STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Opravy a renovace fasád, dlouhodobá spokojenost a profesionální servis
Stavební firma Nowický, Vám v okrese Opava zajistí kompletní renovace a opravy fasád. Firma se zabývá stavební činností od izolací a zateplování budov až po celkovou výstavbu domů.
Výstavba a rekonstrukce rodinných nízkoenergetických cihlových domů
Naše firma Nowický David se zabývá rekonstrukcí a výstavbou rodinných nízkoenergetických cihlových domů v Opavě a jejím okolí.
Rekonstrukce a opravy staveb, domů, bytů, bytového jádra
Stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce a rozsáhlé rekonstrukce celých staveb, bytů, domů i bytových jader v okolí Opavy i Ostravy.
Mobilní kluziště představuje vhodné využití rovné plochy i v zimě – prodej a pronájem
Prodej i pronájem mobilních kluzišť zajišťuje společnost Silesia WM s.r.o., která se dále zaměřuje na vybavení zimních stadionů - mantinely, rolby na úpravu ledu N-ICE.
Realizace vodovodních a kanalizačních přípojek - ČOV, septiky, retenční nádrže
Společnost Jiří LENART s. r. o. provozuje vodovody a kanalizace pro veřejnou potřebu v Opavě a okolí. Realizujeme také ČOV (čistička odpadních vod).
Opravy silničních výtluků, trhlin a spár - levné a rychlé lokální výspravy všech druhů povrchů
SILNICE.CZ s. r. o. je česká stavební firma, působící poi celém MS kraji, především však v Krnově a Bruntále, kde se zaměřuje na výspravy silničních výtluků a opravy trhlin a spár.
Hrubá stavba rodinného domu - kvalitní cihly Heluz pro zdravé bydlení
Hrubou stavbu rodinného domu za použití kvalitních cihel Heluz realizuje společnost TIMO profistavby s.r.o. v Ostravě. Díky dobře odvedené práci a kvalitním materiálům zaručujeme zdravé bydlení.
Oprava, rekonstrukce silničních živičných výtluků a spár v komunikaci
SILNICE.CZ s. r. o. je česká stavební firma, která se v okolí Jeseníku i Olomouce zaměřuje se na výspravy, rekonstrukce a opravy silničních živičných výtluků a spár v silnici.
Výstavba, rekonstrukce, nátěry komunikací Krnov
Výstavbu, rekonstrukce a nátěry komunikací provádí společnost SILNICE.CZ s.r.o. K naši hlavní činnosti patří: - výstavba a opravy svodidel - nátěry cest - recyklace asfaltových komunikací - opravy trhlin na silnicích - výstavbu a opravy propustků - výstavbu, opravy parkoviště - výrobu a pokládku asfaltobetonových směsí - provádíme ...
Stavební firma, realizace staveb, novostavby, stavební rekonstrukce
Komplexní realizace staveb na klíč, novostavby, stavební rekonstrukce interiéru a exteriéru budov, projekce, instalace a zemní práce realizuje stavební firma Ing. Jindřich Uherík.
Nízkoenergetické, úsporné, ekologické rodinné domy na klíč - jistota kvality
Nízkoenergetické, úsporné a ekologické rodinné domy na klíč zajišťuje společnost TIMO profistavby s.r.o. v Ostravě, s kterou máte jistotu kvalitně odvedené práce.
Výstavba a rekonstrukce zemědělských a průmyslových staveb
Stavební firma, výstavba, rekonstrukce objektů občanské vybavenosti, zemědělských a průmyslových budov, prodej stavebního materiálu zajišťuje TADAR-stav s.r.o.
Pasivní, nízkoenergetické domy, rodinné domy na klíč, dřevostavby
Stavební firma TIMO profistavby s.r.o. z Ostravy se Vám postará o kompletní realizaci včetně projektu, zajištění financování u dřevostaveb a pasivních, nízkoenergetických rodinných domů na klíč.
Montáž, revize elektro, realizace sluneční elektrárny, Opava
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o. Vám v Opavě a okolí zajistí montáž a servis fotovoltaických zařízení a elektrických zařízení do 1000 V. Spolehnout se také můžete na revizi hromosvodů a elektra.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Realizace základové desky a hrubé stavby rodinného domu i průmyslového objektu
Betonáž základové desky a výstavbu hrubé stavby rodinného domu i průmyslového objektu Vám zrealizuje ostravská firma KAPPI CZ, s.r.o., dbající na profesionální přístup a kvalitně odvedenou práci.
Stavební firma s bohatými zkušenostmi, výstavba rodinných domů, stavební rekonstrukce
Komplexní stavební práce včetně rekonstrukcí Vám zajistí společnost z Břidličné u Bruntálu LVM - stavební, spol. s r.o. Kvalitně Vám zateplíme fasádu a provedeme spolehlivou revitalizaci Vašeho domu.
Oprava trhlin a spár na vozovce speciální frézou a zalévacím zařízením
SILNICE.CZ s. r. o. je ryze česká stavební firma z Krnova, která se specializuje především na opravu trhlin ve vozovkách. Působíme zejména v okrese Krnov a Opava.
Revitalizace, rekonstrukce, zateplení fasády bytového domu
Revitalizaci, rekonstrukci i zateplení fasád bytových domů zajišťuje stavební společnost INTOZA s.r.o. v Ostravě, která je specialistou ve svém oboru.
Průmyslové montované stavby vám vyrobíme na míru včetně povrchových úprav
Průmyslové montované stavby vyrábíme ve společnosti Ruchstav Building Ostrava každému klientovi na míru a to včetně povrchových úprav.
Betonáž základové desky rodinného domu, realizace, výstavba hrubé stavby
Stavební firma KAPPI CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě provádí betonáž základové desky rodinného domu a realizuje výstavbu hrubé stavby. Díky nám bude Váš dům stát na kvalitních základech.
Rekonstrukce koupelny, bytového jádra i celého bytu pro útulný domov
Pokud se rozhodnete pro rekonstrukci koupelny, bytového jádra či celého bytu, obraťte se na společnost Vokamont-sdružení instalatérů působící v Ostravě i Havířově, která pro vás vytvoří útulný domov.
Halové objekty, halové systémy výstavba - administrativní, výrobní, skladové, sportovní
Halové objekty dodá i namontuje firma RUCHSTAV BUILDING a.s. z Ostravy. Halové systémy na klíč jsou vhodné pro administrativní, výrobní, skladové i sportovní využití.
Výspravy a opravy výtluků na pozemní komunikaci, silnici tryskovou metodou
SILNICE.CZ s. r. o. je česká stavební firma, působící převažně v Opavě, Ostravě a okolí. Zaměřujeme se na výspravy výtluků na pozemních komunikacích tryskovou metodou za pomocí turbomechanismu.
Sportovní, výstavní, skladové, výrobní haly - stavba a rekonstrukce
Stavební společnost Ruchstav Building a.s. je vám k dispozici při realizaci sportovních, výstavních, skladových a výrobních hal. Zabývá se výstavbou a rekonstrukcí hal všeho druhu.
Výstavba rodinných domů, kompletní služby všech řemesel za velmi rozumné peníze
Hlavní činnost firmy MANAZEP Opava jsou zednické, obkladačské, malířské a natěračské práce. Firma Vám zajistí výstavbu rodinných domů a zprostředkuje Vám všechny potřebné řemesla a kompletní servis.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava