Zámečnické práce Jičín - svařování a zámečnické práce
Mezi naše služby patří kovovýroba, zámečnické práce, kovoobrábění, výroba schodišť, zábradlí či výroba z nerezu - INZA Rohoznice s.r.o. Jičín
Zemní, výkopové a  menší bourací práce pro soukromé osoby i velké investory
Firma P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče provádí zemní a výkopové práce pro soukromé osoby i investory. Provádíme i menší bourací práce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Prodej elektroinstalačního materiálu, poradenství pro elektromontážní a elektroinstalační práce
Společnost TORAKA - ELEKTRO se zabývá prodejem elektroinstalačního materiálu v kamenné prodejně i na e-shopu. Poskytuje technické poradenství pro elektromontážní a elektroinstalační práce.
Zemní a výkopové práce, demolice a položení základové desky - Alice Peterková
Společnost paní Alice Peterkové se zaměřuje na výkopové a zemní práce, ale i demolice nebo položení základové desky v okrese Česká Lípa.
Stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele
Profesionální stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele provádí společnost ERTRANS, družstvo, které působí po celém Jihomoravském kraji.
Foukaná tepelná izolace pro snížení nákladů na vytápění až o 50%
Společnost ITO TOCAUER s.r.o. je nejvýznamnější aplikátor foukané tepelné izolace CLIMATIZER PLUS v Moravskoslezském kraji. Foukaná izolace může snížit náklady na vytápění až o 50%.
Strojní omítky s moderním vzhledem - pro lepší klimatické podmínky v místnosti
Jsme firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi a provádíme v Tišnově a okolí rychlou a spolehlivou realizaci strojních omítek s moderním vzhledem pro lepší klimatické podmínky v místnosti.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Kompletní dodávky střešních konstrukcí, střechy na klíč
Společnost JD-Střechy, s.r.o. se zabývá dodávkou a montáží střešních konstrukcí na klíč. Zabývá se také dalšími pracemi souvisejícími se střechami a dřevem.
Bourací a demoliční práce – stavební objekty, jímky, mosty
O veškeré bourací a demoliční práce se postará firma BADIN s.r.o. Zbouráme stavební objekty, jímky, mosty a další stavby, následně zajistíme i terénní úpravy.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Revize, výstavba a rekonstrukce zděných komínů - Kominictví Vít Koudela
Společnost Kominictví Vít Koudela z Bilého Kostelce nad Nisou nabízí kompletní kominické práce, revize, výstavby a rekonstrukce komínů.
Vrtané studny - vlastní zdroj podzemní vody, pro zásobování pitnou vodou
Pokud máte vlastní zdroj podzemní vody, firma EKODRILL Zlín Vám pomůže vybudovat vlastní studnu pro zásobování pitnou vodou. Realizujeme vrtané studny převážně na Moravě, v lokalitě Zlínský kraj.
Vodoinstalační, vodoinstalatérské práce v rodinných domech, bytech, průmyslových objektech
V oblasti vodoinstalace a vodoinstalačních prací v rodinných domech, bytech i průmyslových objektech zajistí firma FATO Hlaváč s.r.o. komplexní práce pro zákazníky z Moravského Krumlova a Ivančic.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Výměna a oprava poškozeného skla na oknech nebo dveří a instalace stínící techniky
Společnost Servis oken a dveří poskytuje kompletní opravy oken a dveří od výměny prasklých skel a poškozených těsnění nebo kování po instalaci stínící techniky.
Recyklace, zpracování zbytkového stavebního odpadu a suti
Ohledně recyklace, zpracování suti a jiného stavebního odpadu můžete oslovit firmu Martin Zelina Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže. Zajistíme vše spojené se recyklací.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Výstavba průmyslových betonových hal Vysoké Mýto - včetně dodávky a montáže
Specializujeme se na dodávku a montáž průmyslových betonových hal - SAPA - LPJ, spol.s.r.o. Vysoké Mýto
SAPA - LPJ, spol.s.r.o. Pozemní stavby Vysoké Mýto
Voda, topení a instalatérské práce včetně montáží a rekonstrukce koupelen od OXO plus s.r.o.
Společnost OXO plus s.r.o. z Brna zajišťuje profesionální instalatérské práce od montáží a servisu, až po plně zajištění rekonstrukcí koupelen.
Instalace linek na výrobu elektroniky včetně elektroinstalace včetně průmyslové elektroinstalace
Komplexní instalace automatických linek na výrobu elektroniky včetně průmyslové elektroinstalace provádí společnost SD Install. Poskytujeme svým zákazníkům profesionální servis a spolehlivé služby.
SD Install Gustav Schuh
Plynové a kondenzační kotle - oprava, servis i revize ve Znojmě a okolí
Znojemská firma Servis plynospotřebičů Petra Hromádky kromě prodeje provádí i opravy, servis a revize plynových nebo kondenzačních kotlů a plynových bojlerů.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Izolace proti vodě, radonu a agresivním látkám
Společnost SIAS OPAVA spol. s r. o. se zabývá izolací staveb proti vodě, radonu a agresivním látkám. Hydroizolací zabraňují pronikání podpovrchové vody do konstrukcí a dalších prostor.
SIAS OPAVA spol. s r. o.
Instalace a servis klimatizací pro kanceláře, obchody, sklady komerční prostory
Instalaci klimatizační techniky včetně záručního a pozáručního servisu pro kanceláře, obchody, sklady a další komerční prostory zajišťuje nejen v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Studnařské práce, hloubení studní, opravy a rekonstrukce studní, čištění studní
Společnost Josefa Duška nabízí kompletní studnařské práce v okrese Mladá Boleslav.
Vysokorychlostní a rekuperační hořáky Kromschröder - servis, modernizace
Servis, úpravy, modernizace vysokorychlostních a rekuperačních hořáků firmy Kromschröder spolehlivě provádí společnost PIRES s.r.o., která se specializuje na hořákové a topné systémy průmyslových pecí
PIRES s.r.o.
Montáž plynových kotlů a plynových zařízení a jejich servis - Jirotka.eu
Společnost Jirotka.eu pana Jiřího Jirotky z Prahy poskytuje montáže a servis plynových kotlů a plynových zařízení, ale i montáže tepelných čerpadel nebo solárních panelů.
Zeměměřič, zeměměřičské práce na poli inženýrských staveb
Zeměměřičské práce v okolí Olomouce zajišťuje firma Geoprofil s.r.o. Naši zeměměřiči zaměří veškeré důležité podklady pro stavby.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc