ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Elektroinstalace a elektromontáže, revize i projekty, Plzeň
Provádíme - elektroinstalační a elektromontážní práce - stavební a průmyslové rozvody - kabelové sítě a trafostanice - hromosvody - veřejné venkovní osvětlení - slaboproudé rozvody - projekty, revize, poradenství i přihlášky
Rekonstrukce domů, bytů a nebytových prostor, Plzeň
Kompletní stavební rekonstrukce rodinných domů, bytových domů, administrativních budov, půdní vestavby včetně zajištění instalací - elektro, voda, topení, výměna oken, dveří, rekonstrukce střech spolu s klempířskými pracemi.
Elektroinstalační a elektromontážní práce i revize, Plzeň.
Provádíme elektroinstalační a elektromontážní práce, stavební a průmyslové rozvody. Dále venkovní veřejné osvětlení, hromosvody, trafostanice a kabelové sítě, slaboproudé rozvody. Dále i projekty, poradenská činnost, revize a přihlášky.
Sklenářství Plzeň.
Sklenářství: -izolační dvojskla všech druhů -profilit (kopilit) -fazetování -velkoobchod s plochým sklem -veškerý sortiment AGC -sklenářské práce, broušení, vrtání -zasklívání výloh -polykarbonáty -tmely, silikony, oboustranné pásky Slevový kupon 5 % na nákup veškerého sortimentu ke stáhnutí na našich www.
Železářství Plzeň.
Velkoobchod, maloobchod, prodej. Železářství: žebříky, lešení, štafle, schůdky a ostatní výšková technika -stavební nářadí, stavební chemie -malířské potřeby -potřeby pro kutily, zahrádkáře -zámky a kování.
Stavebniny pro hrubou stavbu Plzeň.
Stavebniny - vše pro hrubou stavbu. Novinky: Vsakovací bloky na likvidaci dešťové vody. Vsakovací tunel na likvidaci dešťové vody včetně čelní stěny. Kompostery a polyethylenová kanalizační šachta. Polyethylenová kanalizační a vodoměrná šachta. Polyethylenové cisterny na dešťovou vodu.
Elektromontáže Plzeň.
Elektromontáže, energetické zajišťování akcí, krátkodobé elektrické přípojky.
Projekty domů, Plzeň.
Nabízíme stavební projekty pro bytovou výstavbu, rodinné domy, rekonstrukce objektů, administrativní budovy, ubytovny, zdravotní střediska, školská zařízení, výrobní haly, skladovací prostory, sportovní areály
Zednické, malířské práce, epoxidové stěrky  Plzeň.
Služby: Epoxidové stěrky. Betonové podlahy. Zámková dlažba. Zednické práce. Malířské práce.
Opravy komunikací a chodníků živicí.
Opravy komunikací a chodníků živicí. Stavební firma. -zemní práce a demolice. -výstavba komunikací -dlažby zámkové, kamenné -opěrné zdi Pronájem: -stavebních strojů a mechanizace. -hydraulické bourací kladivo -nákladní doprava do 15 t -protlaky pod komunikacemi. Ubytování.
Projektová dokumentace Plzeň.
Komplexní služby při přípravě a realizaci stavby. Vedení investičních projektů. Poradenství, Projektová dokumentace všech stupňů od studie až po projekt provedení stavby a interiér, Organizace výběrových řízení, Vyhodnocení nabídek, Příprava smlouvy o dílo, Technický (stavební) dozor investora, Kontrola financování, Inženýrská činnost, Technické ...
Truhlářské a soustružnické práce Plzeň.
Truhlářské a soustružnické práce: -dveře interierové včetně zárubní i obložkových, točená schodiště, zahradní domky a pergoly -vybavení interiérů (nábytek, obložení stěn apod.) Provozovna: Májová 5, 301 00, Plzeň - Doudlevce Dlážděná 22, 317 00 Plzeň - Radobyčice
Přípravné práce pro stavby Plzeň.
Přípravné práce pro stavby. -řízené výplachové vrty -pokládka potrubí a kabelů metodou pluhování -svařování PE potrubí.
Sklenářské, tesařské práce Malesice.
Sklenářství-zasklívání: -lodžií, balkonů -výroba a montáž zimních zahrad -okna, dveře i v bytech -vchodové dveře. -montáž plastových oken. Tesařství: -montáž a dodávka krovů -kompletní dodávky střech -podbíjení říms a stropů -obklady stropů a stěn -podbíjení podlah -výroba a montáž dřevěných schodů.
Projekt pro dotaci ZÚ
Zpracujeme projektovou dokumentaci pro dotaci Zelená úsporám pro bytové, zděné a panelové domy, včetně zajištění PENB, EA, odborný posudek, statický posudek a stavební povolení.
Nemrznoucí směs
Nabízíme, prodáváme Novinka - Nemrznoucí směs do ústředního topení MAXITHERM