ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zateplení panelových spár Plzeňský kraj
Provádíme: zateplení panelových spár atik panelových domů hroty a sítě proti holubům veškeré výškové práce
Elektronické výkonové součástky Česká republika.
Oficiální zastoupení firmy SEMIKRON pro Českou republiku. Nabízíme elektronické výkonové součástky, IGBT moduly, tyristorové moduly.
Zajišťovací materiál Plzeň.
Prodej zajišťovacího materiálu: -kolíky, nýty, čepy, závlačky -ségrové kroužky, třmenové kroužky.
Nátěry výškových budov na plzeňsku.
Nátěry výškových budov pomocí horolezecké techniky: -fasády, střechy -klempířské prvky -protipožární nátěry, protipožární ucpávky.
Rekonstrukce železnic, dopravní stavby Plzeň.
Novostavby, rekonstrukce, opravy a údržby kolejí, vyhýbek a jeřábových drah. Zpracování studií, projektů na železniční stavby včetně jejich projednání s Drážními úřady. Zpracování vlečkových plánů.
Elektronické výkonové součástky Plzeň
Oficiální zastoupení firmy SEMIKRON pro Českou republiku. Nabízíme elektronické výkonové součátky, IGBT modul, tyristorové moduly.
Plynové kotle, spotřebiče Plzeň
Nabízíme plynové kotle, plynové spotřebiče značek MORA, IMMERGAS, THERM DAKON, KARMA, QUANTUM, GAS, MEVA, GASEX - provádíme dodávku a montáž. Prodáváme pokojové termostaty, instalační materiál, vařiče, plynové lampy, teplomety
Vázací a uchopovací prostředky Plzeň
Závěsné a vázací prostředky pro jednodušší manipulaci s nákladem.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Elektroinstalace a elektromontáže Plzeň
Provádíme elektroinstalační a elektromontážní práce, opravy instalací nízkého napětí, revizní činnost, montáže a revize hromosvodů.
Bezpečnostní dveře Plzeň
Již od roku 1997 zastupujeme v našem regionu předního německého výrobce interierových dveří firmu Prüm. Značka Prüm je synonymem pro precizní zpracování, širokou nabídku modelů a solidnost, výhodou jsou dodací termíny již od 1 týdne. Nabídku doplňuje naše vlastní modelová řada VV Manufactura a dále možnost inividuální výroby veškerých ...
Dopravní stavby, projekty Plzeň.
Dopravní řešení územně plánovacích dokumentací, generely dopravy, pasporty komunikací, dopravní studie, projektové dokumentace dopravních staveb, dopravní značení, dopravně inženýrská opatření, pasporty dopravního značení, posudky a expertní činnost, poradenská činnost v oboru dopravních staveb.
Zednické,malířské, natěračské práce Plzeň.
Nabízíme zednické a malířské práce. Opravujeme omítky, obklady, zdivo, zárubně, okna. Bourací práce, opravy bytů. Malujeme byty, kanceláře, sklepy atp. Natíráme dřevěné ploty, očištění s vapkou-sokly, dlažby, okapy do 4m, dřevěné obložení. Řezání palivového dřeva. Stěhování drobných věcí. Hodinový manžel.
Elektroinstalační práce Plzeň.
Nabízíme veškeré elektroinstalační práce. Zajišťujeme dodávky rozvaděčů nízkého napětí a elektroinstalačního materiálu.
Prototypová výroba
Nabízíme výrobu nejen prototypových forem a dílů jak pro automobilový průmysl, tak pro stroje atd. Formy vyrábíme jak z dodaných CAD dat, tak z fyzických dílů a maket, jsme schopni tyto díly i naskenovat a převést do CAD dat. Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou prototypů pro firmy jako Škoda Auto, AKT plastikářská technologie Čechy, Kasko atd. ...
UTZ zařízení na drahách - revize,protokoly
Stavby dráhy a stavby na dráze - zajišťujeme zpracování protokolů UTZ a průkazu způsobilosti dle zákona o drahách. Zajišťujeme projektovou, inženýrskou a stavební činnost. Stavíme sdělovací a zabezpečovací zařízení pro kolejové dráhy, speciální elektrotechniku typu nn, vn, oceňování, rozpočtové, inženýrské práce. Provádíme vytyčování tas, ...
Výroba a prodej dveří, podlahářské práce Plzeň.
Výroba, montáž dveří. Velkoobchod, maloobchod: -dveře -velký výběr přechodových podlahových profilů -široký výběr podlahových obvodových lišt. Kompletní podlahářské práce.
Klíče autoklíče trezory a další na eshopu www.klicovecentrum.cz
Široký sortiment klíče - řezání klíčů dle karty - autoklíče - zámky - trezory - přístupové systémy a mnoho dalšího na eshopu www.klicovecentrum.cz
Rekonstrukce koupelen Plzeň
Provádíme kompletní rekonstrukce interiérů (koupelny, bytová jádra), obkladačské práce, malířské a lakýrnické práce, truhlářské a podlahářské práce, montáž žaluzií, shrnovacích dveří.
Geodetické práce Plzeň
Nabízíme veškeré práce a služby z oblasti všeobecné i speciální geodézie, mapování ve velkých měřítkách, zabýváme se leteckou a pozemní fotogrammetrií, digitálním zpracováním map.
Plynové spotřebiče Plzeň
Nabízíme: -vařiče -hořáky -plynové lampy -kartuše -teplomety. -plynové kotle, ostatní plynové spotřebiče: -topidla, sporáky, ohřívače vody -plyn, topení, dodávka, montáž
Plynové kotle Plzeň
Nabízíme: -kotle plynové -plynové spotřebiče všech značek -sporáky -topidla -ohřívače vody Provádíme dodávku i montáž
Sádrokarton-Interiér
Montáže sádrokartonových konstrukcí, rekonstrukce bytových jader, půdní vestavby, suché podlahy z deskových materiálů.
Půjčovna lešení Plzeň.
Půjčovna lešení: -závěsné lešení FOX -pojízdné hliníkové věže.
Nátěry výškových budov Plzeň.
Nátěry výškových budov: -protipožární nátěry -fasády, střechy -klempířské prvky, protipožární ucpávky.
Projekty, dopravní stavby Plzeň.
Dopravní řešení územně plánovacích dokumentací, generely dopravy, pasporty komunikací. Dopravní studie, projektové dokumentace dopravních staveb, dopravní značení, dopravně inženýrská opatření, pasporty dopravního značení, posudky a expertní činnost, poradenská činnost v oboru dopravních staveb, autorské dozory.