Sklenářské práce - řezání čirých i ornamentních skel od jedné z nejvýznamnější firem v Ostravě
Řezáním čirých i ornamentních skel, výrobou zrcadel, obrázkových klipů na míru a dalšími sklenářskými pracemi se zabývá společnost Sklenářství Kohoutek, která působí v Ostravě a okolí.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Zemní a výkopové práce Ostrava, úpravy terénu, kopání výkopů pro základy, bourací práce, svahování
Naše firma KROSMA stav s.r.o. z Ostravy provádí veškeré zemní a výkopové práce, věnujeme se svahování terénů, kompletním terénním úpravám, dále provádíme bourací práce a zimní údržbu silnic.
Geodet, vytyčení pozemků, objektů, vyhotovení geometrických plánů
Geodetické služby v Moravskoslezském kraji, vytyčení hranic pozemků, objektů, liniových staveb, vyhotovení geometrických plánů realizuje GAKO-Oblouk s.r.o., Ostrava.
GAKO-Oblouk s.r.o.
Světlíky pro každou budovu, dodávka, montáž i rekonstrukce
Rekonstrukce, dodávka a montáž světlíků a prosvětlovacích prvků. Rekonstrukce zasklení světlíků. Perfektní servis a vysoká kvalita od společnosti Luděk Tošenovjan.
Stavební firma Ostrava, zednické práce, výstavby, demolice, výstavba rodinných domů
Zabýváme se prováděním staveb, jejich změn a odstraňováním, provozováním silniční dopravy, zednickými pracemi a jinými řemeslnými činnostmi.
Peroutka DopStav Ostrava s.r.o. Stavební práce
Údržba plochých střech Ostrava, kompletní údržba, záruční a pozáruční servis střech
Specializujeme se na pravidelnou a kompletní údržbu plochých střech, údržbu v průběhu záruky a pozáruční servis.
Vypracování geometrických plánů, zaměření pozemku a další geodetické práce od profesionálů
O vypracování geometrických plánů a dalších geodetických prací, například vytyčení hranic pozemku a zaměření stavby se postará firma GAKO-Oblouk s.r.o. v regionech Opava a Nový Jičín.
GAKO-Oblouk s.r.o.
Instalatérské práce vodo, topo, plyn
Instalace vody, topení a plynu, montáže spotřebičů a zařízení, rozvody vody a topení, čištění potrubí realizuje Pavel Šomek – Instalservis, Ostrava.
Kancelářský nábytek na míru pro ideální pracoviště a reprezentativní vzhled
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě Vám pomůže vyplnit představy o ideálním pracovišti - na míru Vám vyrobí nábytek do kanceláře a zajistí, aby Vaše firma pro klienty působila reprezentativně.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Tesařské a stavební práce - Moravskoslezský kraj
Výstavby pergol, krovů garážových stání, přístřešků, zhotovení fasád, zateplení, interiérových zednických prací, možnost terénních úprav a výkopových prací - INCOME CITY s.r.o.
INCOME CITY s.r.o. tesařské práce
Práce s autojeřáby o nosnosti 20 až 28 tun Ostrava, beranění a opětovné vytahování štetovnic
Soustředíme se především na autojeřáby o nosnosti do 30 tun. Pokud máte těžší břemeno není problém pro nás zajistit autojeřáb o nosnosti až 250 tun.
Truhlářství, výroba nábytku Ostrava, výroba a montáž kuchyňských linek, schody, pergoly, interiéry
Truhlářství, výroba nábytku Ostrava, výroba a montáž kuchyňských linek, schody, pergoly, interiéry, venkovní dveře z masivu, nábytek do kanceláří, restaurací, pokládka plovoucích podlah.
Výroba altánu, pergoly, krovu, zahradní nábytek z masívu i lamina
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě pro Vaši zahradu vyrábí dřevěné altány, pergoly, krovy i zahradní nábytek z masívu i lamina.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Spolehlivé zateplení foukanou izolací pro šikmé střechy, stropy, podlahy i dělící stěny
Spolehlivé zateplení foukanou izolací pro šikmé střechy, stropy, podlahy i dělící stěny provádí společnost Ing. Petra Kazického v okolí Třince, Českého Těšína i Nového Jičína.
Ing. Petr Kazický Intezo
Profesionální zateplení domu, střechy, podkroví, staveb
Zateplení domu, střech, podkroví v okolí Ostravy, Karviné i Frýdku-Místku realizuje INTEZO, která je zde pro vás již od roku 1992 a díky dlouholetým zkušenostem je odborníkem v zateplovaní staveb.
Ing. Petr Kazický Intezo
Fasádní obklady, odvětrané fasády - stop rostoucím nákladům za topení
Na fasádní obklady a odvětrané fasády se specializuje firma Intezo, pokud vám rostou náklady na topení a zvažujete nad izolováním budovy, tak neváhejte a kontaktujte ji.
Ing. Petr Kazický Intezo
Tesařské práce, rekonstrukce střech, střechy na klíč podle vašich představ
Tesařské práce, rekonstrukce střech i střechy na klíč podle vašich představ realizuje společnost Střechy Višňovský se sídlem v Ostravě.
Střechy Višňovský Jaroslav
Podlahové krytiny Ostrava, podlahářské služby, renovace podlah, prodej koberců, linoleum, lamino
Podlahové krytiny Ostrava, podlahářské služby, renovace podlah, prodej koberců, linoleum, laminátové podlahy, dřevěné podlahy, podlahová chemie a příslušenství.
Avatar group, s.r.o.
Odborná pokládka kvalitních plovoucích, laminátových i PVC podlah v domě, bytě i v kanceláři
Rychlou a odbornou pokládku či renovaci plovoucích, laminátových a PVC podlah zajistí firma Podlahy Tomáš Müller z Ostravy, působící v celém Moravskoslezském, Olomouckém i Zlínském kraji.
Pokládka betonových podlah s vysokou odolností při zatížení v průmyslových skladech a halách
Pokládka betonových podlah, u kterých je požadována vysoká odolnost při zatížení, například v průmyslových skladech a halách, je specializací firmy Tomáše Müllera v Ostravě, Zlíně i Olomouci.
Rekonstrukce střech - tesař, klempíř, pokrývač, kvalitní služby
Rekonstrukce střech v okolí Ostravy zajišťuje společnost Střechy Višňovský, který má dlouholeté zkušenosti v tomto oboru a nabízí kvalitní služby tesařů, klempířů a pokrývačů.
Střechy Višňovský Jaroslav
Rekonstrukce střech průmyslových objektů Vratimov, izolace, hydroizolace, SBS pásy, fólie, panely
Rekonstrukce střech průmyslových objektů Vratimov, rekonstrukce plochých střech, izolace PUR, izolace minerální vlnou, hydroizolační fólie, SBS pásy, střešní sendvičové panely.
Kvalitní střechy - profesionální stavba, rekonstrukce, oprava
Stavbu, rekonstrukci i kompletní opravy střech Vám ve Frýdku Místku, Karviné a okolí zajistí firma Střechy Višňovský, která v oblasti střech působí již více než 20 let
Střechy Višňovský Jaroslav
Profesionální podlahář se postará o odbornou pokládku i montáž všech typů podlah
Montáž i pokládku všech typů podlah provede odborný podlahář Tomáš Müller z Ostravy. O veškeré práce spojené s podlahami se postará v okrese Frýdek-Místek, Zlín, Olomouc, Opava, Nový Jičín a Karviná.
Dodávka plochých, šikmých střech na klíč - kompletní stavba s pečlivým provedením
Dodávkou plochých, šikmých střech na klíč s kompletní stavbou a pečlivým provedením zajišťuje společnost Střechy Višňovský Jaroslav v okolí Karviné i Frýdku Místku.
Střechy Višňovský Jaroslav