Potřebujete novou střechu nebo je na čase opravit tu současnou? Nejen tato činnost, ale i další jsou součástí pokrývačských a klempířských prací. Kvalifikovaní klempíři a pokrývači se tak postarají o oplechování střešních ploch, parapetů, komínů, montáže žlabů, lemování, požárních zdí, dodávku a montáž střešních krytin včetně doplňků, opravy atd.

Pokrývačské práce Nymburk, pokrývačství, nové střechy, opravy a renovace střech
Pokrývačské práce Nymburk, pokrývačství, nové střechy, opravy a renovace střech, dodávky plechových střech falcových i šroubovaných.
Oplášťování hal a staveb, rekonstrukce střech Kyjov, pokrývačské a klempířské práce
Oplášťování hal a staveb, rekonstrukce střech Kyjov, pokrývačské a klempířské práce, montáže i rekonstrukce krovů a půdních vestaveb, dřevostavby.
Prodej střešních krytin a okapových systémů - rekonstrukce, montáže střech na klíč
Kvalitní střechy na klíč realizuje společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Zajistíme opravu, rekonstrukci a montáž střechy. Mimo jiné prodáváme střešní krytiny, okapové systémy a jiný materiál.
PZ TRADING s.r.o.
Tesařské práce, rekonstrukce střech, střechy na klíč podle vašich představ
Tesařské práce, rekonstrukce střech i střechy na klíč podle vašich představ realizuje společnost Střechy Višňovský se sídlem v Ostravě.
Střechy Višňovský Jaroslav
Realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech Frýdek - Místek
Realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech Frýdek - Místek, pokládka střešních krytin, nátěry a hydroizolace plochých i šikmých střech, nová střecha na klíč.
Realizace kompletních střech včetně krovů - střechy na klíč
Střechy na klíč - veškeré práce související s realizací nových střech nebo rekonstrukcí střech, jako jsou tesařské, klempířské a pokrývačské práce, poskytuje v oblasti Jihlavy a Telče firma KROVYS.
Krovys, s.r.o.
Rekonstrukce střech - tesař, klempíř, pokrývač, kvalitní služby
Rekonstrukce střech v okolí Ostravy zajišťuje společnost Střechy Višňovský, který má dlouholeté zkušenosti v tomto oboru a nabízí kvalitní služby tesařů, klempířů a pokrývačů.
Střechy Višňovský Jaroslav
Realizace střechy a střešní konstrukce na míru, opravy starých střech
Pokud potřebujete novou střechu, obraťte se na specialisty z firmy Ezamont z Šumperku. Postaví a zrealizují novou střechu a střešní konstrukci na míru a poradí si i s opravou staré střechy.
Rekonstrukce střech průmyslových objektů Vratimov, izolace, hydroizolace, SBS pásy, fólie, panely
Rekonstrukce střech průmyslových objektů Vratimov, rekonstrukce plochých střech, izolace PUR, izolace minerální vlnou, hydroizolační fólie, SBS pásy, střešní sendvičové panely.
Kvalitní střechy - profesionální stavba, rekonstrukce, oprava
Stavbu, rekonstrukci i kompletní opravy střech Vám ve Frýdku Místku, Karviné a okolí zajistí firma Střechy Višňovský, která v oblasti střech působí již více než 20 let
Střechy Višňovský Jaroslav
Dodávka plochých, šikmých střech na klíč - kompletní stavba s pečlivým provedením
Dodávkou plochých, šikmých střech na klíč s kompletní stavbou a pečlivým provedením zajišťuje společnost Střechy Višňovský Jaroslav v okolí Karviné i Frýdku Místku.
Střechy Višňovský Jaroslav
Klempířské a pokrývačské práce Velešín, ploché, sedlové střechy, rekonstrukce, izolace střech
Klempířské a pokrývačské práce Velešín, ploché, sedlové střechy, rekonstrukce, opravy starších střech, izolace střech, nové střechy.
Nová střecha na klíč, oprava a rekonstrukce ploché, sedlové, šikmé střechy
Kompletní střechu na klíč, opravu či rekonstrukci plochých, sedlových i šikmých střech zajistí firma Střechy Višňovský z Ostravy, která působí i v Olomouckém a Zlínském regionu.
Střechy Višňovský Jaroslav
Nadkrokevní izolace střechy u novostavby - pro větší obytnou plochu v podkroví
Společnost Buček střechy doporučuje u novostavby zvolit při izolaci střechy nadkrokevní izolace, docílíte tak větší obytné plochy v podkroví. Obraťte se na nás v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj.
Izolace plochých střech Most, fóliové hydroizolace, asfaltové pásy, opravy střech, pozáruční servis
Izolace plochých střech Most, fóliové hydroizolace, asfaltové pásy, opravy střech, pozáruční servis, opravy střech, teras, garáží.
Oprava a rekonstrukce ploché, sedlové i šikmé střechy včetně dodávky střešní krytiny
Ostravská společnost Střechy Višňovský působící na trhu řadu let, poskytuje kompletní opravu, rekonstrukci i stavbu plochých, sedlových a šikmých střech včetně dodávky střešních krytin.
Střechy Višňovský Jaroslav
Klempířské a zámečnické práce, oplechování a montáž okapů
Oplechování střech, komínů, montáž okapů, svodů, parapetů a jiné klempířské a zámečnické práce realizuje Jaroslav Helešic, okres Břeclav.
Rekonstrukce a realizace střech, opravy střešních systémů - od profesionála se zárukou kvality
Rekonstrukce a realizace střech, odborné opravy střešních systémů provádí firma Ristić s.r.o., která působí na Znojemsku. Kompletní realizace střech od profesionála se zárukou kvality.
Kompletní stavba střechy na míru - zpracování nabídkového rozpočtu zdarma
Firma Střechy Višňovský z Ostravy se specializuje na kompletní stavbu střech již více než 20 let. Díky dlouholetým zkušenostem svou práci provádí pečlivě, kvalitně a s naprostou precizností.
Střechy Višňovský Jaroslav
Klempíř, tesař, pokrývač Kutná Hora, rekonstrukce střech, pokládka střešní krytiny, přístřešky
Klempíř, tesař, pokrývač Kutná Hora, realizace a rekonstrukce střech, pokládka střešní krytiny, výroba přístřešků, pergoly, altány.
Kompletní realizace taškových střech, novostavby i rekonstrukce
Tašková střecha v klasickém provedení s klempířskými prvky, realizace nových i rekonstrukce stávajících střech - Stop Problém, s.r.o. z Prahy.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Stavební firma, stavební práce, půdní vestavby, střechy, krovy, Třebíč
Veškeré stavební práce, provedení střech, dodávka střešní krytiny, dodávka řeziva a montáž krovů, položení střešní krytiny, poskytuje firma Ing. Pavel Kudláč z okresu Třebíč.
Opravy, rekonstrukce, realizace střech – tesařské a pokrývačské práce
Realizací nových střech i rekonstrukcemi a opravami střech stávajících se v Jihomoravském kraji zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Vše vyřídíme k Vaší spokojenosti.
Rekonstrukce a realizace střech, střešní okna Cheb, pokládka střešní krytiny, pokrývač
Rekonstrukce a realizace střech, střešní okna Cheb, pokládka střešní krytiny, pokrývačské a klempířské práce.
Stavba kvalitní a moderní střechy bez starostí - kompletní služby od profesionálů
Stavba kvalitní a moderní střechy bez starostí zajišťuje společnost Střechy Višňovský z Ostravy. V rámci stavby se můžete spolehnout na kompletní služby od profesionálů.
Střechy Višňovský Jaroslav