Volné pracovní pozice izolatér/pokrývač/klempíř, stavební dělník – práce na plný úvazek s nástupem ihned
Firma PPBAU servis eu s.r.o. přijímá nové zaměstnance na pozici izolatér/pokrývač/klempíř. Nabízíme také práci pro dělníky v oblasti výstavby a údržby budov na hlavní pracovní poměr.
Frézované nápisy, cedulky a piktogramy - CNC frézování dřeva a překližky
Pokud potřebujete vyfrézovat nápis do dřeva, můžete se obrátit na Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě, které provádí CNC frézování dřeva a překližky jakéhokoli plošného tvaru.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Zemní, výkopové a bourací práce Ostrava, výkopy, svahování, zimní údržba silnic
Společnost KROSMA stav s.r.o. se specializuje na zemní a výkopové práce. Dále provádí bourací práce, demolice a zimní údržbu silnic.
Demolice všech typů objektů, kompletní demolice, výkopové a zemní práce
Společnost Peroutka DopStav Ostrava s.r.o. se zabývá kompletní demolicí objektů všech typů od rodinných domů až po stavby komerčního charakteru.
Peroutka DopStav Ostrava s.r.o. Stavební práce
Zednické práce a rekonstrukce domů a bytů Zednictví Pamula Ostrava
Hledáte spolehlivou firmu, která pro Vás zajistí veškeré zednické práce a rekonsturkce bytů nebo domů, pak se podívejte na nabídku Zednictví Pamula Ostrava.
Elektromontážní práce, veřejné osvětlení výstavba, opravy | Ostrava
Společnost ELTOM, s.r.o. se postará o kompletní elektromontážní práce včetně elektroprojekce, o výstavbu a opravy veřejného osvětlení nejen v Ostravě, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Eltom, s.r.o.
Kamenické práce – výroba nových náhrobků a renovace původních za výhodné ceny
Výhodné ceny kamenických prací a tvorbu jedinečných nových náhrobků nebo renovaci těch původních zajišťují specialisté s mnohaletými zkušenostmi ze společnosti Kamenictví Škrobánek v Ostravě.
Kamenictví Slezská Ostrava Kamenictví Škrobánek P+R
Profesionální výroba nábytku z masívu, schodiště, schody - rozmanité tvary
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě - Vítkovicích se již řadu let zabývá nejen zakázkovou výrobou nábytku, ale také výrobou rozmanitých tvarů schodišť z masívu.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Kvalitní foukaná izolace – tepelná i zvuková, která vám navíc vylepší akustiku
Kvalitní foukanou izolaci realizuje společnost Intezo Ing. Petra Kazického, která je vám kromě Ostravy k dispozici také v okolí Opavy či Krnova. Izolace je tepelná a zvuková, která vylepší i akustiku.
Ing. Petr Kazický Intezo
Rekonstrukce, zateplení fasády rodinného domu od profesionální firmy
Rekonstrukcí a zateplováním fasád rodinných domů se zabývá ostravská společnost INTOZA s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti a jejíž prioritou jsou stavby s nízkými provozními náklady.
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, záruční a pozáruční servis, Nová zelená úsporám, Kotlíkové dotace
Společnost Good Climate s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá realizací, projekcí a facility managementem v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a vytápění v rámci celé ČR.
Epitafy a urnové hroby - kvalitní kamenické práce v Ostravě za nízké ceny
Kamenictví Slezská Ostrava Škrobánek P+R Vám zajistí kvalitní kamenické práce za nízké ceny a s rychlou realizací! Potřebujete rychle zhotovit epitafy nebo urnové hroby? Kontaktujte nás ještě dnes.
Kamenictví Slezská Ostrava Kamenictví Škrobánek P+R
Elektrotechnické zařízení a systémy, kabeláže pro LAN nebo Wi-fi a diagnostiky od Reelgate s.r.o.
Společnost Reelgate s.r.o. z Ostravy je specialista na elektrotechnické zařízení a zajišťuje montáže, servis, diagnostiku a měření elektrotechnických zařízení.
Kuchyně, kuchyňské linky na míru - truhlářství a profesionální realizace
Kuchyně a kuchyňské linky na míru můžete bez obav svěřit do rukou společnosti Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě, která má dlouholeté zkušenosti a zajistí profesionální realizaci.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Stavební činnost a instalace vody, topení, plynu a kanalizací od DESIA s.r.o.
DESIA s.r.o. z Ostravy Vítkovic je stavební firma, která postaví železobetonové konstrukce a zařídí instalaci vody, topení, rozvodů plynu a kanalizaci.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - stavba, rekonstrukce a oprava střechy
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce provádí ostravská firma Střechy Višňovský, která se Vám postará o stavbu, rekonstrukci i opravu Vaší střechy. Své zakázky realizuje i v okolí Nového Jičína.
Střechy Višňovský Jaroslav
Montáž sádrokartony, sádrokartonové konstrukce - nástavby, podhledy, příčky
Na montáž sádrokartonů, sádrokartonových konstrukcí se specializuje stavební firma Intezo, kterou využijete zejména v případě dřevostaveb, půdních vestaveb, nástaveb, podhledů a příček.
Ing. Petr Kazický Intezo
Podlahářské práce, prodej podlahových krytin a příslušenství, obšívání koberců, Ostrava a okolí
Firma Podlahy Ostrava Jiří Holcman nabízí kompletní podlahářské práce a vše co s podlahami souvisí. Působíme v Ostravě a jejím okolí. Zabýváme se prodejem podlahových krytin a příslušenství.
Elektromontáže a prodej elektroinstalačního materiálu a klimatizací od Q - ELEKTRIK a.s.
Společnost Q - ELEKTRIK a.s. z Ostravy se již 30 let zabývá elektromontážními prácemi a prodejem elektroinstalačního materiálu, klimatizací a neželezných kovů.
Jeřábnické práce, pronájem zdvihacích zařízení, jeřáb AD080 PRAGA V35, servis a poradenství, Ostrava
Firma Jiří Boris se sídlem v Ostravě se zabývá jeřábnickými pracemi. Součástí naší činnosti nejsou jen jeřábnické práce, ale také pronájem zdvihacích zařízení s kvalifikovanou obsluhou.
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zalomeného klíče i opravy | Ostrava
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zlomeného klíče ze zámku v kteroukoliv dobu a další služby zámečníka poskytuje společnost Karla Bartoše v Ostravě a okolí.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Kamenictví, kamenické práce, výroba pomníků, rekonstrukce hrobů, renovace pomníků - Ostrava
Kamenické práce v Ostravě nabízí pan Pavel Pokorný. Nabízíme zhotovení nových pomníků, rekonstrukci hrobů, renovaci pomníků a nápisů, sekání a pískování písma.
Stavební a demoliční práce v Ostravě od Zdeněk Pastva s.r.o.
Ostravská společnost Zdeněk Pastva s.r.o. se zabývá stavebními a demoličními prácemi v Ostravě a jejím okolí. Individuální přístupy ke každé zakázce.
Projekční práce kotelen, výměníkových stanic i solárních systémů - návrh strojní části
Ostravská společnost DK projekt, s.r.o. se specializuje na veškeré projekční práce u zdrojů na vytápění. Zároveň poskytuje občanům, podnikům a podnikatelům energetické poradenství zdarma.
DK projekt, s.r.o.
Montáž - prosklené vlakové a autobusové terminály, skleněné koridory
Sklenářství Kohoutek provádí montáž prosklených vlakových, autobusových terminálů a skleněných koridorů. V oboru je jednou z nejvýznamnějších firem a zakázky realizuje po celé ČR a v okolních zemích.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.