Malířské a natěračské práce - ploty, vrata, zábradlí, střechy a podlahy
Natěračské práce ve Vašem domě či bytě provádí firma Seniorservis z Brna. Pokud sháníte malíře či natěrače plotů, podlah, zábradlí nebo střech, kontaktujte nás.
Kontejnerová doprava, zemní práce a výkopové práce Brno, odvoz odpadu, pronájem kontejnerů
Svým zákazníkům nabízíme spolehlivé služby v oblasti kontejnerů a zemních prací, pronájem kontejnerů, kontejnerová doprava, výkopové práce, odvoz a likvidace odpadu.
Realizace staveb, demolice a terénní úpravy Brno, stavba dálnic, dopravní uzly, pronájem strojů
Firma zabývající se prováděním zemních prací, demolicemi a pronájmem stavebních strojů včetně obsluhy.
Tepelné izolace, větrané fasády - dodávka, montáž, servis
Pokud hledáte spolehlivou firmu, která Vám dodá a namontuje tepelné izolace či větrané fasády, vyzkoušejte společnost G Trade spol. s.r.o. z Brna.
Střechy Ondráček, tesařské práce Brno, montáže střech a krovů, dřevostavby, sádrokartony
Montáže krovů, střešních krytin, dřevostaveb, dřevěných a plovoucích podlah, střešních oken a sádrokartonů.
Elektroinstalace a elektromontáže Brno, rekonstrukce a revize elektrorozvodů, revize hromosvodů
Naše firma ELGOM s.r.o. Brno provádí elektromontáže a elektro opravy, revize elektro, bytové a průmyslové elektroinstalace, montáž a revize hromosvodů, opravy a údržba elektrických zařízení.
Výkopové a zemní práce – hloubení jam, výkopy, terénní úpravy
Veškeré zemní a výkopové práce provádí v okolí Brna firma Autodoprava Jan Karpíšek. Provádíme terénní úpravy, hloubení jam, výkopy pro kanalizaci i bazény.
Zátěžové, protiskluzové průmyslové podlahy, rekonstrukce, opravy
Rekonstrukce, opravy zátěžové a protiskluzové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové panely z PVC od firmy PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Rekonstrukce, opravy, vyklízení, údržba bytů před nastěhováním
kompletní rekonstrukce domů a bytů, vyklízení, dokončovací práce, výstavba plotů, obkladačské práce, zednické práce, údržba bytů, rozvody sítí voda, topení elektro
Autojeřáby a plošiny, pronájem jeřábů a plošin, jeřábnické práce
Pronájem autojeřábů a plošin, autojeřábů Liebherr LTM1090/2 a dalšího strojního vybavení i jeřábnické práce zajišťuje firma ZIPP Brno s.r.o. v Brně.
Komplexní stavby a rekonstrukce koupelen Brno, rekonstrukce bytových jader na klíč
Jsme instalatérská firma, která působí v Brně a nabízíme služby v oblasti vody, topení, zednických a obkladačských prací.
Geodézie, mobilní mapování, letecké snímkování Brno, efektivní správa GisOnline
Vlastníme všechny podstatné technologie – letadla, kamerové a laserové senzory, či mapovací automobily - TopGis, s.r.o. Brno
Pronájem jeřábů a demoliční práce
Jeřáby a plošiny k zapůjčení, likvidace a demolice starých a rozpadlých objektů, vyprošťovací služby, převozy velkých nákladů na zakázku – Autojeřáby Demolice s.r.o.
Pronájem jeřábů a demoliční práce
Jeřáby a plošiny k zapůjčení, likvidace a demolice starých a rozpadlých objektů, vyprošťovací služby, převozy velkých nákladů na zakázku – Autojeřáby Demolice s.r.o.
Stavební projekty, geodetické práce a průzkumy
Projekty na klíč, projekční brněnská kancelář, vypracování projektové dokumentace v Jihomoravském kraji, geodetické a geologické služba, pasportizace a provádění průzkumů potřebných ke stavbám.
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice s výbornou variabilitou a nízkými náklady dodává firma S.G. CZ, spol. s r.o. v Brně.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Brněnský dodavatel klimatizačních jednotek
Klimatizační systémy pro domácnosti, průmyslové prostory, firmy, nabídka revizních a servisních služeb pro již instalované klimatizace – FriGOM s.r.o.
Pokládka podlah všeho druhu Brno
Pokladka podlahových krytin, vinylové podlahy, PVC podlahy, renovace či položení parket, kobercové pokládky s nejvyšší precizností, nejlepší cenou a dodacími termíny od Podlahářství David Albrecht.
Projektování elektrických zařízení Brno, silnoproud, slaboproud, měření a regulace kotelny, VZT
Jsme schopni zajistit kompletní realizace počínaje DUR přes DSP, DVZ, DPS až po zakreslení skutečného stavu.
Pozemní laserové skenování s 3D laserem a laser scanning - geodetické práce od české firmy
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zaměřuje na geodetické práce, komplexní služby v oboru geodézie a poskytuje i pozemní skenování s 3D laserem, laser scanning, vytyčovací práce ve výstavbě.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů, protiskluzové podlahy od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
ÚT systémy a zdravotně technické instalace (ZTI)  - montáž, dodávka a projektování
Zdravotně technické instalace (ZTI) a ÚT systémy dodává naše společnost HUK instalace s.r.o. z Brna. Zajišťujeme projektování a montáž za pomocí moderních technologií.
HUK instalace s.r.o.
Podlahářství Brno, pokládka a renovace podlah, laminátové, plovoucí i dřevěné podlahy
Podlahářství Brno, pokládka a renovace podlah, laminátové, plovoucí i dřevěné podlahy, koberce, PVC, korkové podlahy, marmolea, parkety.
Jeřábnické práce, pronájmem autojeřábů a montážních pracovních plošin
Pronájem autojeřábů, montážních pracovních plošin a také provádění kompletních jeřábnických prací v Jihomoravském kraji zajišťuje společnost ZIPP Brno s.r.o.
Prodej a pokládka laminátových, plovoucích a bambusových podlah pro byty a rodinné domy
Odolné podlahy se snadnou údržbou prodává a pokládá firma LASPO podlahářství, s.r.o. v Brně město a venkov. Vyberte si laminátové, plovoucí a bambusové podlahy, které jsou vhodné pro byty a RD.
LASPO podlahářství, s.r.o.