STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stavební společnost HATTRICK PLUS s.r.o. - Ostrava - Vítkovice
Stavební společnost HATTRICK PLUS s.r.o. se sídlem v Ostravě Vítkovicích se již od roku 2006 zabývá především prováděním průmyslových staveb a rekonstrukcemi výrobních prostor.
Novostavby, rekonstrukce a přestavby domů Ostrava, zateplení fasád, zdění, dlažby a obklady
Provádíme kompletní stavební činnost jako jsou novostavby včetně rodinných domů, rekonstrukce a přestavby RD, zateplení fasád, zdění, montážní práce lešení, oken, parapetů, obklady a dlažby.
Výstavba rodinných domů, zateplení fasád Nový Jičín, rekonstrukce bytových jader, elektroinstalace
Svým zákazníkům z Nového Jičína provádíme výstavbu rodinných domů, kompletní rekonstrukce domů, rekonstrukce bytových jader, zateplení fasád, obkladačské práce, elektroinstalační práce.
Stavební práce a rekonstrukce Opava, zateplení fasád, dlažby, sádrokartonářské práce
Naše firma z Opavy provádí veškeré profesionální stavební práce, včetně rekonstrukcí, sádrokartonářských prací, zateplení fasád, pokládky obkladů a dlažeb.
Profesionální rekonstrukce a stavby komerčních budov a staveb, nemocnic i škol
Stavbu či rekonstrukci komerčních i veřejných budov, nemocnic i škol z kvalitních materiálů, realizuje společnost Intoza s.r.o. nejen v Ostravě, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Stavební firma Ostrava, zednické práce, výstavby, demolice, výstavba rodinných domů
Zabýváme se prováděním staveb, jejich změn a odstraňováním, provozováním silniční dopravy, zednickými pracemi a jinými řemeslnými činnostmi.
Peroutka DopStav Ostrava s.r.o. Stavební práce
Kompletní stavební a technický servis - stavební práce, inženýrská činnost
Stavební firma DAGETT 66, s.r.o z Kopřivnice zajišťuje kompletní stavební i technický servis. Je dodavatelem stavebních prací a služeb, které jsou spojené s údržbou objektů a technickou správou.
DAGETT 66, s.r.o.
Dopravní a vodohospodářské stavby, výstavba silnic, inženýrské sítě, zemní a výkopové práce
Stavební práce v oblasti dopravních i vodohospodářských staveb zajistí zkušená firma Pavel Bajer ze Štramberka. Spolehlivá výstavba silnic a výkopové práce pro budování inženýrských sítí.
Výstavby rodinných domů, bytů a průmyslových projektů
Stavby rodinných domů, bytů, firemní prostorů. Stavební práce interiérové i exteriérové, vše na zakázku a ve vysoké kvalitě – EKOBAU INVEST a.s.
Tesařské a stavební práce - Moravskoslezský kraj
Výstavby pergol, krovů garážových stání, přístřešků, zhotovení fasád, zateplení, interiérových zednických prací, možnost terénních úprav a výkopových prací - INCOME CITY s.r.o.
INCOME CITY s.r.o. tesařské práce
Výroba altánu, pergoly, krovu, zahradní nábytek z masívu i lamina
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě pro Vaši zahradu vyrábí dřevěné altány, pergoly, krovy i zahradní nábytek z masívu i lamina.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Stavby na klíč Nový Jičín, stavební práce, opláštění budov, stavby hal, ocelové konstrukce
Provádíme stavební práce včetně staveb na klíč, výstavbu nových hal, ocelové konstrukce, opláštění budov, průmyslové podlahy, drobné zámečnické práce.
Stavby a rekonstrukce obchodních domů a supermarketů
Společnost DAGETT 66, sídlící v Kopřivnici, je stavební firma, která se soustřeďuje na stavby obchodních domů. Firma poskytuje výstavbu a rekonstrukci budov a kompletní služby stavební činnosti.
DAGETT 66, s.r.o.
Fasádní obklady, odvětrané fasády - stop rostoucím nákladům za topení
Na fasádní obklady a odvětrané fasády se specializuje firma Intezo, pokud vám rostou náklady na topení a zvažujete nad izolováním budovy, tak neváhejte a kontaktujte ji.
Ing. Petr Kazický Intezo
Stabilní gabionové konstrukce Opava, vyskládané kamenné zdi dokonale utlumí venkovní hluk
Stabilní gabionové konstrukce Opava, vyskládané kamenné zdi dokonale utlumí venkovní hluk, zpevnění svahů a přehrad, ochranné ploty, prostorové konstrukce, zpevnění nájezdů mostů.
Stavební práce, výstavba bytových a nebytových prostor, rekonstrukce budov Vratimov, úpravy
Stavební práce, výstavba bytových a nebytových prostor, rekonstrukce budov Vratimov, stavební úpravy, elektroinstalační práce, instalatérské práce.
PALSTAV stavitelství s.r.o.
Fotovoltaika, bojlery, topidla -  elektroinstalace, montáže, servis
Fotovoltaika, bojlery, topidla - to vše Vám namontuje ELEKTROPLUS Grusman s.r.o., který v Opavě poskytuje elektroinstalace a servis.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Rodinné a bytové domy, průmyslové objekty, administrativní budovy – výstavba
Stavební společnost, výstavba budov pro bydlení, administrativních a průmyslových objektů, rekonstrukce interiéru realizuje EKOBAU INVEST a.s., Opava.
Rekonstrukce, revitalizace panelových domů a balkonů
STAVOS STAVBA a.s. se zabývá rekonstrukcí a revitalizací panelových domů a balkonů, novostaveb v oblasti občanské výstavby, sanace, statické zajištění a zateplení panelových domů a bytovou.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Stavební firma na severní Moravě, rekonstrukce a revitalizace domů, zateplování střech
Veškeré stavební práce včetně oprav zajišťuje společnost VDS, spol. s r.o. z Ostravy. Zateplíme střechu, vyměníme okna a to vše v domluveném termínu a za příznivou cenu.
Stavební rekonstrukce průmyslových objektů, montáž střešních světlíků
Stavební rekonstrukce, dodávka a montáž střešních světlíků pro průmyslové objekty, výrobní haly i bytové domy realizuje společnost Luďka Tošenovjana v Moravskoslezském kraji.
Revitalizace panelových domů, zateplování fasád půdních prostor a střech
Revitalizace panelových domů, zateplování fasád půdních prostor a střech zajišťuje firma z Bruntálu LVM - stavební, spol. s r.o. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru.
Rodinné domy na klíč – kompletní profesionální práce od projektu po stavbu
Stavbou rodinných domů, i RD na klíč, počínaje projektem, se zabývá stavební firma Ing. Jindřicha Uheríka nejen v okolí Frýdku-Místku a Ostravy, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Fasádnické práce - nátěr i zateplení, kompletní nové omítky kvalitně dle Vašich požadavků
Kvalitní fasádnické práce od firmy Nowický David, Vám zajistí kompletní péči o Váš dům, včetně nových omítek, nátěru či zateplení rodinných či panelákových staveb v okolí Opavy a Ostravy.
Stavební firma, kompletní stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, okres Nový Jičín
Veškeré stavební práce od přípravných činností až po zateplení fasády nového domu Vám zprostředkuje společnost Ing. Jaroslav Starůstka ze Sedlnic. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce bytů i domů.