Volné pracovní místa a pozice geodeta –  práce s benefity v Brně nebo Boskovicích
Volné pracovní místa v Brně a Boskovicích na pozicic Geodet/ka s prací v terénu má ve svém přátelském kolektivu společnost ADITIS s.r.o., která poskytuje různé firemní benefity.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Dodávka kioskové trafostanice na klíč, realizace VN přípojky. Kvalitní servis.
Dodávka kioskové trafostanice na klíč firmou S.G. CZ, spol. s r.o. Brno. Samozřejmostí je realizace VN přípojky. Kvalitní záruční i pozáruční servis.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Pozemní stavitelství, zateplení, zděné konstrukce, dlažby, obklady
Pozemnímu stavitelství se věnuje společnost N.K. STAV Brno a.s.. Specializujeme se především na zateplení budov, zděné konstrukce, obklady a dlažby.
N.K. STAV Brno a.s.
Rekonstrukce a modernizace stávajících rozvoden. Dodávky VN rozvodny na klíč
Rekonstrukce a modernizace stávajících rozvoden se zaměřením na vyšší výkon a technické parametry. Dodávky VN rozvodny na klíč firmou S.G. CZ, spol. s r.o. Brno.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Historické budovy, fasády v nepřípustných lokalitách - 3D laserové scanování objektů
Laserové scanování objektů ve 3D formátu zajišťuje firma ADITIS s.r.o. z Brna. Specializujeme se na bezkontaktní měření historických budov, domů a fasád v nepřístupných lokalitách.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Výkresová dokumentace stávajících budov a bourací plány - podklady pro demolice
S posuzováním aktuálního stavu objektů a přípravou demoličních podkladů Vám pomůže firma ADITIS s.r.o. z Brna. Zabýváme se zpracováním výkresové dokumentace stávajících budov a bouracích plánů.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Izolace spodních staveb proti nežádoucím průnikům tlakové vody, vlhkosti i radonu
Profesionální izolaci spodních staveb provádí v Brně a jeho širokém okolí firma MS - alza s.r.o. Speciálními izolačními systémy zajistíme izolaci staveb proti vlhkosti, radonu a také tlakové vodě.
MS - alza, s.r.o. Izolace spodních staveb Brno
Rozebíratelný podlahový systém - PVC panely, prodej zátěžové podlahové panely
Prodej, dodávka, opravy, rozebíratelný podlahový systém, PVC panely, lehce udržovatelné zátěžové podlahové panely dodává naše firma PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Renovace, opravy a pokládka parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály
O poničenou podlahu se postará LASPO podlahářství, s.r.o. Provádíme renovace, opravy a pokládku parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Práce se s spárovou pilou – řezání komunikací, zpevněných ploch a dělící a dilatační spáry
Provádění dělících nebo dilatačních spár, řezání komunikací a zpevněných ploch pomocí spárové pily a další s tím související činnosti realizují odborníci ze společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní, vnější elektroinstalace
Každá stavba se neobejde bez kvalitní elektroinstalace. Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní i vnější elektroinstalace spolehlivě zajistí společnost ELMONT GROUP, a.s. z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Geodézie - zpracování podkladů v oblasti investiční výstavby a katastru nemovitostí
Jsme společnost SUDOP BRNO, spol. s r.o. zabývající se geodézií a zpracováním podkladů v oblasti investiční výstavby, katastru nemovitostí, mapování a speciálních geodetických prací nejen v Brně.
SUDOP BRNO, spol. s r.o.
Sádrové, štukové a stěrkové omítky i realizace fasád od TOVR omítky spol. s.r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s.r.o. z Brna poskytuje realizace vnitřních i vnějších omítek a jejích rekonstrukcí pomocí strojního omítání.
Mostní dřevěné konstrukce, ramenáty pro opravu a výstavbu mostů, podjezdů, nadchodů a podchodů
Mostní dřevěné konstrukce, ramenáty pro opravu a výstavbu mostů, podjezdů, nadchodů a podchodů vyrábí a dodává společnost KARPEN PLUS s.r.o.
KARPEN PLUS s.r.o.
Mapování, digitalizace a sběr dat, zaměření - kompletní geodetické služby
Kompletní geodetické služby pro firmy, projekty i domácnosti poskytuje firma ADITIS s.r.o. z Brna. Zajišťujeme mapování, zaměření staveb, digitalizace, sběr dat a jiné činnosti v oblasti geodézie.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Instalace větraných fasád, fasádních obkladů a tepelné izolace domu
Instalace větraných fasád, fasádních obkladů a tepelné izolace domu bezúdržbovost fasády zajistí na Brněnsku firma G Trade spol. s r.o.
Práce v katastru nemovitostí, geometrický plán a zaměření stavby od geodeta
Nechte si zpracovat geometrický plán a zaměřit stavbu přímo od geodeta z Brna. Firma ADITIS s.r.o. zajišťuje profesionální měření a jiné práce spojené s katastrem nemovitostí.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Komplexní geodetická činnost, která zahrnuje vyznačení budov a přípravu podkladových map
O přesné vyznačení budov v katastru a zpracování podkladových map se postará společnost ADITIS s.r.o. z Brna. Poskytujeme komplexní geodetické služby s mnohaletými zkušenostmi v oboru.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Malování bytů Brno, tapetování, mytí oken nejen pro reality
Potřebujete renovaci bytu v Brně a okolí? Firma Seniorservis provádí malování bytů, tapetování, mytí oken nejen pro reality před prodejem či před novým pronájemníkem, ale i soukromé osoby.
Hodinový manžel Brno, opravy a údržba v domácnosti, rekonstrukce bytů
Hodinový manžel Brno, opravy a údržba v domácnosti, rekonstrukce bytů. Pomoc při stěhování, drobné instalatérské a elektrikářské práce, úklidové služby, pokládání podlah, malování bytů.
Transformovny a rozvody jejich rekonstrukce a výstavba. Okamžitý servis a revize.
Zkušená ELMONT GROUP, a.s. Brno provádí rekonstrukce i výstavbu rozvodny a transformovny. Také následné opravy, servis i revize. A to v rámci celé České republiky.
ELMONT GROUP, a.s.
Vymalování bytů a tapetování již od jedné stěny, malířské práce, natěračské práce Brno
Vymalování bytů a tapetování již od jedné stěny, malířské práce, natěračské práce Brno. Drobné opravy v domácnosti, hodinový manžel, kompletní údržba nemovitostí, pomoc při stěhování.
Střešní konstrukce z variabilních příhradových vazníků Gang-nail, které vám ušetří čas i peníze
Na montáž střešních konstrukcí se ve Znojmě, Břeclavi a Hodoníně zaměřuje firma KARPEN PLUS s.r.o. Vyrábíme variabilní příhradové vazníky Gang-mail, které vám ušetří čas, ale i finance.
KARPEN PLUS s.r.o.
Kvalitní a spolehlivé střechy a krovy pro byt či dům - Střechy Ondráček
Společnost Střechy Ondráček z Brna pro Váš dům či byt postaví kvalitní a spolehlivou střechu či krov, ale zaměřuje se i na další tesařské a klempířské práce.