Potřebujete novou střechu nebo je na čase opravit tu současnou? Nejen tato činnost, ale i další jsou součástí pokrývačských a klempířských prací. Kvalifikovaní klempíři a pokrývači se tak postarají o oplechování střešních ploch, parapetů, komínů, montáže žlabů, lemování, požárních zdí, dodávku a montáž střešních krytin včetně doplňků, opravy atd.

Realizace střech, střechy na klíč, rekonstrukce střechy, vizualizace, údržba střech
Společnost REST.TU s.r.o. se zabývá kompletními realizacemi střech, včetně rekonstrukcí a následné údržby.
REST.TU s.r.o. realizace a rekonstrukce střech
Střešní konstrukce na rodinných domech OKAL – rekonstrukce a výměna střešní krytiny
Kvalitní práci při rekonstrukci a výměně střešní krytiny u rodinných domů OKAL zajišťuje společnost RD KOMEX s.r.o. působící v Brně a Jeseníku s možností výběru tašek z různých barevných odstínů.
RD KOMEX s.r.o.
Stavba, rekonstrukce a realizace plochých střech na klíč
Realizaci a stavbu plochých střech na klíč svěřte do rukou profesionálů v oboru firmě PPBAU servis eu s.r.o. Na tuto firmu se můžete obrátit i v případě rekonstrukce střešní konstrukce ploché střechy.
Ploché střechy - zhotovení nových střech nebo jejich rekonstrukce od Stop Problém s.r.o.
Společnost Stop Problém s.r.o. z Prahy pro Vás zajistí výstavbu nové ploché střechy, stejně jako jejich rekonstrukce, izolace a další klempířské práce.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Společnost STŘECHY HAAS s.r.o. se zabývá kompletními tesařskými, pokrývačskými a klempířskými pracemi. Realizujeme a rekonsruujeme střechy.
Záruční i pozáruční servis, oprava a údržba plochých střech
Ostravská firma PPBAU servis eu s.r.o. se zabývá kompletním servisem plochých střech. Zajistíme opravy i pravidelnou údržbu plochých střech a jejich kontrolu odborníkem.
Montáž plochých střech pro komerční a firemní budovy - dřevěné střešní konstrukce
Naše společnost BAST CZ, s.r.o. z Kuřimi realizuje výstavbu a montáž plochých střech pro komerční, firemní a administrační budovy. Vyrábíme a opravujeme dřevěné střešní konstrukce v České republice.
BAST CZ s.r.o.
Montáže vzduchotechniky Liberec - Dodávka a montáž vzduchotechniky do hal a pracovišť
Zajišťujeme odsávání průmyslových objektů a výrobních hal, jakožto i odsávání a filtraci vzduchu od jednotlivých pracovišť - Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Opravy šikmých střech za pomocí široké řady pokrývačských materiálů
Naše firma se zabývá kompletní realizací všech druhů střech, za použití nejkvalitnějších materiálů a nejmodernějších technologií - STŘECHY Reiner, s.r.o. Liberec, Liberecký kraj
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Rekonstrukce starých střech a výstavba střech na klíč od STŘECH-T
Společnost STŘECHY-T z Železného Brodu nabízí rekonstrukce střech a výstavbu střech na klíč a další pokryvačské a klempířské práce včetně vypracování nabídky zdarma.
Montáž střešních oken Liberec – odborná instalace osvědčených značek
Potřebovali byste nová střešní okna, protože ty staré už hodně pamatují? Naše firma vám ráda pomůže nabízíme odbornou instalaci velmi známých a osvědčených značek.
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Betonová střešní krytina, realizace střech
Montáže střech a dodavatel klempířských služeb, střechy na klíč, nová střecha od začátku až po předání, rekonstrukce a opravy střech, dodavatel různých střešních materiálů.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Stavba a rekonstrukce střech, pokrývačské, klempířské a tesařské práce
Střechy Sixta nabízí kompletní tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Rekonstruujeme střechy a stavíme nové střechy na klíč.
Volné pracovní pozice izolatér/pokrývač/klempíř, stavební dělník – práce na plný úvazek s nástupem ihned
Firma PPBAU servis eu s.r.o. přijímá nové zaměstnance na pozici izolatér/pokrývač/klempíř. Nabízíme také práci pro dělníky v oblasti výstavby a údržby budov na hlavní pracovní poměr.
Pokrývačské a klempířské práce na vysoké úrovni v Chomutově
Hledáte odborníka na pokrývačské, klempířské a tesařské práce v Chomutově a okolí? Firma Tomáš Malecký nabízí komplexní služby v oboru.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, hydroizolace střech, montáž a revize hromosvodů
Společnost Jaromíra Hrabala Střechy - Izolace se zabývá realizací střech na klíč. Nabízíme kompletní pokrývačské, klempířské a tesařské práce.
Komplexní služby v oblasti pokrývačských, klempířských a tesařských prací
Společnost Střechy Fides nabízí komplexní služby v oblasti pokrývačských, klempířských a tesařských prací. Realizujeme ploché i šikmé střechy, montujeme střešní okna a hromosvody.
Kvalitní provedení klempířských prací
Kvalitní klempířské práce provádí v okolí Telče, Jemnice a Dačic Telčská společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Kvalitní a spolehlivé střechy a krovy pro byt či dům - Střechy Ondráček
Společnost Střechy Ondráček z Brna pro Váš dům či byt postaví kvalitní a spolehlivou střechu či krov, ale zaměřuje se i na další tesařské a klempířské práce.
Kompletní dodávky střešních konstrukcí, střechy na klíč
Společnost JD-Střechy, s.r.o. se zabývá dodávkou a montáží střešních konstrukcí na klíč. Zabývá se také dalšími pracemi souvisejícími se střechami a dřevem.
Realizace nových střech na klíč, pokrývačské, klempířské a tesařské práce
Na realizaci nových střech, pokrývačské, klempířské a tesařské práce se zaměřuje společnost K+K střechy. Staví šikmé i rovné střechy, zabývají se opravami střech a provádí i zateplení střech.
Klempířské práce, pokrývačské práce, tesařské práce, realizace střech
Realizací střech po celé ČR, pokrývačskými, tesařskými a klempířskými pracemi se zabývá firma Střechy Věchet s.r.o.
Pokrývačské a klempířské práce Týn nad Vltavou – kompletní pokrytí vaší střechy
Potřebujete novou střechu nebo chcete opravit tu stávající? Svěřte se do rukou odborníků. Střechy Mádl se za vás o vše postarají.
Pokrývačské, klempířské, tesařské, izolatérské práce, okres Chrudim, demontáž střešních krytin, střešní vazby
Firma Martin Englc se sídlem v okrese Chrudim se zabývá komplexními pokrývačskými, klempířskými, tesařskými a izolatérskými pracemi.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - stavba, rekonstrukce a oprava střechy
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce provádí ostravská firma Střechy Višňovský, která se Vám postará o stavbu, rekonstrukci i opravu Vaší střechy. Své zakázky realizuje i v okolí Nového Jičína.
Střechy Višňovský Jaroslav