Potřebujete novou střechu nebo je na čase opravit tu současnou? Nejen tato činnost, ale i další jsou součástí pokrývačských a klempířských prací. Kvalifikovaní klempíři a pokrývači se tak postarají o oplechování střešních ploch, parapetů, komínů, montáže žlabů, lemování, požárních zdí, dodávku a montáž střešních krytin včetně doplňků, opravy atd.

Pokrývačské, klempířské, tesařské práce - rekonstrukce a realizace všech typů střech
Kompletní rekonstrukce a realizace všech typů střech v okolí Brna-venkov zajistí stavební firma OULEHLA-REAL s.r.o. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce provádí odborně vyškolení profesionálové.
Střechy nyní i na splátky, klempířské, pokrývačské a tesařské práce Rakovník
Realizace střech i na splátky, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, pokládka střešních krytin, rekonstrukce střech, oplechování střešních prvků a komínů - KAIP KOMPLETNÍ STŘECHY Rakovník
Klempířské a pokrývačské práce, dodávky pálených či betonových tašek, pásů Trutnov
Klempířské a pokrývačské práce, dodávky pálených či betonových tašek, plechové krytiny, asfaltové pásy, plechové fasády, plastové a PVC krytiny - J. Škop a spol., s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
J. Škop a spol., s.r.o.
Výškové práce, ploché a šikmé střechy, mytí oken a fasád Ústí nad Labem
Výškové práce, ploché a šikmé střechy, mytí oken a fasád, nátěry konstrukcí a komínů, spárování panelových domů, oplechování, sanace, izolace balkonů, střech.
Profesionální pokládka nových střech včetně renovace střech stávajících
Svým zákazníkům zajistíme kompletní služby v oblasti realizace nové střechy nebo provedeme renovaci stávající střechy - KUKO s.r.o. Červený Kostelec
Kompletní realizace šikmé i ploché střechy včetně klempířských prvků a montáže oken
Potřebujete novou střechu nebo jen Vaši stávajicí střechu opravit? Stavíte nebo renovujete? Od roku 1993 poskytujeme kompletní realizace šikmých i plochých střech včetně klempířských prvků.
Klempířství, klempířské práce - montáž okapů, rýn, žlabů, oplechování komínů
Klempířské práce, odbornou montáž okapů, žlabů i oplechování komínů provádí firma Ristić s.r.o. V oboru klempířství máme bohaté zkušenosti. Působíme na Znojemsku.
Nové střechy, opravy, montáž střešní krytiny, instalace okapových systémů, Nymburk
Kompletní opravy střešních systémů zajišťuje společnost Martin Kozák – Klempířství z Nymburku. Postaráme se o správné fungování střechy i dalších klempířských a pokrývačských prvků.
Pokrývačské práce, pokrývačství, pokládka střešní krytiny, opravy i izolace střech
Komplexní služby v oblasti pokrývačství poskytuje firma Ristić s.r.o. Zajistíme pokrývačské práce, pokládku střešní krytiny, opravy i izolace střech v oblasti Znojma i Hrušovan nad Jevišovkou.
Střechy pro průmyslové objekty, haly, výrobní prostory
Prodom CZ s.r.o. z Humpolce, to jsou spolehlivé dodávky kvalitních střešních systémů pro průmyslové objekty, haly a výrobní prostory.
Střešní systémy pro bytové domy a stavby občanské vybavenosti
Kompletní dodávky střešních systémů pro bytové domy a stavby občanské vybavenosti zajistí na Vysočině společnost Prodom CZ s.r.o.
Střechy Česká Skalice, Náchod, Hronov, Police nad Metují, Stárkov
Zajišťujeme kompletní služby. Pracujeme s množstvím tuzemských i zahraničních materiálů. Na provedené práce poskytujeme dlouhodobé záruky i pozáruční servis.
Konstrukce a hydroizolace šikmých i plochých střech z foliových plechů, zateplování fasád
S realizací šikmé i ploché střechy s kvalitní střešní krytinou si poradí společnost ALVA 92 a.s. sídlící na Praze 6 Břevnov. Postavíme pevnou střechu se spolehlivou izolací.
Klempířské práce pro stavební klempířství a střechy Chomutov
Výstavba a rekonstrukce střech, tesařské, pokryvačské a klempířské práce pro stavební klempířství, montáž svodů a oplechování realizuje Tomáš Malecký, Chomutov.
Střešní práce, ploché i šikmé střechy na klíč, izolace plochých střech
Nové střechy spolu s tepelnou izolací a izolací proti vodě, komplexní střešní práce na klíč na plochých i šikmých střechách, izolace plochých střech realizuje Střechy Fides.
Střechy, střešní systémy – poradenství, prodej, realizace
Komplexní služby v oblasti střech a střešních systémů poskytuje společnost Prodom CZ s.r.o. z Humpolce. Váš zkušený a spolehlivý partner při realizaci střechy.
Izolace a rekonstrukce střech, špičkové klempířské a pokrývačské práce na Vsetínsku
Kvalitní a bytelnou střechu odolnou proti větru, sněhu i dešti postaví společnost Václav Vondráček z Valašského Meziříčí. Pomocí kvalitního zateplení snížíme Vaše náklady na topení.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, střechy na klíč, Rakovník
Střechy na klíč, rekonstrukce střech, tesařské, klempířské a pokrývačské práce, ale i pergoly, altány, dřevěné roubenky či chaty Vám nabízí Josef Musel z Hořesedel v okrese Rakovník.
Rekonstrukce střech, střešních systémů od odborníků
Nechte rekonstrukci své střechy na odbornících. Společnost Prodom CZ působící na Vysočině zajistí rekonstrukci střešních systémů rychle, kvalitně a za dobrou cenu.
Ploché a šikmé střechy, výstavba a rekonstrukce, Olomouc
Ploché a šikmé střechy, komplexní řešení pro nové střechy i rekonstrukci, vazníky, krovy, dodávku řeziva realizuje IZOTECH MORAVIA, spol. s r.o., Olomouc.
Klempířské práce – údržba, rekonstrukce, opravy klempířských prvků
Kvalitně odvedené klempířské práce zajistí společnost Jiřího Kacetla Střechy Best SDK, která působí na Znojemsku. Postaráme se o údržbu, rekonstrukce i opravy klempířských prvků.
Střechy, střešní konstrukce, vazníky a pergoly, stavební práce Moravský Krumlov
Sháníte-li firmu, která provádí rekonstrukce střech či jiné stavební práce v blízkosti Moravského Krumlova a okolí, pak neváhejte a obraťte se na nás. Naše firma OSP spol. s r.o., se úzce specializuje také na stavby a rekonstrukce kvalitních šikmých a plochých střech a pergol na klíč za nejnižší ceny. Našim zákazníkům dodáváme střechy, ...
Kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, izolace, Hradec Králové a Pardubice
Novou a kvalitní střechu Vám zprostředkuje společnost Karel Nováček sídlící v obci Libchavy v okrese Ústí nad Orlicí. Opravíme, vyrobíme a namontujeme krovy a položíme střešní krytinu.
Klempířské a pokrývačské práce, renovace střech, pokládka nové střešní krytiny
Spolehlivou opravu Vaší střechy zajistí společnost Adam Stehlík sídlící v obci Ostrov u Karlových Varů. Zrenovujeme Vaši střechu a zajistíme kompletní klempířské i pokrývačské práce.
Kovotepectví, měditepectví, kovotlačitelství, pasířství-originální klempířské prvky
Buďte originální-oživte svůj dům originálními klempířskými prvky. Firma Galanterní klempířství Kolínek - Kroměříž má zkušenosti v oboru kovotepectví, měditepectví, kovotlačitelství, pasířství.