Silnoproudé, slaboproudé rozvody, instalace - kompletní realizace v oboru silnoproud, slaboproud
Vhodné řešení pro silnoproudé i slaboproudé instalace, rozvody dodá společnost ELPO systém Zlín-Klečůvka - Zlínský kraj. Provádíme kompletní realizace v oboru slaboproud, silnoproud.
Veškeré instalace vodo topo plyn pro rodinné domy i průmyslové objekty
Společnost Vodo topo plyn Chrastina zajistí topenářské práce v lokalitě Zlín, Vsetín. Provádí instalace, montáž tepelných čerpadel ve spojitosti s dotacemi Zelená úsporám.
Revizní technik elektrických zařízení E2A - osvědčení na revizi el. zařízení NN pro domácnosti i průmysl
Společnost ELPO systém Zlín je držitelem osvědčení na revizi elektrických zařízení v rozsahu E2A. Náš revizní technik je připraven provést revize el.zařízení NN pro domácnosti i průmysl.
Topenářství - rozvody topení, instalace solárních kolektorů, tepelných čerpadel
Firma Vodo topo plyn Chrastina působí v oboru topenářství, v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme rozvody topení, pro podlahové vytápění, zajistíme instalace solárních kolektorů, tepelných čerpadel i kotelen.
Instalace, montáž tepelných čerpadel a další topenářské práce
Společnost Vodo topo plyn Chrastina zajistí topenářské práce v lokalitě Zlín, Vsetín. Provádí instalace, montáž tepelných čerpadel ve spojitosti s dotacemi Zelená úsporám.
Vodoinstalační práce - nové domovní rozvody vody i rekonstrukce
Veškeré práce v oboru vodo topo plyn zajišťuje v regionu Zlín, Vsetín firma Richard Chrastina. Zaměřuje se hlavně na vodoinstalační práce, realizuje nové domovní rozvody vody, odpady i rekonstrukce.
Výchozí, pravidelné elektro revize - u elektrických strojů, spotřebičů, ručního nářadí
Společnost ELPO systém s.r.o. provádí výchozí i pravidelné elektro revize podle ČSN 33 1600 ed.2 - u elektrických strojů, spotřebičů a ručního nářadí. Působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
Tesařské práce - opravy, rekonstrukce krovů, montáž krovů na novostavbách
Firma KD Služby provádí veškeré tesařské práce na střechách všech typů. Provádí montáž krovů na novostavbách i tesařské opravy, rekonstrukce krovů. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Celkové rekonstrukce střech - přestavby sedlové, šikmé střechy
Společnost KD SLUŽBY Napajedla se zaměřuje na celkové rekonstrukce střech v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Rekonstrukce či přestavby provádí u sedlové i šikmé střechy s různým sklonem.
Pokrývačské práce včetně montáže okapových systémů, oplechování střech
Firma KD SLUŽBY dodá střechy na klíč a provádí rekonstrukce střech v regionu Zlín, Zlínský kraj. Pokrývačské práce provádí včetně klempířských prací - montáže okapových systémů, oplechování střech.
Spolehlivé a pravidelné prohlídky plynového kotle - kompletní instalatérský a bytový servis
Pokud jste ze Zlína nebo jeho okolí a potřebujete opravit kotel, pak se obraťte na firmu BAHEN Zbyněk Hejný, která provádí kompletní instalatérský a bytový servis zahrnující také prohlídky kotlů.
Pokojové malby, malování, tapetování pokojů, bytů, kanceláří
Spolehlivý malíř pokojů a natěrač v regionu Zlín - Balajka Miroslav. Zaměřujeme se na pokojové malby, tapetování a malování pokojů, bytů, kanceláří i dalších prostor.
Elektromontážní práce - u rodinných domů, průmyslové elektromontáže
Firma KVE-mont s.r.o. provádí elektromontážní práce po celé ČR, převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Hlavní činností jsou průmyslové elektromontáže, provádí i elektromontáže rodinných domů.
Tapetování, lepení tapet - interiérové, dekorativní, bytové i moderní tapety, fototapety
Naše společnost se postará o kvalitní tapetovací práce, které poskytuje po celém Zlínském kraji. Zajistíme Vám lepení moderních a dekorativních tapet i fototapet a to včetně stěrkování.
Geotechnika, geotechnické průzkumy, posudky, výpočty
Geotechnické posudky a výpočty dodá v regionu Zlínský kraj firma Zlíngeo, která působí v oboru Geotechnika-Inženýrská geologie. Provádíme geotechnické průzkumy pro různé typy staveb.
Nátěry, malby fasád, podlah, střech, nábytku, řeziva
Natěračské a malířské práce všeho druhu provádí firma Balajka Miroslav Zlín. Provádíme malby a nátěry malých i velkých ploch - nátěry fasád, podlah, střech, nábytku, řeziva.
Průmyslové elektromontáže, elektroinstalace od firmy s dlouholetou praxí
Firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice působí v oblasti průmyslové elektromontáže a elektroinstalace. Sídlíme nedaleko Zlína, služby poskytujeme po celé ČR.
Geologický průzkum, geotechnika, měření radonu u stavebních pozemků
V oboru geotechnika působí společnost Zlíngeo. Provádí geologický průzkum a měření radonu u stavebních pozemků v regionu Zlínský kraj
Chytrý dům-inteligentní elektroinstalace, ovládání domu, domácnosti
Inteligentní ovládání domu, domácnosti sníží náklady na provoz domu a chytrý dům Vám poskytne komfort. Realizace inteligentní elektroinstalace v okrese Zlín provádí firma KVE-mont.
Měření radonu, radonový, geologický, geotechnický průzkum pozemku
Společnost Zlíngeo - Ing. Radomír Matějka provádí odborný geologický, geotechnický a radonový průzkum-měření radonu. Působí převážně v regionu Zlín, Vsetín.
Inženýrsko geologický, stavebně geologický průzkum-podklad pro statiky
Společnost Zlíngeo Zlín provádí inženýrsko geologický, stavebně geologický průzkum, který slouží jako podklad pro statiky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Elektromontáže rodinných domů, průmyslové elektromontáže od odborné firmy
Neriskujte škody na majetku způsobené elektřinou. Obraťte se na odbornou firmu KVE-mont, dodavatele pro průmyslové elektromontáže, elektroinstalace rodinných domů v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Měření radonu na stavebních parcelách, radonový průzkum pozemku
Odhalte přítomnost radonu odborným měřením a stanovením radonového indexu pozemku. Firma Zlíngeo se sídlem ve Zlíně provádí radonový průzkum pozemku a měření radonu na stavebních parcelách.
Hydroizolační systémy - realizace střešní, zemní, izolace vodních ploch, teras
Realizace střešní, zemní hydroizolace, izolace vodních ploch, teras a dodávku hydroizolačních systémů ve Zlínském kraji zajistí společnost Profesionální realizace, s.r.o.
Teplovodní podlahové vytápění, topení - energeticky úsporné systémy
Společnost FLEXXUS s.r.o. dodává energeticky úsporné systémy vytápění. Teplovodní podlahové topení je vhodné pro novostavby i rekonstrukce. Firma působí v regionu Zlínský, Moravskoslezský kraj.