Nátěry fasád rodinných domů, průmyslových, historických budov Zlín
Firma LUTONSKÝ - VIZOVICE s.r.o. se zaměřuje na nátěry fasád rodinných domů i historických budov a průmyslových budov v regionu Zlín.
Instalatér, voda, topení, plyn a odpady Zlín, výměny vodoměrů, zapojování praček a myček
Instalatér, voda, topení, plyn a odpady Zlín, výměny vodoměrů, zapojování praček a myček, výměny van, WC, umyvadel, sprchových koutů, opravy rozvodů vody, dodávky bojlerů.
Elektroinstalační práce, hromosvody Zlín, elektroinstalace, projekce a revize hromosvodů
Elektroinstalační práce NN, hromosvody Zlín, elektroinstalace, projekce a revize hromosvodů pro všechny druhy budov.
KV Elektro s.r.o.
Luxusní malby-lazurované, plastické, dekorativní
Buďte originální, nechejte si výmalbu bytu provést od firmy Lutonský - Vizovice, která nabízí luxusní, dekorativní malby, stěrky, plastické malby. Převážně působí v regionu Vsetín a Zlín.
Tapetování, bezešvé tekuté, stříkané tapety, 3D nástřik Variopaint
Tapetování v regionu Zlín a okolí zajistí firma Lutonský Vizovice. Aplikujeme stříkané tapety - 3D nástřik Variopaint i bezešvé tekuté tapety vhodné pro alergiky.
Sádrokartonářské práce pro firmy - sádrokartonové konstrukce, příčky, podhledy
Společnost Izolinvest s.r.o. Zlín - Tečovice provádí sádrokartonářské práce pro firmy v rámci celé ČR, především v regionu Zlínský kraj a Praha. Montujeme sádrokartonové konstrukce, příčky, podhledy.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Nadkrokevní izolace střechy u novostavby - pro větší obytnou plochu v podkroví
Společnost Buček střechy doporučuje u novostavby zvolit při izolaci střechy nadkrokevní izolace, docílíte tak větší obytné plochy v podkroví. Obraťte se na nás v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj.
Geodetické práce Zlín, zeměměřická činnost, 3D model terénu, inženýrská geodézie, vytyčování hranic
Geodetické práce Zlín, zeměměřická činnost, 3D model terénu, inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, pasportizace budov, tvorba geometrických plánů, tvorba virtuálních prohlídek.
Geodetické práce, geodeti Zlín, Inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány
Geodetické práce, geodeti Zlín, Inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány, plány pro projektování, práce v bodových polích, zeměměřičské práce.
Systém TOPSTEP zábradlí a obklady schodů, schodišť - laminátové, vinylové schody v mnoha dekorech
Společnost TOPSCHODY s.r.o. dodává v regionu Zlínský, Olomoucký kraj schodišťový systém TOPSTEP - jde o obklady schodů, lze vhodně zvolit i zábradlí. Vhodný pro novostavby i při rekonstrukci.
Instalatérské, topenářské a vodoinstalatérské práce, rozvody vody, vytápění, montáž
Vysoce spolehlivé instalatérské služby poskytuje společnost s bohatými zkušenostmi Karel Šebík z Fryštáku-Horní Ves. Provádíme spolehlivé vodotopenářské práce včetně rekonstrukcí.
Volná místa pro truhláře, stoláře s praxí i bez - práce dobře finančně ohodnocena, včetně zaučení
Firma MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína má volná místa pro truhláře a stoláře, práce je vhodná pro pracovníky s praxí i bez, postaráme se o zaučení. Čeká Vás dobré finanční ohodnocení.
Pravidelné kontroly, revize plynu, plynových zařízení, spotřebičů
Společnost GASEDO - Martin Dolanský Zlín zajistí v regionu Zlínský kraj pravidelné kontroly, revize plynu, plynových zařízení a spotřebičů. Provedeme i montáž nových domovních plynovodů.
Ústřední topení, vytápění klasické, podlahové, kombinované-montáže
Profesionální topenářské práce v okrese Zlín zajistí Petr Jurásek. Montáže i rekonstrukce topení, ústřední topení, vytápění klasické, podlahové i kombinované.
Instalace ústředního, podlahového topení, solární systémy-topenářské práce
Topenářské práce pro klientelu z regionu Zlín zajistí firma Břetislav Přecechtěl - provádí instalace ústředního, podlahového topení, dodá solární systémy.
Výhodná výměna, montáž ekologického kotle v rámci Kotlíková dotace
V rámci akce Kotlíková dotace se můžete obrátit při montáži ekologického kotle na firmu Břetislav Přecechtěl. Výměna kotle je díky dotaci výhodná.
Rekonstrukce starých plynových rozvodů-instalace, montáž nových v nerez oceli, mosazi
Ohledně rekonstrukce starých plynových rozvodů se v regionu Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž obraťte na firmu Břetislav Přecechtěl. Provádíme instalace, montáž rozvodů plynu v nerez oceli, mosazi.
Vodoinstalace, montáže, opravy kanalizace, rozvody vody včetně projektů
Kompletní vodoinstalace, rozvody vody a montáže i opravy kanalizace provádí v regionu Zlínský kraj firma Břetislav Přecechtěl. Zajistíme dodávky projektů.
Montáže, opravy, seřízení a servis hořáků, včetně uvedení kotlů do provozu
Společnost SEA CZ, a.s. Vám zajistí servisní činnost ze středisek Zlín a Kolín. Montáž, oprava a servis kotelen, hořáků, kotlů, plynu, vody či topení. Naše firma Vám rychle uvede potřebné do provozu.
Instalační práce vodo topo plyn na klíč v regionu Zlínský kraj
Společnost Břetislav Přecechtěl provádí instalační práce vodo topo plyn na klíč převážně v regionu Zlín a Uherské Hradiště. Zajistí i servisní práce a dodávky instalačního materiálu.
Kompletní realizace vytápění - plynové, elektrické, podlahové, teplovodní rozvody
Firma Břetislav Přecechtěl zajistí kompletní realizace vytápění v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Instalujeme následující vytápěcí systémy - teplovodní rozvody, plynové, elektrické, podlahové vytápění.
Energeticky efektivní vytápění, chlazení - komfortní, úsporný systém
Společnost Active Elements s.r.o. z regionu Zlín přináší komfortní, úsporný systém vytápění a chlazení. Jde o energeticky efektivní řešení, využívající obnovitelné zdroje energie.
Stavební zámečnictví - výroba nerezového zábradlí, samonosných schodišť
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín působí v lokalitě Zlínský kraj v oboru stavební zámečnictví. Jde především o výrobu nerezových zábradlí a samonosných schodišť a doprovodné zámečnické práce.
Podlahové topení, podlahový systém Heat-Up pro redistribuci tepla v objektu - řešení vytápění co nenaruší výšku podlahy
Firma Active Elements s.r.o. z regionu Zlín dodává podlahový systém Heat-Up, který umožňuje redistribuci tepla v objektu. Jde o ideální řešení vytápění - podlahové topení, co nenaruší výšku podlahy.
Plynařství,plynařské práce - rozvody plynu, montáž plynových zařízení
Firma Vodo topo plyn Chrastina provádí plynařské práce v lokalitě Zlín, Vsetín - Zlínský kraj. V oblasti plynařství se zaměřuje na rozvody plynu, montáž plynových zařízení.