Potřebujete novou střechu nebo je na čase opravit tu současnou? Nejen tato činnost, ale i další jsou součástí pokrývačských a klempířských prací. Kvalifikovaní klempíři a pokrývači se tak postarají o oplechování střešních ploch, parapetů, komínů, montáže žlabů, lemování, požárních zdí, dodávku a montáž střešních krytin včetně doplňků, opravy atd.

Kvalitní pokrývačské práce pro vaši pevnou střechu - montáž střešních krytin
Hledáte-li v Šumperku nebo Olomouci spolehlivou firmu, která vám zajistí pokrývačské práce a montáž střešních krytin pro vaši kvalitní a pevnou střechu, pak oslovte Střechy Listr - Libor Straka.
Opravy měděné a mosazné střechy, historické střechy. Klempířství Vysočina
Opravy měděné a mosazné střechy provádí firma ZVOZA, s.r.o. na Vsočině již několik let. Rekonstrukce historické střechy. Kompletní klempířské práce provádí sama.
Klempířství, pokrývačství, tesařství – dodávka a montáž střech
Zkušený tým klempířů, pokrývačů a tesařů pracuje u společnosti Jiřího Kacetla BestSDK v Tasovicích. Nová střecha i opravy a renovace střech je pro nás hračka. S BestSDK Vám již střechou nezateče.
Nadkrokevní izolace střechy zabrání úniku tepla
Potřebuje-li vaše střecha nadkrokevní izolace, která zabrání úniku tepla a jste z okolí měst Šumperk nebo Zábřeh na Moravě, pak obraťte se na zkušené pokrývače z firmy Ezamont.
Rekonstrukce nadstřešních částí odvětrání budov Praha – pro dlouhou životnost bez poškození
Nezanedbávejte stav budov v místech, jako jsou nadstřešní části odvětrání. O jejich kompletní rekonstrukci se postará společnost STOP PROBLÉM s.r.o. z Prahy.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Břidlicové střechy jsou tím pravým řešením pro váš dům - Praha
Plně funkční a designová střecha je dnes nezbytným požadavkem každého domu. Tyto dvě základní podmínky (funkčnost a vzhled) musí být dodrženy za každých okolností.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Střechy novostaveb, rekonstrukce, opravy střešní krytiny a krovů
Střechy, pokryvačské, tesařské a klempířské práce, pokládku střešní krytiny, instalaci trámů, krovů svodů a okapů realizuje společnost Jiří Lízner, okres Příbram.
Střechy, pokládka střešní krytiny, klempířské a tesařské práce
Pokrývačství, realizace a rekonstrukce střech, pokládku krytiny, instalace svodů, střešních oken, zateplení provádí společnost Roman Hádl, okres Kladno.
Aplikace protipožárních nátěrů dřevěných konstrukcí
Hledáte-li v okolí Jemnice, Dačic či Telče firmu, která provádí protipožární nátěry dřevěných konstrukcí, navštivte společnost KROVYS s.r.o. sídlící v Telči.
Krovys, s.r.o.
Pokládka prejzové střechy Praha – profesionální práce a perfektní výsledek
Řemeslně náročnou pokládku prejzové krytiny, která umožňuje vytvářet na střechách výklenky a oblouky, nabízí kvalifikovaní odborníci společnosti Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Průhonic.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Pokrývačství, klempířství, tesařství, střechy nové či rekonstrukce
Pokryvačské, klempířské a tesařské práce, realizaci nových či opravy stávajících střech šikmých i plochých zajišťuje firma Střechy František Toula, okres Beroun.
Tradiční došková střecha vydrží až 40 let a má jedinečné vlastnosti – stavba
Pro Čechy charakteristické doškové střechy Vám na chalupu i na novostavbu postaví Tesařství Břetislav Kocián v okolí Jihlavy a na Vysočině. Střecha z došku vydrží až 40 let a má výborné vlastnosti.
Kvalitní nadkrokevní izolace - moderní souvislé zateplení střechy
Společnost Machala UB s.r.o. provádí realizace a rekonstrukce střech v lokalitě Zlínský kraj. V oblasti izolací doporučujeme nadkrokevní izolace - moderní způsob zateplení střechy.
Oprava střechy - poškození vyřeší výměna střešní krytiny, oprava krovu
Se společností Machala UB je oprava střechy bezproblémová, poškození střechy je však nutné řešit co nejdříve. Vyřešíme výměnu střešní krytiny i opravu krovu. Obraťte se na nás v lokalitě Zlínský kraj.
Střechy Chomutov - tesařské, klempířské a pokrývačské práce
Čeká Vás rekonstrukce domu včetně položení nové střechy? Hledáte spolehlivou firmu, která nabízí tesařské a pokrývačské práce? Obraťte se na společnost Střechy - Tomáš Malecký z Chomutova.
Střešní práce, montáž střešních konstrukcí, tesařství, pokrývačství
Střešní práce, tesařství, pokrývačství, montáž střešních konstrukcí, kompletní střechy na klíč, valbové, samonosné, sedlové na domy, přístřešky a altány realizuje Miroslav Novotný.
Dodávka a montáž střešních oken pro obytné podkroví i půdy
V rámci realizace střechy provádí firma ZVOZA, s.r.o. v Jihlavě a na Vysočině tesařské práce, pokládku střešní krytiny, klempířské práce a také dodává a montuje střešní okna pro obytné podkroví i půdy
Pokrývačské práce, montáž střešních krytin - sezónní slevy
Potřebujete zajistit montáž střešních krytin? Obraťte se na odborníky ze společnosti Střechy Listr, kde navíc nabízí na pokrývačské práce různé sezonní slevy.
Rekonstrukce, stavba střechy na klíč, zateplování střech
Plánujete-li rekonstrukci staré střechy, její zateplení nebo jste se rozhodli pro stavbu nové střechy na klíč, tak kontaktujte společnost Ezamont z Šumperka, která vám se vším pomůže,
Dřevěné krovy, kompletní dodávka střechy pro rodinné domy i průmyslové stavby
Společnost Machala UB s.r.o. může být Vašim partnerem pro dřevěné krovy a kompletní dodávku střechy pro rodinné domy i průmyslové stavby. Působí v regionu Zlínský kraj, Zlín, Uherský Brod.
Střešní krytina, šindel, pálená taška, betonová krytina, prodej
Střešní krytiny, dánská betonová krytina IBF, pálená taška Tondach, finské šindele a okapové systémy prodává a dodává společnost Michal Netušil - Střechy Sukorady, okres Mladá Boleslav.
Plochá zatravněná zelená střecha, výhodná realizace s dotekem přírody
Ploché zatravněné střechy, které si pro svůj dotyk přírody získaly název "zelené", pro Vás výhodně realizuje společnost TIMO profistavby s.r.o. Ostrava, která se specializuje na pozemní stavitelství.
Ověření klempíři a pokrývači vám zajistí kvalitní střechy na klíč
Pokud chcete zhotovit, kvalitní střechu na klíč, která opravdu vydrží, pak kontaktujte ověřené klempíře a pokrývače ve firmě Střechy Listr - zhotovíme vám střechu na klíč v okolí Šumperka i Zábřehu.
Kvalitní střechy na klíč, které opravdu vydrží vše
Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci, opravu nebo realizaci střechy vašeho rodinného domu, pak je zde pro vás firma FRANKIE - to jsou kvalitní střechy na klíč, které opravdu vydrží vše.
Kompletní dodávky střešních plášťů, střechy na klíč
Hlavní činností společnosti Machala UB s.r.o. Uherský Brod jsou nové střechy na klíč a kompletní dodávky střešních plášťů. Realizuje šikmé i ploché střechy.