov vyřeší sanace zdiva, betonových konstrukcí. V regionu Zlínský kraj se na odstranění problémů s pronikající vlhkostí zaměřuje firma SANACE Zlín.
Horizontální izolace, tlakové utěsňování, lokální utěsnění průsaků, těsnění trhlin
Firma SANACE Zlín provádí speciální sanační práce v regionu Zlínský kraj - horizontální izolace, lokální tlakové utěsňování průsaků vody, utěsnění trhlin.
Komplexní zateplení stavby, budovy a izolace střechy-zelená úsporám
Společnost SANACE Zlín provádí zateplení budov a izolace střech proti vodě v regionu Zlínský kraj. Provádíme komplexní zateplení stavby s využitím programu Zelená úsporám.
Instalatérské práce - vodo topo plyn, rychle a levně
Naše firma BAHEN Zbyněk Hejný provádí veškeré instalatérské práce v oboru vodo topo plyn jako je vodoinstalace, topenářství a plynoinstalace, to vše rychle a levně ve Zlíně a okolí.
Zemní práce smykovým nakladačem Locust, bobcat, UNC 752
Společnost ELINS PLUS zajišťuje zemní práce smykovým nakladačem Locust UNC 752 v regionu Zlín. Stroj známý jako Bobcat má široké využití díky bohatému příslušenství.
Hydroizolace staveb, sanace stavebních konstrukcí
Problémy s vlhnutím stěn, průsaky vody vyřeší firma SANACE Zlín. Dodáme projekty a provedeme hydroizolace staveb, sanace stavebních konstrukcí. Volejte nás v regionu Zlínský kraj.
Drobné opravy a ochrana povrchu fasád, střech, čištění zámkové dlažby
Čištění stavebních povrchů a zámkové dlažby provádí firma Čištění fasád Zlín. U fasády i střechy provedeme drobné opravy a naneseme ochranné nátěry.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Tepelná izolace-zateplování budov, plochých střech
Firma SANACE Zlín provádí tepelné izolace budov i zateplování plochých střech v regionu Zlínský kraj. Navrhneme optimální způsob zateplení.
Zemní práce buldobagrem-pronájem rypadlonakladač LB 110 New Holland
Pro zemní práce si můžete pronajmout rypadlonakladač od firmy ELINS Plus Otrokovice - práce buldobagrem LB 110 New Holland.
Výměna a rekonstrukce baterií, umyvadla, WC, dřezu
Výměnu baterií, umyvadel, WC i dřezu v okolí Zlína zajišťuje společnost BAHEN Zbyněk Hejný, která se specializuje také na rekonstrukce a realizace koupelen.
Terénní úpravy a zemní práce ve špatně dostupných místech, včetně uložení suti
Firma ELINS PLUS je schopna provést zemní práce a terénní úpravy i ve špatně dostupných místech. Postaráme se také o uložení suti. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.