Demolice, výkopové a stavební práce Ostrava, příprava vodovodů a kanalizace, montáž plotů
Demolice, výkopové a stavební práce Ostrava, příprava vodovodů a kanalizace, montáž plotů, demoliční práce.
Vodo – topenářství, instalatérské práce, tepelná čerpadla
Voda, topení, plyn, dodání tepelných čerpadel a solárních systémů. Realizace rekonstrukcí a výstaveb koupelen, čištění odpadů, instalace plynového zařízení v Moravskoslezském kraji.
Nová střecha na klíč, oprava a rekonstrukce ploché, sedlové, šikmé střechy
Kompletní střechu na klíč, opravu či rekonstrukci plochých, sedlových i šikmých střech zajistí firma Střechy Višňovský z Ostravy, která působí i v Olomouckém a Zlínském regionu.
Střechy Višňovský Jaroslav
Čištění a monitoring potrubního zařízení a kanalizace
Čištění kanalizací Ostrava, prohlídky a sledování kanalizačního zařízení nejmodernějšími technologiemi. Ing. Michal Lach - pomůžeme rodinným domům i firmám.
Oprava a rekonstrukce ploché, sedlové i šikmé střechy včetně dodávky střešní krytiny
Ostravská společnost Střechy Višňovský působící na trhu řadu let, poskytuje kompletní opravu, rekonstrukci i stavbu plochých, sedlových a šikmých střech včetně dodávky střešních krytin.
Střechy Višňovský Jaroslav
Kominictví - frézování, vložkování, čištění, revize i údržba komínů zkušenými odborníky
Kominictví Ostrava - Antonín Papík působí v okolí Ostravy, Frýdku Místku i Karviné a realizuje díky zkušeným odborníkům kvalitní frézování, čištění, revize, vložkování a údržbu komínů.
Kompletní stavba střechy na míru - zpracování nabídkového rozpočtu zdarma
Firma Střechy Višňovský z Ostravy se specializuje na kompletní stavbu střech již více než 20 let. Díky dlouholetým zkušenostem svou práci provádí pečlivě, kvalitně a s naprostou precizností.
Střechy Višňovský Jaroslav
Odborná stavba nových komínů, rekonstrukce i opravy stávajících
Odbornou stavbu nových komínů, rekonstrukce a opravy stávajících komínů zajišťuje Kominictví - Antonín Papík v okolí Frýdku Místku, Hlučína i Ostravy.
Stavba kvalitní a moderní střechy bez starostí - kompletní služby od profesionálů
Stavba kvalitní a moderní střechy bez starostí zajišťuje společnost Střechy Višňovský z Ostravy. V rámci stavby se můžete spolehnout na kompletní služby od profesionálů.
Střechy Višňovský Jaroslav
Revize, údržba komínu a spalinových cest, odstranění sazí z komína
Odbornou kontrolu komína a spalinových cest Vám zajistí společnost Kominictví Papík s.r.o., která provádí kompletní a kvalitní kominické práce včetně revizí.
Bourací práce a demolice staveb, zemní protlaky - ohleduplnost vůči životnímu prostředí
Sháníme šikovnou společnost na bourací práce, demolice staveb či výkopové práce na zemní protlaky? Naše stavební firma nabízí bourací práce a demolice objektů všech velikostí a typů konstrukcí.
Protihluková opatření, realizace včetně produktů - vyřešte své problémy s hlukem již napořád!
Potřebujete vyřešit nebo navrhnout konkrétní protihluková opatření? Společnost Ing. Jaroslava Vrány - AVAP v Ostravě poskytuje komplexní služby v oblasti protihlukových opatření.
Pravidelná kontrola, revize i čištění komínů a spalinových cest nejen v rodinných domech
Ostravská společnost Kominictví Papík s.r.o. provádí kompletní kominické práce a zajistí Vám pravidelné čištění, kontrolu a revizi spalinových cest v rodinných domech, bytových jednotkách i chalupách.
Revize, čištění, vložkování, frézování komínů od profesionálů
Nezanedbávejte péči o svůj komín a dopřejte mu kvalitní vyčištění, vložkování či frézování. Kominictví Papík s.r.o. v Ostravě zajišťuje veškeré kominické práce včetně odborných revizí komínů.
Elektro a MaR, projekce, realizace a servisní služby
Služby v oblasti elektro a MaR pro obráběcí stroje, zdvihací techniku a technická zařízení od společnosti TS Ostrava, s.r.o., 30. dubna 621, 742 83 Klimkovice.
Vytvoření nového komínového pouzdra v komínovém průduchu s dlouholetou zárukou
Firma Kominictví Papík je specialista na veškeré kominické práce. Jednou z nich je i vytvoření nového komínového pouzdra. Působí po celém Moravskoslezském kraji – Ostrava, Karviná, Frýdek-Místek, atd.
Poradenství a konzultace ke stavbě nového komínu u staveb, splňující dané parametry dle norem a předpisů
Stavba nového komínu musí splňovat všechny dané parametry dle norem a předpisů. Firma Kominictví Papík s.r.o. se sídlem v Ostravě se zabývá poradenstvím a poskytuje konzultace před zahájením stavby.
Pokládka laminátových a dřevěných podlah, PVC podlah i linolea, podlahářské práce, prodej
Precizní pokládku jakékoli podlahové krytiny zajistí společnost Avatar group, s.r.o. z Ostravy. Položíme podlahu rychle a odborně s důrazem na kvalitu podlahového materiálu.
Avatar group, s.r.o.
O každoroční údržbu, čištění a revizi komínů se postarají naší specialisté v oboru kominictví
Pro bezpečí Vašeho domu je třeba dbát na pravidelné čištění, údržbu a revizi komínů, aby se předešlo ohrožení života. V Ostravě se Vám o dobrý stav komínů postarají odborníci z Kominictví PAPÍK.
Zemní a demoliční práce, ruční a strojní výkopy, Ostrava
DEMONTSTAV, s.r.o. z Ostravy nabízí stavební a bourací práce, demolice, zemní, terénní a výkopové práce, zhotovení komunikací a zpevněných ploch i úpravu a údržbu zeleně.
Stavební firma na severní Moravě, rekonstrukce a revitalizace domů, zateplování střech
Veškeré stavební práce včetně oprav zajišťuje společnost VDS, spol. s r.o. z Ostravy. Zateplíme střechu, vyměníme okna a to vše v domluveném termínu a za příznivou cenu.
Kuchyňské pracovní desky z žuly a mramoru na míru - profesionální kvalita
Kuchyňské pracovní desky z žuly a mramoru na míru, přesně podle vašich požadavků vyrábí v profesionální kvalitě Kamenictví Vratimov - Martin Badura pro okolí Ostravy.
Kvalitní výroba, oprava pomníků, náhrobků, náhrobních kamenů
Výrobou a opravou kvalitních pomníků, náhrobků či náhrobních kamenů z přírodního i umělého kamene se zabývá firma Kamenictví Vratimov. Služby provádí ve Vratimově u hřbitova v okrese Ostrava.
Zaměření a vytyčení stavby a hranic pozemku rychle a precizně od geodetů s dlouholetou praxí
Zaměření a vytyčení stavby a hranic pozemku realizuje geodetická kancelář GAKO-Oblouk s.r.o. se sídlem v Ostravě, působící v Moravskoslezském kraji, v Opavě, Karviné, Frýdku-Místku a v Novém Jičíně.
GAKO-Oblouk s.r.o.
Kamenictví Frýdek-Místek - kvalitní kamenické práce, výroba náhrobků a pomníků
Výrobou náhrobků a pomníků z přírodního i umělého kamene se zabývá Kamenictví Vratimov - Martin Badura, které své kamenické práce realizuje v okolí Frýdku-Místku, Ostravy i Havířova.