Výroba z oceli, nerezu - schodiště, zábradlí, madla, brány, nerezové molo
Zámečnictví Uherský Ostroh - Vít Hél se zaměřuje na výrobu schodiště včetně zábradlí, brány, nerezová mola a další výrobky z oceli či nerezu. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Veselí i Bzenec.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Plynařské práce - rekonstrukce starých rozvodů plynu a montáže
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje profesionální služby v oblasti plynařství. Firma zajistí rekonstrukce rozvodů starých plynů, finální dodávky nebo dodávky na klíč.
K-TOP, s.r.o.
Zemní a výkopové práce nebo odvoz suti a odpadu od Mahero stavby s.r.o. - Nový Jičín
Rádi a ochotně pro Vás zajistí zemní práce nebo odvoz nepotřebné suti či odpadu. To je společnost Mahero stavby s.r.o. z Nového Jičína.
Zednické práce a rekonstrukce domů a bytů Zednictví Pamula Ostrava
Hledáte spolehlivou firmu, která pro Vás zajistí veškeré zednické práce a rekonsturkce bytů nebo domů, pak se podívejte na nabídku Zednictví Pamula Ostrava.
Opravy krovů historických objektů pod záštitou zkušených tesařů
Firma Krovys s.r.o. profesionálové v oblasti tesařství Vám zajistí opravy a rekonstrukce historických a památkových budov v okolí Telče a Slavonic.
Krovys, s.r.o.
Pokládka zámkové dlažby na klíč, zemní práce, Robert Cettl
Společnost Robert Cettl se specializuje na pokládku zámkové dlažby, ale provádí také další zemní práce a výkopové práce.
Kompletní zemní práce, Teplice a široké okolí
Společnost Jaroslav Pražák se specializuje na kompletní zemní práce a širokou škálu souvisejících služeb v Teplicích a širokém okolí.
Vodorovné vrtané protlaky Praha - bezvýkopová technologie
Zemní protlaky spol. s r.o. se zabývá bezvýkopovou technologií od roku 1994, kdy byla založena. V současné době vlastní několik vrtných souprav na řízené a vrtané protlaky.
Zednické práce, fasády, rekonstrukce, okres Opava
Daniel Kubatka již více než 10 let nabízí veškeré zednické práce v okrese Opava. Zabývá se fasádami, rekonstrukcemi bytů, omítkami, sádrokartony a další.
Zednictví Břeclav, sádrokartonářské, podlahářské, dlaždičské a elektroinstalační práce
Společnost Tomáše Hrubého nabízí nejen kompletní zednické práce, ale také sádrokartonářské, podlahářské, dlaždičské a elektroinstalační práce včetně revizí.
Transformovny a rozvody jejich rekonstrukce a výstavba. Okamžitý servis a revize.
Zkušená ELMONT GROUP, a.s. Brno provádí rekonstrukce i výstavbu rozvodny a transformovny. Také následné opravy, servis i revize. A to v rámci celé České republiky.
ELMONT GROUP, a.s.
Topenářství, topenářské práce – návrh, realizace, opravy, servis vytápění
Veškeré topenářské práce svěřte do rukou topenářství Petr Strnad z Třebíče. Navrhujeme a realizujeme ústřední, podlahové nebo sálavé vytápění, montáž kotlů a provádíme opravy systémů vytápění.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Truhlářství Praha - výroba a oprava dřevěných prvků a nábytku
Hledáte kvalitní řemeslníky a zkušené truhláře? Právě jste je našli! Kontaktujte naše truhlářství v Praze ve Vinoři - telefon: 776678086.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Terénní úpravy, zemní, výkopové a dokončovací práce pro stavby
Terénní úpravy, zemní a výkopové práce, přípravné a dokončovací práce pro stavby, realizace kanalizačních přípojek, inženýrské sítě od firmy ERTRANS, družstvo v Moravském Krumlově.
Marmolit – dekorativní stěrková omítka z malých zrníček na úpravu vnitřních i vnějších stěn
MANAZEP – Pavel Knop je firma specializující se na zednické, malířské a natěračské práce. Profesionálně Vám uděláme stěrkovou omítku marmolit a namícháme Vám jakýkoliv odstín, který si budete přát.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Foukaná tepelná izolace Pardubice, zateplování půdních vestaveb, zateplování budov, střešních plášťů
Foukaná tepelná izolace Pardubice, zateplování půdních vestaveb, zateplování budov, střešních plášťů, foukaná izolace vyplní každý prostor.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Kompletní jeřábnické práce s autojeřáby o nosnosti do 100 t
Při zvedání těžkých břemen se neobejdeme bez profesionální techniky. Proto vám firma REKOS Olomouc spol. s.r.o. zajistí kompletní jeřábnické práce s autojeřáby o nosnosti do 100 tun.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Vymalování bytů a tapetování již od jedné stěny, malířské práce, natěračské práce Brno
Vymalování bytů a tapetování již od jedné stěny, malířské práce, natěračské práce Brno. Drobné opravy v domácnosti, hodinový manžel, kompletní údržba nemovitostí, pomoc při stěhování.
Stavba nerezových komínů a montáž kouřovodů u rodinných domů, rekreačních i průmyslových objektů
Stavbu nerezových komínů a montáž kouřovodů u rodinných domů, rekreačních i průmyslových objektů v Olomouci a Prostějově zajišťuje Kominictví Marek Švécar.
Kominictví Marek Švécar
Výroba klíčů a autoklíčů - kvalitní klíčové systémy a zámečnická výroba
Brněnská firma AD SECURITY s.r.o. poskytuje profesionální zámečnickou výrobu, ke které paří kvalitní výroba klíčů, autoklíčů nebo klíčových systémů.
Vinylové, laminátové a dřevěné podlahy Praha  - široký výběr -  Vyberte si u nás!
Poskytujeme vše pro dřevěné, vinylové, plovoucí, korkové podlahy, PVC krytiny a další podlahy. Provádíme renovaci parket a pokládku a broušení dřevěných podlah.
Nonstop instalatérská pohotovost – rychlé opravy havárie vodovodu nebo topení
Pokud potřebujete co nejrychleji opravit závadu vodovodu nebo topení, kontaktujte nonstop instalatérskou pohotovost Pavla Vaculíka z Brna. Provádí rychlé opravy havárií otopené i vodovodní soustavy.
Instalatérství Pavel Vaculík
Realizace, rekonstrukce kotelen - montáže, servis, revize všech typů kotlů
Společnost PK INSTALACE s.r.o. se specializuje na realizace, rekonstrukce kotelen v rámci celé ČR. Zajistíme montáže kotlů a následný servis a revize. Provozovny máme ve Zlíně a Slavičíně.
Kompletní elektroinstalační práce - montáže rozvodů a elektra
Kompletní elektromontážní a elektroinstalační práce, instalaci hromosvodů či prodej elektromateriálu pro Vás zajistí ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl, která působí po celé Vysočině.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Střešní konstrukce z variabilních příhradových vazníků Gang-nail, které vám ušetří čas i peníze
Na montáž střešních konstrukcí se ve Znojmě, Břeclavi a Hodoníně zaměřuje firma KARPEN PLUS s.r.o. Vyrábíme variabilní příhradové vazníky Gang-mail, které vám ušetří čas, ale i finance.
KARPEN PLUS s.r.o.