Rekonstrukce starých střech a výstavba střech na klíč od STŘECH-T
Společnost STŘECHY-T z Železného Brodu nabízí rekonstrukce střech a výstavbu střech na klíč a další pokryvačské a klempířské práce včetně vypracování nabídky zdarma.
Plynové kotle – servis a údržba pro bezproblémové plynové vytápění
Petr Strnad, expert na plynové topení z Třebíče, si poradí s opravou Vašeho plynového kotle. Kromě servisu provádí i výměnu starého kotle za nový kondenzační vč. potřebné montáže.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Montáž střešních oken Liberec – odborná instalace osvědčených značek
Potřebovali byste nová střešní okna, protože ty staré už hodně pamatují? Naše firma vám ráda pomůže nabízíme odbornou instalaci velmi známých a osvědčených značek.
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Servis plynových kotlů, dodávky kotelen Kolín - FALKOM s.r.o.
Provádíme dodávky kotelen, servis plynových kotlů, revize a opravy.
Chemické izolace domů proti vlhkosti Praha - drenáže a podloží skládek a budov
Problémy s vlhkostí domů a jiných budov vyřeší specialista na chemické izolace, drenáže a izolační systémy skládek, společnost Chemia System Geo s.r.o. se sídlem v Praze.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce
Topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce nabízí společnost Martin Pospíšil z Krnova a služby nabízí v rámci celého Moravskoslezského kraje.
Malířské a natěračské práce, tapetování, Radek Rajmic Hodonín
Společnost Radek Rajmic, jenž sídlí v Hodoníně, nabízí malířské a natěračské práce, tapetování a každodenní i finální úklid po práci.
Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu Zlín, Kroměříž
V obci Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže můžete využít Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu a suti ze stavby.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Vrtané studny-kopání, vrtání, výstavba studní, rozbory vody
Specializaci na vrtané studny v regionu Zlín má firma EKODRILL s.r.o. Provádí výstavbu, kopání, vrtání studní a zajistí i rozbory a úpravu studniční vody.
3D návrh a zakázková výroba elegantních kuchyňských linek
3D návrh a zakázkovou výrobu kuchyňské linky podle Vašich představ Vám v Rosicích a na Brněnsku zajistí Truhlářství Jiří Kafka.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Elektrikářské práce, elektroinstalace Praha – profesionalita od odborníků
S elektřinou není radno si zahrávat. Pokud potřebujete například elektroinstalace menších i větších rozsahů, s důvěrou se obraťte na profesionály z firmy Tomáš Erben – elektrikářské práce z Prahy.
Výroba ocelových konstrukcí a zámečnických prvků
Společnost HLH Divize výroba O.K., s.r.o. se zabývá výrobou ocelových konstrukcí a zámečnických prvků již více než dvacet let.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Atraktivní a moderní vyvýšené záhony nejen na městské zahrady z tvrdého dřeva
Pro efektivní pěstování okrasných a užitkových rostlin nejen v městských zahradách skvěle poslouží vyvýšené záhony z tvrdého dřeva, které v okolí Slavonic a Telče na míru vyrábí společnost Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Betonová střešní krytina, realizace střech
Montáže střech a dodavatel klempířských služeb, střechy na klíč, nová střecha od začátku až po předání, rekonstrukce a opravy střech, dodavatel různých střešních materiálů.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Vrtné, injektážní a trhací práce pomocí elektrohydraulické vrtací soupravy HVS 030E
Veškeré vrtné, injektážní i trhací práce zajistí firma TALPA – RPF s.r.o. za pomocí elektrohydraulické vrtací soupravy HVS 030E i v těžko dostupných místech či uzavřených prostorech, nejen v Ostravě.
TALPA - RPF, s.r.o.
Elektromontáže vysokého a nízkého napětí a slaboproudé systémy - České Budějovice
Potřebujete spolehlivé a kvalitní elektromontáže vysokého a nízkého napětí nebo slaboproudé systémy v Českých Budějovicích a okolí?
Instalace větraných fasád, fasádních obkladů a tepelné izolace domu
Instalace větraných fasád, fasádních obkladů a tepelné izolace domu bezúdržbovost fasády zajistí na Brněnsku firma G Trade spol. s r.o.
Stavba a rekonstrukce střech, pokrývačské, klempířské a tesařské práce
Střechy Sixta nabízí kompletní tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Rekonstruujeme střechy a stavíme nové střechy na klíč.
Malířské a natěračské práce, České Budějovice
Společnost Milan Hovorka provádí malířské a natěračské práce v Českých Budějovicích a okolí. Nabízím výmalbu pokojů, nátěry oken, dveří, podlah, strojů a dalších povrchů.
Čištění a pravidelná údržba, servisní prohlídky plynových kotlů
Pravidelné servisní prohlídky plynových kotlů zajistí v okolí Třebíče firma Petr Strnad Plynové kotle. Postaráme se o čištění a pravidelnou údržbu plynových kotlů.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Stavitelství, zemní a stavební práce¨ včetně terénních úprav
nákladní a kontejnerová doprava, moderní technika, odborně školený personál, stavební, zemní, výkopové práce, terénní úpravy, záruka na odvedenou práci
Zemní, výkopové, demoliční práce - demolice objektů, průmyslových hal, rodinných domů
Martin Zelina provádí zemní, výkopové, demoliční práce v lokalitě Zlínský kraj. Pvovedeme demolice objektů, průmyslových hal, rodinných domů včetně odvozu a likvidace stavebního odpadu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Výstavba, vrtání studní ve všech druzích hornin-vrtané studny od Ekodrill
Společnost EKODRILL dodává vrtané studny na klíč. Vrtání studní jsme schopni provést ve všech druzích hornin. Zakázky převážně Morava, region Zlín, Uherské Hradiště.
Práce v katastru nemovitostí, geometrický plán a zaměření stavby od geodeta
Nechte si zpracovat geometrický plán a zaměřit stavbu přímo od geodeta z Brna. Firma ADITIS s.r.o. zajišťuje profesionální měření a jiné práce spojené s katastrem nemovitostí.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Geodetická kancelář - geodetické práce, zaměření hranic pozemku
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. se mimo práce v oboru vodo, topo, plyn zaměřuje na geodetické práce v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Geodetická kancelář je v obci Vlčnov.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH