STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stavební činnost, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce
Stavební činnost, výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukci fasád, stavební úpravy interiérů, koupelen, projekci a poradenství ve stavebnictví realizuje KERN stavební firma s.r.o., Opava.
Stavba monolitické železobetonové konstrukce, stropy – různé typy a užití
Stavbou monolitických železobetonových konstrukcí a stropů nejrůznějších typů a užití se zabývá firma KAPPI CZ, s.r.o. z Ostravy, která vždy dbá na kvalitu provedení své práce.
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů, zednické práce, okres Opava
Kvalitní výstavbu a rekonstrukci Vašeho domu Vám zrealizuje firma z Vítkova u Opavy GEBAUER stavební práce s.r.o. Provádíme veškeré stavební a zemní práce s možností pronájmu stavebních strojů.
Stavba haly na klíč, montáž ocelových konstrukcí, opláštění - realizace v krátkém čase
Stavbu hal na klíč zajišťuje firma Ruchstav Building a.s., která sídlí v Ostravě. Spolehnout se můžete na kvalitní montáž ocelových konstrukcí, opláštění hal i servis, vše realizujeme v krátkém čase.
Kompletní rekonstrukce bytového jádra včetně vymalování - všechna řemesla na jednom místě
Firma MANAZEP PAVEL KNOP z Opavy se Vám postará o kompletní rekonstrukci bytového jádra, kde Vám poskytne veškerá řemesla včetně vymalování!
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Výstavba, opravy komunikací, parkovišť, svodidel Krnov
Výstavbu a opravy komunikací na čských silnicích provádí společnost SILNICE.CZ s.r.o.. Zabýváme se výstavbou, opravami všech typů komunikací s garancí kvalitního a trvalého spojení vrstev komunikací. Provádíme: - opravy výtluků - nátěry komunikací - opravy trhlin - výstavby a opravy svodidel, propustků - výstavbu, opravy parkoviště, ...
Dřevostavby, nízkoenergetické domy - profesionální výstavba, projekce
Profesionální výstavbu a projekci dřevostaveb i nízkoenergetických domů zajišťuje firma ARP Group s.r.o. působící v Ostravě i Frýdku Místku, která se specializuje na komplexní služby v tomto oboru.
Rekonstrukce, modernizace domů a interiérů - komplexní služby pro maximální spokojenost
Na rekonstrukce, modernizace domů i interiérů se specializuje firma ARP Group s.r.o., která zajišťuje komplexní služby v tomto oboru pro maximální spokojenost klientů. Působíme v Ostravě a Frýdku.
Generální dodání stavby na klíč od projektu až po montáž doplňků - výroba, montáž
Generální dodání stavby na klíč zajistí společnost RUCHSTAV BUILDING Ostrava. Již 19 let se zbýváme výrobou a montážemi průmyslových hal všeho druhu.
Výstavba, zateplení a rekonstrukce rodinných domů, včetně veškerých oprav
Naše stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce a realizaci zakázek, jako je stavba rodinných domů, rekonstrukce a opravy staveb.
Rekonstrukce domu, bytu, zednické práce, zedník
Rekonstrukce domu, bytu i zednické práce prováděné kvalifikovanými zedníky realizuje Virtuální dům služeb v okolí Havířova a Frýdku, jejichž služby lze objednat přes internet z pohodlí vašeho domova.
Domy na klíč - dokonalé bydlení i zemědělské, průmyslové, občanské stavby
Společnost TIMO profistavby s.r.o. pro Vás staví stavby občanské vybavenosti, průmyslové a zemědělské stavby i bytové a rodinné domy. Stavíme také domy na klíč a plníme tak sny o dokonalém bydlení.
Rekonstrukce koupelny, bytového jádra - nejideálnější varianta řešení
Virtuální dům služeb v Havířově a Karviné provádí rekonstrukce či přestavby koupelny a bytového jádra. Doporučí vždy neideálnější variantu řešení, případně Vám zajistí služby konzultanta a architekta.
Zateplení, výstavba, nátěry budov, rodinných domů Opava
Naše stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce - stavba rodinných domů, rekonstrukce, opravy a zateplování fasád. Zaměřujeme se také na nátěry fasád domů v okolí Opavy i Ostravy.
Čističky odpadních vod, domovní čistička, ČOV pro domácnost
Čističky odpadních vod (ČOV) pro domácnost zajišťuje společnost SINEKO Engineering s.r.o. se sídlem v Ostravě. Naše společnost má dlouholeté zkušenosti s domovními čističkami.
Výstavba komunikací i dětská hřiště nejen pro Nový Jičín a široké okolí
Hledáte spolehlivou firmu, pro kterou je výstavba komunikací či dětských hřišť denním chlebem? Pak pro vás máme určitě ten správný tip. Společnost Nosta Nový Jičín nabízí širokou škálu stavebních služeb, od samotných dodávek přes rekonstrukce až po demolice. Kromě výstavby komunikací si u této firmy můžete objednat také dětská hřiště, která ...
Žumpa, septik, čistička odpadních vod pro RD, penziony a lehký průmysl na klíč
Pro rodinné domy (RD), penziony i lehký průmysl zajišťuje společnost SINEKO Engineering s.r.o. žumpy, septiky i čističky odpadních vod na klíč.
Fotovoltaická elektrárna - výroba elektrické energie pro rodinné domy i firmy
Fotovoltaická elektrárna využívá solární energii, a tím výrazně šetří náklady na elektrickou energii. Spolehnout se můžete na firmu EcoSun Systems s.r.o., která je specialistou v tomto oboru.
Rodinné domy, novostavba, rekonstrukce, zateplení fasády - firma s dlouholetou tradicí
Rodinné domy, novostavby, rekonstrukce a zateplení fasád realizuje stavební firma INTOZA s.r.o. s dlouholetou tradicí v oblasti stavebnictví.
Stavba - pasivní domy, pasivní dům na klíč
Stavbu pasivních domů na klíč v okolí Ostravy a Frýdku-Místku realizuje společnost INTOZA s.r.o., která působí v oblasti realizací staveb s nízkými provozními náklady a zdravým vnitřním prostředím.
Zateplení a revitalizace bytových domů pro lepší bydlení s úsporou energie
Zateplení a revitalizaci bytových domů v okolí Ostravy, Karviné či Frýdku-Místku zajišťuje společnost TIMO profistavby s.r.o., která zajistí lepší bydlení a úsporu energie díky dobrému zateplení.
Základová deska, hrubá stavba rodinného domu  pro soukromý i veřejný sektor
Základovou desku i hrubou stavbu rodinného domu zajišťuje firma ARP GROUP s.r.o. zajišťující výstavbu a rekonstrukci rodinných a bytových domů pro soukromý i veřejný sektor.Působí v Ostravě i Frýdku.
Fasády - oprava, zateplení rodinného domu Ostrava, Frýdek Místek
S realizací fasády, její opravou či zateplením rodinného domu se můžete obrátit na společnost MUSIAL s. r. o., která se specializuje na stavební činnosti. Máme bohaté zkušenosti se zateplováním rodinných domů financované dotačním programem Zelená úsporám. Abychom dosáhli určité tloušťky dané izolace, využíváme deskového polystyrénu (EPS) a ...
Komplexní stavební práce, zateplování, rekonstrukce budov Bohumín
Stavební práce, zateplování a rekonstrukce budov provádí společnost Bohumínská stavební s.r.o. Postaví vám nebo opraví rodinný dům, byt, průmyslový areál, zdravotní středisko, školní zařízení. Komplexní stavební práce: - zednické - zateplování budov, fasád - obkládačské, tesařské práce - zemní, výkopové - pokládka zámkové dlažby - ...
Zpracování projektů pro strojírenství, hutnictví, investiční výstavba Ostrava
Společnost Projekt HTL, s.r.o. se specializuje na projektování, inženýring, odbornou pomoc a poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví, stavebnictví a energetických, vodohospodářských a ekologických staveb. Společnost Projekt HTL, s.r.o. zajišťuje následující činnosti 1. přípravná fáze - zpracování podnikatelských záměrů, studií ...