Rychlé opravy prasklin a trhlin průmyslových podlah bez přerušení provozu
Na opravy prasklin a trhlin polymetylmetakrylátových litých průmyslových podlah (PMMA) při nízkých teplotách se specializuje společnost Blatrysk s.r.o. z Brna.
Průmyslové podlahy – pokládka, renovace, opravy, srovnávání nerovných povrchů
Na pokládku, renovace, opravy a srovnávání nerovných povrchů průmyslových podlah se zaměřuje společnost Blatrysk, s.r.o. z Brna. Systém OPEN FLOOR zajišťuje rychlost a kvalitu za nízkou cenu.
Laserové skenování mostních  konstrukcí a inženýrských staveb - inženýrská geodezie
Brněnská firma ADITIS s.r.o. poskytuje služby v oblasti laserového skenování mostních konstrukcí a inženýrských staveb. Tvorba 2D a 3D map, pasportů a inženýrská geodezie.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Geodetické práce Brno - zaměření geografických informačních systému a projekční činnost
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zabývá zaměřením staveb, pozemků a poskytuje komplexní služby v oboru geodézie, vytyčovací práce, projekční činnost a inženýrské sítě.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Rekonstrukce, revitalizace podlah a podlahových krytin – poradenství, realizace
Na rekonstrukce a revitalizace podlah a podlahových krytin, včetně poradenství v oblasti pokládky podlah se zaměřuje společnost LGI podlahy s.r.o. z Brna.
Kovovýroba, zámečnictví, nerez, výroba, montáž schodišť, zábradlí
Kovovýroba, zámečnictví,na montáže schodišť i zábradlí se specializuje firma RS evostyl s.r.o, která má sídlo v Brně. Kvalitní výrobky za dostupnou cenu.
Zasklívání lodžií a balkonů, rámový i bezrámový systém, zaměření
Zasklívání lodžií, balkonů, zimních zahrad rámovými i bezrámovými systémy, s bezpečnostními a izolačními skly se zaměřením zdarma realizuje CABAL Moravia s.r.o., Brno.
CABAL Moravia s.r.o. Zasklívání lodžií, balkónů Brno
Zámečnická výroba, moderní zámečnictví -  výroba kovových výrobků na zakázku
Zámečnická výroba, moderní zámečnictví - výroba kovových výrobků na zakázku, brány, ploty, pergoly, schránky od firmy RS evostyl s.r.o. v Brně.
Podlahy, podlahové systémy – odborné poradenství pro architekty a stavební firmy
Odborné poradenství pro architekty a stavební firmy ohledně návrhů, výběru i pokládky podlah a podlahových systémů zajistí v okolí Brna společnost LGI podlahy s.r.o.
Nouzové otevírání bytů, aut a zabouchnutých dveří nonstop, Brno, Vyškov a okolí
Nouzové otevírání bytů, aut a zabouchnutých dveří nonstop, Brno, Vyškov a okolí
Komplexní podlahový servis pro stavební firmy a developery
Společnost LGI podlahy s.r.o., sídlící v Brně, zajistí pro stavební firmy i developery kompletní podlahový servis rychle, kvalitně a spolehlivě.
Zemní a výkopové práce, strojní i ruční výkopy, demolice
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, bazénů, rýh pro inženýrské sítě, terénní úpravy, strojní i ruční výkopy, demolice realizuje Jakub Daniel, Hodonín.
Vodoinstalace, rekonstrukce koupelen, výměna ohřívače vody, montáž a realizace
Vodoinstalace, rekonstrukce koupelen, výměnu ohřívačů vody, montáž systémů vody a kanalizace do bytových objektů, do komerčních a průmyslových prostor, zajistí HUK instalace s.r.o., z Brna.
HUK instalace s.r.o.
Nejmodernější technologie pro rychlou rekonstrukci potrubí
Rychlou a levnou rekonstrukci stávajícího a nevyhovujícího potrubí pro Vás díky nejmodernější technologii zajistí společnost Flow Jet s.r.o. sídlící v Brně.
Sanace území a objektů obsahujících azbest a sanace ekologických zátěží
Společnosti SUEZ Využití zdrojů a.s. nabízí sanace území a objektů obsahujících azbest a sanace ekologických zátěží pro veřejný i soukromí sektor od vyřízení legislativních kroků po odstranění odpadu.
Letecké snímkování a následné propojení s geodetickými plány - geodetické práce v Brně
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zabývá správou datových skladů, digitalizací dokumentace, zaměřením rozvodů inženýrských sítí, kompletní poradenskou činností v oboru geodézie a katastru nemovitostí.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Bezpečnostní skla, montáž výloh, skleněných obkladů, prosklených přístřešků
Bezpečnostní skla do interiérů a exteriérů, montáž výloh, skleněných obkladů, prosklených přístřešků, zábradlí, stěn realizuje společnost ATLAS INVEST, spol. s r.o., Brno.
Geodetické a zeměměřičské práce, vyhotovení geometrických plánů, Brno
Geodetické a zeměměřičské práce, vyhotovení geometrických plánů při prodeji pozemků, zápisu dostavěné budovy do katastru a ke kolaudaci provádí společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno.
Geodézie, vytyčování pozemků, staveb, projektování pozemkových úprav, Brno
Geodézie, zeměměřičské práce, vytyčování pozemků, staveb, inženýrských sítí, projektování pozemkových úprav zajišťuje společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno – Tuřany.
Poradenství v oblasti zápisu nemovitostí na katastru, geodetické služby, Brno
Poradenství v oblasti zápisu nemovitostí na katastru, zaměření pozemků a budov, vyhotovení geometrického plánu a kompletní geodetické služby poskytuje společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno.
Údržba, servis a montáž klimatizací a vzduchotechniky jižní Morava
Společnost Energy Control s.r.o. z Brna působí po celé Moravě a zajistí Vám kvalitní údržbu a servis klimatizace, vzduchotechniky, výměnu vzduchových filtrů i revizi požárních klapek.
Práce ve výškách, výškové práce, malby, nátěry ve výškách
Výškové práce, práce ve výškách, malby a nátěry, čištění, umývání, vysokotlaké čištění ocelových konstrukcí, mytí světlíků, montáž billboardů Brno.
Podlahářské práce - vinylové plovoucí a PVC podlahy
zajištění odborných podlahářských prací, položení plovoucích a vinylových podlah, PVC i koberců a další poskytuje v Kuřimi firma KB komplet servis, s.r.o.
Pokládka podlah, podlahářské práce, laminátové podlahy
koberce, PVC, přírodní linoleum, plovoucí, laminátové, vinylové podlahy, pokládka, obvodové a přechodové lišty, montáž podlahových krytin zajistí v oblasti Brna KB komplet servis, s.r.o.
Sekání nápisů do kamene, kamenické práce, výroba nových pomníků
Sekání nápisů do kamene, opravy starých nápisů, zlacené i stříbřené písmo,urny z kamene, výroba pomníků a uren, pamětní desky, nové nápisy zajistí Jaroslav Zavřel