Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, protlaky pod komunikacemi, stavební úpravy
Bourací práce i jiné terénní úpravy pro vybudování nové domovní přípojky Vám zajistí společnost PERGECOPE s.r.o. z Ostravy Přívoz. Kompletní zemní práce včetně strojních i ručních výkopů.
Nápisy na pomníky, sekání a oprava písma - spolehlivě a kvalitně
V okolí Ostravy i Havířova můžete využít služeb spolehlivé společnosti Kamenictví Vratimov - Martin Badura, která se specializuje na kvalitní tvorbu nápisů na pomníky, sekání i opravu písma.
Výroba kamenných hřbitovních pomníků a hrobů na zakázku od zkušeného kameníka
Kamenictví Vratimov - Martin Badura se zabývá výrobou z umělého i přírodního kamene se specializací na výrobu hřbitovních pomníků a hrobů. Zakázky realizuje v Ostravě, Frýdku-Místku, Havířově a okolí.
Spolehlivé kamenictví, výroba pomníku, náhrobku, oprava a renovace hrobu
Hledáte kvalitního a spolehlivého kameníka, který Vám poskytne opravu a renovaci hrobu? Obraťte se na Kamenictví Vratimov - Martin Badura, které se specializuje na výrobu a opravy pomníků či náhrobků.
Kamenictví, kamenické služby - renovace, přebrušování pomníků a náhrobků
Kamenictví Vratimov - Martin Badura je spolehlivé kamenictví, které se zabývá opravami, renovací i přebrušováním pomníků a náhrobků přesně podle Vašich představ.
Kamenictví - kamenické práce, pomníky, náhrobky z přírodního i umělého kamene
Kamenictví Martina Badury Vám poskytuje v okolí Ostravy komplexní služby v oblasti kamenických prací, vyrábí pomníky, náhrobky, kuchyňské desky, parapety a další výrobky z přírodního i umělého kamene.
Kominické práce – čištění, revize a kontrola komínu pro všechny druhy paliv
Veškeré kominické práce provedené dle platné vyhlášky – čištění, revize a kontrolu komínu pro všechny druhy paliv provádí společnost Stavby COMPLET s.r.o. v Moravskoslezském kraji.
Šikmé sedlové střechy - stavba, rekonstrukce, rychle a bez starostí
Na šikmé sedlové střechy se specializuje firma Střechy Višňovský, která provádí jak jejich stavby, tak rekonstrukci a to rychle a bez starostí. Působí v okolí Ostravy a Karviné.
Střechy Višňovský Jaroslav
Střešní práce, kompletní realizace šikmých i plochých střech, klempířské, tesařské a pokrývačské práce
Jedničku na střešní konstrukce a s nimi i kvalitní pokrývačské, tesařské a klempířské práce naleznete u společnosti COVERING s.r.o. v Ostravě. Řešení Vaší střechy přímo na míru.
Profesionální systémové bednění, sanace a opravy betonu rychle a kvalitně
Společnost KAPPI CZ, s.r.o. se zaměřuje na profesionální realizace hrubých staveb, systémové bednění, sanace a opravy betonu rychle a kvalitně v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Projekty vytápění, kanalizace, přípojky inženýrských sítí - realizace
Projekty pro vytápění, kanalizace i přípojky inženýrských sítí realizuje DK Projekt s.r.o. v Ostravě s dlouholetými zkušenostmi s projekčními pracemi v oblasti plynu, vody i kanalizací a vytápění.
DK projekt, s.r.o.
Monolitické železobetonové stavby - realizace hrubé stavby montovanou technologií
Realizací hrubé stavby formou montované či monolitické technologie se zabývá společnost KAPPI CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která své zakázky provádí také v okolí Frýdku-Místku i Karviné.
Výroba nábytku do dětského pokoje, ložnice - postele, stoly, dětské kuchyňky
Truhlářství a sklenářství Hranol se zabývá zakázkovou výrobou nábytku z masívu, dýhy i lamina a přesně podle Vašich představ Vám zhotoví skříně, šatny, postele, stoly, dětské kuchyňky atd.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Revitalizace, rekonstrukce, zateplení fasády bytového domu
Revitalizaci, rekonstrukci i zateplení fasád bytových domů zajišťuje stavební společnost INTOZA s.r.o. v Ostravě, která je specialistou ve svém oboru.
Zpevněné plochy, pokládka zámkové dlažby, chodníku - profesionální provedení
Zpevněné plochy, pokládku zámkové dlažby i chodníků realizuje společnost TIMO profistavby s.r.o., která se specializuje na stavebnictví a zajišťuje profesionální provedení.
Plochá zatravněná zelená střecha, výhodná realizace s dotekem přírody
Ploché zatravněné střechy, které si pro svůj dotyk přírody získaly název "zelené", pro Vás výhodně realizuje společnost TIMO profistavby s.r.o. Ostrava, která se specializuje na pozemní stavitelství.
Realizace monolitických železobetonových konstrukcí, staveb i stropů
Ostravská společnost KAPPI CZ, s.r.o. se specializuje na realizaci monolitických železobetonových konstrukcí, staveb i stropů a své zakázky provádí také v okolí Prahy a Brna.
Vodoinstalace, rozvody vody, domovní odpady, kanalizace - rekonstrukce
Hledáte-li šikovného vodaře, obraťte se na společnost VOKAMONT - sdružení instalatérů v Ostravě, která se specializuje na vodoinstalatérské práce a má potřebné znalosti i mnohaleté zkušenosti v oboru.
Vodoinstalační práce - dodávka a montáž vodoměrů, ohřívačů vody i odpadního potrubí
Dodávku a montáž vodoměrů, odpadního potrubí, ohřívačů vody i vodovodních baterií Vám zajistí společnost Timo profistavby s.r.o. z Ostravy, která poskytuje kvalitní vodoinstalatérké služby.
Klempířství - zakázková výroba profilů z plechů - chráněné pracoviště
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. z Ostravy založila specializované chráněné pracoviště KST PROFILO s.r.o. Jedná se o klempířskou dílnu, která se zabývá zakázkovou výrobou profilů z plechů.
Stavby z železobetonu vytvořené pomocí monolitické, montované technologie
Stavby z železobetonu vytvořené pomocí monolitické či montované technologie zajišťuje v okolí Karviné, Frýdku Místku společnost Kappi CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Kvalitní rekonstrukce, opravy rozvodů vody i topení v rodinných domech a bytech
Společnost VOKAMONT - sdružení instalatérů Vám zajistí kvalitní rekonstrukci rozvodů vody i topení v rodinném domě či bytě. Pokud jste z Ostravy, Frýdku-Místku a okolí, neváhejte se na nás obrátit.
Dodávka a montáž železobetonovýck konstrukcí při stavbě zemědělských a průmyslových objektů
Dodávku a montáž železobetonových konstrukcí, které jsou nejčastěji využívány při stavbě vodohospodářství, zemědělských a průmyslových objektů Vám zajistí společnost Timo profistavby s.r.o. z Ostravy.
Kvalitní sanační práce, vysušení a odvlhčení staveb, zdiva, střech i balkónů - odstranění vlhkosti
Vysušení a odvlhčení stavby Vám poskytne společnost Timo profistavby s.r.o. sídlící v Ostravě, která zaručuje kvalitní služby a jejím cílem je individuální přístup ke každému zákazníkovi.
Teplovodní i elektrické podlahové topení - kvalitní vytápění
V oblasti teplovodního i elektrického podlahového topení se obraťte na společnost Vokamont - sdružení instalatérů v Ostravě a okolí Karviné, která se specializuje právě na vytápění.