Čištění a odstraňování starých nátěrů fasád, omítky, čištění obkladů
Údržbu staveb ve výškách provádí firma Čištění fasád Zlín. Provádí hlavně čištění fasády, obkladů, odstraňování starých nátěrů fasád, omítky. Působí po celé ČR.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Elektromontážní firma, elektrikáři - elektroinstalace, revize, fotovoltaické systémy
UV servisní, spol. s r.o. elektromontážní firma Zlín - Lípa provádí revize elektro, elektroinstalace i fotovoltaické systémy v lokalitě Zlínský kraj.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Polotovary pro stolaře za dobré ceny - výroba schodiště a nábytku z masivu na míru
Firma PODHAJI s.r.o. ve Vizovicích u Zlína se jako významný producent dřevěných prvků v České republice zabývá výrobou schodiště a nábytku z masivu. Nabízíme kvalitní výrobky za dobré ceny.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Výroba dílů z plechu, svarky, výlisky-zakázkové zámečnictví
Výroba firmy ZAKO Turčín Zlín-Březnice je zaměřena na zámečnické díly s možností následné montáže. Zakázkové zámečnictví - výlisky, díly z plechu a svarky velkých rozměrů.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
Voda, topení, plyn Zlín, montáže vodovodního a kanalizačního potrubí, podlahové vytápění, plynovod
Naše firma se zabývá vodoinstalatérskými, topenářskými a plynařskými pracemi, kompletní montáže a servis s nejnovějšími technologiemi.
DKR-instal s.r.o. Komplexní servis vodo topo plyn Zlín
Hluboké studniční vrty-zdroj kvalitní pitné vody
Firma EKODRILL Zlín staví vrtané studny. Hluboké studniční vrty jsou zárukou, že získáte zdroj kvalitní pitné vody. Provádíme hydrogeologický průzkum pro nalezení podzemní vody.
Vrtané studny-kopání, vrtání, výstavba studní, rozbory vody
Specializaci na vrtané studny v regionu Zlín má firma EKODRILL s.r.o. Provádí výstavbu, kopání, vrtání studní a zajistí i rozbory a úpravu studniční vody.
Nátěry, čištění konstrukcí, fasád a střech ve výškách
Profesionální čištění fasád, sřech a různých typů konstrukcí po celé ČR provádí firma Čištění fasád Zlín. Pro práce ve výškách využíváme horolezeckou techniku.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Výstavba, vrtání studní ve všech druzích hornin-vrtané studny od Ekodrill
Společnost EKODRILL dodává vrtané studny na klíč. Vrtání studní jsme schopni provést ve všech druzích hornin. Zakázky převážně Morava, region Zlín, Uherské Hradiště.
Přípojky kanalizace, rozvody vody, topení, plynu pro RD, průmyslové objekty
Společnost PK INSTALACE s.r.o. zajišťuje kompletní instalatérské práce v oboru voda, topení, plyn po celé ČR. Řešíme přípojky kanalizace, rozvody pro RD i průmyslové objekty. Provoz Zlín, Slavičín.
Zkušení elektrikáři s dlouholetou praxí - elektroinstalace slaboproud, silnoproud
Zkušení elekrikáři ze společnosti JML-Elektro s.r.o. jsou Vám k dispozici v okolí Zlína i vzdálenějších lokalitách. Provádíme elekroinstalace - slaboproud i silnoproud.
Topenářské práce - montáž podlahového topení, otopných těles, krbů, kamen, tepelných čerpadel
Společnost PK INSTALACE s.r.o. v oblasti topenářských prací zajistí montáž podlahového topení, solárního topení, otopných těles, krbů, kamen i tepelných čerpadel.
Prodej, montáže kotlů - veškeré instalatérské, topenářské práce
Firma DKR-instal s.r.o. Zlín provádí veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce. Zabývá se prodejem a montáží kotlů zn. WOLF, VIESSMANN, IMMERGAS, BUDERUS, JUNKERS.
DKR-instal s.r.o. Komplexní servis vodo topo plyn Zlín
Realizace, rekonstrukce kotelen - montáže, servis, revize všech typů kotlů
Společnost PK INSTALACE s.r.o. se specializuje na realizace, rekonstrukce kotelen v rámci celé ČR. Zajistíme montáže kotlů a následný servis a revize. Provozovny máme ve Zlíně a Slavičíně.
Vrtané studny - vlastní zdroj podzemní vody, pro zásobování pitnou vodou
Pokud máte vlastní zdroj podzemní vody, firma EKODRILL Zlín Vám pomůže vybudovat vlastní studnu pro zásobování pitnou vodou. Realizujeme vrtané studny převážně na Moravě, v lokalitě Zlínský kraj.
Zakázková výroba nábytku na míru - dveře, skříně, schodiště a vybavení do dětských pokojů
Na míru vyrobené interiérové dveře, zárubně, skříně, nábytek do dětských pokojů, ale i schodiště a další vybavení do domácností zajišťuje společnost TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek do ložnic a dalších pokojů - zakázková výroba na míru
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele a další nábytek nejen do ložnic vyrobený na míru realizují specialisté společnosti TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Interiérové dveře, schodiště, vestavěné skříně a další nábytek vyráběný na míru - práce prováděna specialisty
Interiérové dveře, schodiště, podlahy a zakázkovou výrobu dalšího nábytku na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství působící nejen ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Kopání, vrtání a výstavba studní, vrtané studny, rozbory vody
Specializací firmy EKODRILL Zlín je kopání, vrtání a výstavba studní. Zaměřuje se na vrtané studny. Provádí i rozbory vody pro ověření její kvality.
Vyhledávání vody, vrty pro čerpadla, hydrogeologický průzkum
Pokud potřebujete provést hydrogeologický průzkum, v regionu Zlín se obracejte na firmu EKODRILL s.r.o., která provádí vyhledávání vody a vrty pro tepelná čerpadla.
Hromosvody bytových, rodinných domů, průmyslových budov a běžné elektroinstalace
Společnost UV servisní, spol. s r.o. působí ve Zlínském kraji v oblasti elektroinstalací a zajišťuje i dodávku hromosvodové soustavy - hromosvody u bytových, rodinných domů a průmyslových budov.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Potipožární a ochranné nátěry ocelových, dřevěných konstrukcí
Firma Lutonský Vizovice provádí speciální protipožární nátěry s atestem na kov i dřevo i ochranné nátěry ocelových, dřevěných konstrukcí. Působíme v regionu Zlín.
Natěračské práce - nátěry podlah, potravinářské nátěry
Firma Lutonský - Vizovice s.r.o. provádí natěračské práce všeho druhu - specializuje se i na nátěry podlah, ocelových konstrukcí a potravinářské nátěry.
Malíři pokojů, natěrači z Vizovic provádí veškeré malířské, natěračské práce
Firma Lutonský - Vizovice s.r.o. provádí veškeré malířské a natěračské práce v okolí měst Zlín, Vsetín, Fryšták, Slušovice. Naši malíři pokojů a natěrači odvádí profesionální práci.