Plynové kotle- instalace plynových kotlů, topenářské instalace
Plynařské práce, jako jsou výměny plynových kotlů, jejich revize a další topenářské instalace, provádí v okolí Ivančic a Moravského Krumlova firma FATO Hlaváč.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Podlahářské práce, realizace, montáž a pokládka podlah, dřevěné podlahy, koberce, PVC, korek
Společnost Romana Adámka - Podlahy LBC nabízí komplexní podlahářské práce pro státní instituce, úřady, firmy i pro občanskou výstavbu.
Sanace, opravy a hydroizolace zdiva, injektáže, komplexní zatěsnění, poradenství a realizace Praha
Společnost Injekta s.r.o. se postará o komplexní zatěsnění, sanaci, injektáže, opravy a hydroizolace zdiva či konstrukcí.
Pokládka podlahových krytin Rohovládová Bělá – realizace montáží koberců, PVC, laminátů
Zajistíme profesionální pokládku podlahových krytin včetně koberců, PVC a vinylových dílců, zboží přivezeme a zajistíme pokládku v celém Pardubickém a Královehradeckém regionu.
Zakázkové truhlářství Dalex Trade Praha  - kompletní služby výroby nábytku
Rádi byste ve svém domě či bytě měli vyrobený přímo nový nábytek na míru? Jsme česká firma s vlastní výrobou, která Vám splní všechna Vaše přání.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Plynaři, servis, revize či oprava plynového kotle pro Třebíč, Velké Meziříčí, Jihlava
Plynaři - servis, revize či oprava plynového kotle. Lokalita Třebíč, Velké Meziříčí, Jihlava provádí firma K-TOP, s.r.o. Kompletní dodávka i dílčí opravy, rekonstrukce starých rozvodů plynu.
K-TOP, s.r.o.
Odolné podlahy RIGID Pardubice – snadná pokládka vinylových podlah
Naši vyškolení pracovníci Vám provedou profesionální pokládku podlahových krytin RIGID, žádné kroucení podlahy v koupelně nebo ve výrobní hale.
Zateplení stropu a konstrukce podkroví pro domy OKAL foukanou technologií Climastone
Pokud chcete ušetřit za vytápění rodinného domu OKAL, pak se obraťte na firmu RD KOMEX, která vám zajistí zateplení stropu a konstrukce podkroví foukanou technologií CLIMASTONE v Jeseníku i Brně.
RD KOMEX s.r.o.
Kvalitní provedení klempířských prací
Kvalitní klempířské práce provádí v okolí Telče, Jemnice a Dačic Telčská společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Zajištění komplexní dodávky regulačních stanic plynu - návrh, projektová dokumentace, výroba, dodávka
O veškeré práce spojené s výrobou regulačních stanic plynu se postará společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci. Zajištění návrhu, projektové dokumentace, dodávky, výroby.
Výstavba rodinného domu na klíč od zkušených zedníků – od návrhu až po realizaci
O návrh, dodávku kvalitních materiálů i výstavbu rodinných domů na klíč zajistí stavební společnost ATLANTA a.s. Se sídlem ve Znojmě, ale působící i v okolí Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Elektroinstalace a elektromontážní práce pro fyzické osoby i podnikatele
Elekromontážní práce, elektroinstalace a revize elektra pro fyzické osoby i pro podnikatele pro Vás zajistí společnost ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o., který poskytuje své služby po celé Vysočině.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Opravy veřejného osvětlení, jističů a další elektroinstalační práce od ERGO-DAT spol. s.r.o.
Společnost ERGO-DAT spol. s.r.o. z Olomouce provádí kompletní a profesionální elektroinstalační a elektromontážní práce, opravy jističů nebo revize.
Kvalitní a spolehlivé střechy a krovy pro byt či dům - Střechy Ondráček
Společnost Střechy Ondráček z Brna pro Váš dům či byt postaví kvalitní a spolehlivou střechu či krov, ale zaměřuje se i na další tesařské a klempířské práce.
Spolehlivý hodinový manžel - rekonstrukce, opravy a malování bytů
drobné opravy v domácnosti, malování bytu, hodinový manžel, pokládka podlah, pomoc při stěhování, rekonstrukce, obkladačské a dlaždičské práce
Skleněná police z tvrzeného bezpečnostního skla, rovné a pravoúhlé zrcadlo e-shop
Na novém e-shopu firmy Winremont s.r.o. mohou zákazníci zakoupit skleněné výrobky, jako jsou police z tvrzeného bezpečnostního skla nebo kulatá a pravoúhlá zrcadla.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Elektroinstalace, kvalitní elektrikářské práce od zkušených elektrikářů
Společnost Petr Sýkora nabízí kvalitní elektrikářské práce, které vykonávají zkušení elektrikáři s dlouholetou praxí a splněnými státem stanovenými zkouškami.
Zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Kompletní zemní a výkopové práce provádí na území Jihomoravského kraje firma firma DS DUMA ze Znojma. Zajistíme také veškeré terénní úpravy.
Rekonstrukce a výstavba rozvodny, transformovny VN, přípojky pro napájení
Specialista na výstavbu a rekonstrukce rozvoden a transformoven vysokého napětí VN, přípojky pro napájení různých objektů zajišťuje ELMONT GROUP, a.s., z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Instalace, opravy rozvodů vody, baterií a spotřebičů – volejte nonstop
Potřebujete-li instalovat rozvody vody, montáž baterie, WC nebo spotřebičů kontaktujte zkušeného Pavla Vaculíka z Brna, který je profesionálem v oboru instalatérských prací.
Instalatérství Pavel Vaculík
Terénní úpravy, bourací práce – rychle a kvalitně
Kvalifikované služby v oblastí terénních úprav a bouracích prací poskytuje v Ivančicích a okolí společnost BADIN s.r.o. Spokojenost zákazníků je u nás na prvním místě.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Kuchyně a kuchyňské sestavy do bytu vyráběné na míru
Zakázkovou výrobou kuchyní a kuchyňských linek do bytu se zabývá Truhlářství Jiří Kafka. Navrhneme, vyrobíme a nainstalujeme Vám kuchyňskou linku, která bude odpovídat Vašim představám.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Strojní čištění kanalizace - efektivní čištění odpadů, odpadních stoupaček, kanalizačního potrubí
Servisní práce v oblasti kanalizací poskytuje v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma PAVELKA - VTP s.r.o., zajistíme strojní čištění kanalizace, kanalizačního potrubí, stoupaček, odpadů.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH