Vytápění -  dodávka a montáž otopných systémů, kotlů pro rodinné a bytové domy
Služby v oblasti vytápění poskytuje firma HUK – instalace s.r.o. z Brna, která dodává a montuje nejen otopné systémy a kotle pro rodinné a bytové domy.
HUK instalace s.r.o.
Trafostanice, elektromontážní práce na klíč|Brno
Trafostanice, elektromontážní práce na klíč|Brno od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Rychlá výstavba a nízké provozní náklady. Montáž lze provádět i v zimním období.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Prodej a pokládka korkové a hydrokorkové podlahy pro byty, RD, restaurace, školy i kavárny
Prodej a pokládku korkové a hydrokorkové podlahy zajistí společnost LASPO podlahářství s.r.o. v okolí lokality Brno město i venkov. Vhodné do bytu, rodinných domů, škol, restaurací i kaváren.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Kamenictví, kamenosochařství - výroba, renovace náhrobků i restaurování kamene
Kamenictví a kamenosochařství Sedlák Brno provádí veškeré kamenosochařské práce. Většina zakázek se týká výroby a renovace náhrobků a dále restaurování prvků z kamene.
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák
Geodetická kancelář Brno, zeměměřické práce, geometrické plány, vytyčování hranic pozemků
Geodetická kancelář Brno pro malé i velké projekty, zeměměřické práce, vytyčování hranic pozemků, pozemkové úpravy, geometrické plány, kontrolní měření, porovnání skutečného stavu staveb.
Diagnostika, servis a údržba VN vypínačů ABB
Diagnostika, servis a údržba VN vypínačů ABB zajišťuje firma S.G. CZ, spol. s r.o. Brno. Komplexní revize, diagnostická měření, kdy vyhotoví protokol měření.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Prodej, montáž, lepení a pokládka vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy
Prodej, montáž, lepení a pokládku vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy v oblasti Brno město a venkov spolehlivě zajistí firma LASPO podlahářství, s.r.o.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Podřezání zdiva Brno, spolehlivé izolace proti vodě v rozích, ve vnitřních koutech, v křížení zdí
Podřezání zdiva Brno, spolehlivé izolace proti vodě v rozích, ve vnitřních koutech, v křížení zdí, deskoklíny, plastové izolace s atestem proti vodě i radonu.
Prodej, servis, montáž klimatizací Brno
Nefunguje-li Vám klimatizace, pak neváhejte a obraťte se na nás. My Vám ji rádi opravíme. Naše společnost PERFEKT SERVIS spol. s r.o., působí v Brně a mimo jiné se zabýváme také dodávkou a montáží klimatizací. Dodáváme klimatizace, které jsou výborným řešením pro kanceláře, do domácností, ordinací a jiná místa. Provádíme roční servisní ...
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy, chemicky odolné s rychloumontáží bez omezení provozu od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Elektromontáže, práce se silnoproudem i slaboproudem, oprava elektroniky
Elektroinstalace, elektromontáže, opravy a servis mobilních telefonů v Brně a okolí. IT služby i správa sítí pro Vaši firmu to vše zajistí David Frank.
Revize plynu - plynového kotle po topné sezóně Brno
Revize plynu - plynového kotle po topné sezóně pro Brno poskytuje firma HUK instalace s.r.o. Odstraňuje a opravuje úniků na stávajících rozvodech plynu.
HUK instalace s.r.o.
Výroba dřevěného nábytku na míru Brno, od návrhu po realizaci dětských pokojů, kanceláří, kuchyní
Výroba dřevěného nábytku na míru Brno, od návrhu po realizaci dětských pokojů, kanceláře, kuchyně, postele, stoly, dveře, schodiště, vestavěné skříně, atypický nábytek.
Projekční práce a dozory staveb Brno, diagnostické a IG průzkumy, geodetické práce, pasportizace
Projekční práce a dozory staveb Brno, diagnostické a IG průzkumy, geodetické práce, pasportizace, projektování staveb, geometrické plány, zásobování pitnou vodou.
Voda, plyn, odpad, kanalizace, topení Brno, instalatérské služby včetně havarijní služby, rozvody
Voda, plyn, odpad, kanalizace, topení Brno, instalatérské služby včetně havarijní služby, rozvody, stavby, rekonstrukce, technik na uvedení kotle do provozu, kalkulace ceny.
Kompletní stavební práce s dopravou Brno, zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava
Kompletní stavební práce s dopravou Brno, zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, instalatérské práce, přípravné stavební práce.
Terénní, zemní a výkopové práce Brno, demolice staveb, úpravy terénů, výkopy bagrem
Terénní, zemní a výkopové práce Brno, demolice staveb, úpravy terénů, výkopy bagrem, zakládání staveb, inženýrské sítě, kanalizace, bourací práce.
Odborné revize elektrozařízení pro školy a další veřejně přístupné prostory
Odborné revize elektrozařízení pro školy a další veřejně přístupné prostory zajišťuje firma Ing. Jiří Koláček z Brna. Provádíme pravidelné kontroly elektrospotřebičů, instalací, hromosvodů a nářadí.
Rustikální anglické dvojité sporáky - chytré spotřebiče do vaší kuchyně
Rustikální anglické dvojité sporáky vám dodá i namontuje společnost Roháč & Fejta z Brna. Dvě programovatelné trouby sporáku vám umožní vaření zatímco sportujete, pracujete či nakupujete.
Hydrogeologické posudky a průzkumy, ekologie, hodnocení vlivu staveb, ekologické audity
Kompletní služby v oblasti ekologie, hydrogeologie a vodního hospodářství poskytuje společnost ENVI-AQUA, s.r.o. z Brna. Provádíme preventivní a kontrolní opatření včetně realizací.
Zdrsňování povrchu chodníku v živočišné výrobě – kravíny, vepříny, stáje
Vyšší protiskluzovost povrchů chodníků zajistí společnost Blatrysk z Brna. Zdrsnění povrchu pomocí bezprašného tryskání je ideální volbou v živočišné výrobě, jako jsou kravíny, vepříny či stáje.
Geodetické a zeměměřičské práce, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány, Brno
Zaměření pozemků a další geodetické úkony provádí společnost s bohatými zkušenostmi Ing. Pavel Tuček z Brna Tuřany. Zajistíme veškeré pozemkové práce, inženýrské sítě i podklady pro projektanty.
Nerezové, ocelové zábradlí, schodiště na zakázku, výplně, realizace, montáž, Brno
Výrobu, montáž zábradlí a schodiští na zakázku, prodej výplní, povrchovou úpravu nerezového zábradlí, ocelového zábradlí provádí firma RS evostyl s.r.o., se sídlem Brně.
Lokální odstranění zaolejování – sanace olejových skvrn okolo strojů
Lokálním odstraněním zaolejovaní a sanací olejových skvrn okolo strojů bez přerušení provozu se zabývá společnost Blatrysk, specialista na mechanickou úpravu všech typů vodorovných povrchů.
Čištění kanalizace Brno a okolí, spolehlivé revize kanalizace kamerou, moderní technologie
Spolehlivé vyčištění kanalizace zajišťuje společnost Kanalizace Kukačka sídlící v Brně v části Staré Brno. Čištění odpadů provádíme tlakovým vozem i frézovací technikou.