STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stavba, rekonstrukce a opravy parkovišť, chodníků, silnic, komunikací
Společnost JANKOSTAV s.r.o. v Ostravě se specializuje na stavbu a rekonstrukci dopravních staveb. Zajistí výstavbu parkovišť, silnic, chodníků a komunikací v rámci celého Moravskoslezského kraje.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Profesionální rekonstrukce bytu, bytových jader i celých domů - komplexní stavební služby
S rekonstrukcí bytu, bytových jader i celých domů se můžete obrátit na firmu DK Projekt s.r.o. v Ostravě, která působí také v okolí Havířova a Karviné a poskytuje komplexní stavební služby.
StavbyDay Realizace staveb
Hydroizolace spodních staveb, výstavba a rekonstrukce parkovišť, obvodového zdiva na klíč
Montáže a dodávky hydroizolací spodních staveb na klíč zajišťuje firma PPBAU servis eu s.r.o. z Ostravy. Postaráme se o výstavbu nebo rekonstrukci parkovišť nebo obvodového zdiva.
Rekonstrukce, oprava i výstavba silnic a komunikací od firmy s dlouholetými zkušenostmi
Hledáte-li zodpovědnou firmu, která opravuje silnice a komunikace, pak se obraťte na společnost JANKOSTAV s.r.o., která se specializuje na výstavbu a rekonstrukce veškerých dopravních staveb.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Čistírny odpadních vod, kanalizační čerpací stanice, úpravny vod, zařízení pro rozvod pitné vody
Firma PROSPECT spol. s r.o. se zaměřuje na úpravu vod, čerpací stanice, zařízení pro rozvod pitné vody se specializací na technologie vodního hospodářství a realizaci kanalizačních stanic a čistíren.
PROSPECT spol. s r.o.
Prodej a montáž fotovoltaiky s bateriovým uložištěm značky Fénix – autorizovaný partner
Na prodej a montáž fotovoltaiky s bateriovým uložištěm od společnosti Fénix z Jeseníku se zaměřuje autorizovaný partner působící v okolí Opavy a Ostravy společnost ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Výstavba, rekonstrukce, opravy komunikací, silnic a chodníků
Výstavbu, rekonstrukci i opravy komunikací, silnic a chodníků v Ostravě, to vše pro Vás realizuje česká firma JANKOSTAV s.r.o., která se již více než 30 let zaměřuje na provádění dopravních staveb.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Stavební činnost, výstavba rodinných a průmyslových staveb, nebytová výstavba, rekonstrukce
Společnost BIOMAROS s.r.o. se zabývá bytovou i nebytovou výstavbou. Firma staví rodinné domy i průmyslové stavby, provádí také rekonstrukce.
Rekonstrukce bytů, domů a průmyslových budov a další stavební činnost od TIMO profistavby s.r.o.
Stavební společnost TIMO profistavby s.r.o. z Ostravy nabízí kompletní stavební práce od rekonstrukcí domů, bytů a průmyslových budov pro projekční činnost a stavební dozor.
Komplexní stavební práce, novostavby, rekonstrukce, přestavby
Společnost Machala stavby poskytuje komplexní stavební práce. Nabízíme novostavby, rekonstrukce a přestavby všech typů objektů.
Zednické práce a rekonstrukce domů a bytů Zednictví Pamula Ostrava
Hledáte spolehlivou firmu, která pro Vás zajistí veškeré zednické práce a rekonsturkce bytů nebo domů, pak se podívejte na nabídku Zednictví Pamula Ostrava.
Levné zahradní dřevěné domky, zakázková výroba z kvalitního dřeva
Levné zahradní domky smontujeme během pár hodin - vše vyrábíme na zakázku z kvalitního dřeva. Působíme v okolí Opavy a Ostravy.
VPS J&M s.r.o. Výroba dřevěné zahradní doplňky
Rekonstrukce koupelen, bytových jader a interiérů – práce prováděná specialisty
Na práce spojené s rekonstrukcí koupelen, bytových jader a interiérů se specializují odborníci společnosti Dotace Roman Lupík, která působí v oblasti Ostravy a Frýdku-Místku.
Dotace Roman Lupík
Koupelny, kuchyně na klíč - rekonstrukce koupelen, kuchyní, vyzdění bytového jádra
Vsaďte na profesionální práci odborníků ze společnosti DK projekt, s.r.o. v Ostravě, kteří se postarají o veškeré stavební úpravy ve Vašem bytě. Vytvoří Vám krásný a útulný domov, po kterém sníte.
StavbyDay Realizace staveb
Rekonstrukce, zateplení fasády rodinného domu od profesionální firmy
Rekonstrukcí a zateplováním fasád rodinných domů se zabývá ostravská společnost INTOZA s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti a jejíž prioritou jsou stavby s nízkými provozními náklady.
Stavební práce Příbor – kompletní stavební činnost v okrese Nový Jičín
Nejste spokojeni se svým současným bydlením? Hodila by se vašemu domu rekonstrukce? Pokud si stále nejste jisti určitě nezahálejte, váš domov bude zase vypadat jako nový.
Stavební činnost a instalace vody, topení, plynu a kanalizací od DESIA s.r.o.
DESIA s.r.o. z Ostravy Vítkovic je stavební firma, která postaví železobetonové konstrukce a zařídí instalaci vody, topení, rozvodů plynu a kanalizaci.
Výstavba rodinných domů na klíč a zateplování fasád a výměna oken od Stavitelství Khýr s.r.o.
Společnost Khýr s.r.o. z Ostravy Heřmanic je stavební firma, která se kromě stavebních prací zabývá i rekonstrukcemi, zateplováním a terénními úpravami.
Dřevostavby Sittek - Nízkoenergetické stavby v Moravskoslezském kraji
Co si budeme povídat, dnešní doba je velmi náročná. Všechno se zdražuje, ale především stoupají ceny energií. Proto každý šetří kde se dá. Ale naštěstí i toto má řešení.
Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce interiérů a exteriérů, pokládka obkladů, podlahářské práce
Firma D&D-construct s.r.o. se zabývá veškerými stavebními pracemi. V rámci naší činnosti realizujeme především výstavbu rodinných domů na klíč a rekonstrukce interiérů a exteriérů různých prostor.
Výroba a montáž dřevěných konstrukcí a staveb, stavba krovů, dřevostaveb a dřevěnic. dodávka materiálu
Firma Jan Jašek se zabývá především výrobou a montáží všech typů dřevěných konstrukcí a staveb. Nabízíme také stavbu dřevostaveb a dřevěnic a dodávku materiálu dle přání zákazníka.
Komplexní stavební činnost po celé ČR, průmyslové, obchodní, veřejné a bytové stavby, rekonstrukce bytů
Společnost GEDOS Nový Jičín stavební společnost a.s. se sídlem v Moravskoslezském kraji poskytuje již od roku 1992 komplexní služby v oblasti stavebnictví po celé České republice.
Vodohospodářské a dopravní stavby, inženýrské sítě, zemní práce, likvidace starých zátěží skládek
STAVBY Škrobánek s.r.o. se zabývá prováděním vodohospodářských a dopravních staveb, inženýrských sítí, zemních prací, likvidací starých zátěží skládek odpadu a také výstavbou gabionových konstrukcí.
Stavební a demoliční práce v Ostravě od Zdeněk Pastva s.r.o.
Ostravská společnost Zdeněk Pastva s.r.o. se zabývá stavebními a demoličními prácemi v Ostravě a jejím okolí. Individuální přístupy ke každé zakázce.
Zednictví Sliž - obec Bystřice (Moravskoslezský kraj)
Firma Zednictví Sliž se sídlem v obci Bystřice v Moravskoslezském kraji se již téměř 25 let zabývá komplexní stavební činností, především rekonstrukcemi bytů a výstavbou rodinných domů.