ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Lité betonové vyztužené podlahy Plzeň
Lité betonové polohlazené podlahy do každé budovy, které jsou ideální pod dlažby, koberce a PVC realizuje společnost Jiřího Piňose – Podlahy snadno.
Jiří Piňos
Potrubářská činnost, montáže a opravy potrubních systémů
Potrubářská činnost, montáž plynového potrubí, potrubních systémů pro potravinářský a chemický průmysl, plynových přípojek a zařízení realizuje SWE Technologies a.s., Plzeň.
Hydraulické šroubení a trubky, manometry Plzeň - široký sortiment včetně montážních doplňků
Široký sortiment hydraulického šroubení, trubek a spolehlivých manometrů do různě náročného prostředí, včetně drobného příslušenství k montáži nabízí česká firma Adrian – HADICEADRI z Plzně.
Stavební firma, rekonstrukce domů a bytů, pozemní stavitelství, Plzeň
Plzeňská stavební společnost Družstvo Stav Inter Kontakt provádí rekonstrukce domů a bytů, výstavbu budov, stavební, zednické a zemní práce.
Projektové práce v oboru energetiky, silnoproudých elektroinstalací
Projektové práce v oboru energetiky, silnoproudých elektroinstalací, zařízení nízkého napětí, bleskosvodů realizuje společnost Miroslav Pech, Plzeň.
Výškové práce Petr Huňatý, mytí budov, kácení stromů, Plzeň
Výškové práce, mytí oken a budov ve výškách, zateplení atik, opravy a nátěry vysílačů, rizikové kácení stromů realizuje společnost Petr Huňatý, Plzeň.
Kusová výroba kabelových svazků
Společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně nabízí své služby kusové výroby kabelů různých rozměrů a kabelových svazků podle zadání zákazníky.
DURANGO electronic s.r.o.
Lité anhydritové podlahy
Lité anhydridové podlahy vhodné jako podklad pod dlažbu, koberec i palubky Vám zajistí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Mobilní WC pronájem a servis Plzeň -  vhodné na stavby a jakékoliv veřejné akce!
Společnost TOI TOI se sídlem v Plzni nabízí pronájem a servis mobilních wc toalet, mobilního oplocení, kontejnerů a dalšího sanitárního vybavení na stavby i venkovní akce.
Zateplování mezipanelových spár Plzeň
Zlepšete izolační vlastnosti Vašeho panelového domu a zamezte únikům tepla nebo tvoření vlhkosti v bytech pomocí zateplování mezipanelových spár s firmou Výškové práce Petr Huňatý z Plzně.
Plechové lehké střechy - hliníková, pozinkovaná střešní krytina
Plechové lehké střechy Vám poskytne naše společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o., která je významným dodavatelem střešní krytiny. Nabízíme Vám hliníkové a pozinkované střešní krytiny v Plzni a okolí.
Stavby včetně zpracování projektové dokumentace Plzeňský, Karlovarský, Středočeský kraj
Hledáte stavební firmu v Plzeňském, karlovarském a Středočeském kraji, která zajišťuje stavby včetně vypracování projektové dokumentace? Společnost Florian servis s.r.o. je pro Vás ta správná volba.
Podlahy Plzeň
Firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni nabízí kvalitní provedení litých průmyslových podlah především do garáží, skladů, hal a dalších průmyslových objektů.
Jiří Piňos
Stavební rekonstrukce bytu, koupelny, kuchyně, kompletní realizace interiérů
Stavební rekonstrukce bytu, interiérů, koupelny, kuchyně, rozvodů, montáž oken a podlah, obkladačské, sádrokartonářské práce návrh a realizaci provádí MYPA STAV, Plzeň.
Dopravní stavby, výstavba místních komunikací, silnic, parkovišť a chodníků v Plzni
Společnost Florian servis s.r.o. se zabývá silničním a pozemním stavitelstvím, dále dopravními, pozemními a inženýrskými stavbami. Stavíme chodníky, silnice, parkoviště aj. Sídlíme v Plzni.
Samonivelační poklopy
Samonivelační poklopy kanalizací s dlouhou životností a hlavně bez nutnosti pozdějšího vyrovnávání do nivelity i ve velké zátěži frekventovaných vozovek nabízí společnost POKLOPSYSTEM s. r. o.
Řetězové pily, sekačky, ponorná kalová čerpadla, vrtačky Plzeň - prodej i půjčovna
Potřebujete nárazově sekačku, pilu, ponorné kalové čerpadlo nebo vrtačku? Možnost zapůjčení nebo prodeje ručního a zahradního nářadí nabízí firma MOTOROVÉ STROJE s.r.o. z Plzně.
Výškové mytí budov Plzeň
Petr Huňatý - výškové práce nabízí službu výškového mytí budov a oken v Plzni a okolí pomocí lezecké techniky. Nabídka je určena především pro průmyslové budovy, tovární haly a kanceláře.
Instalatérské práce Plzeň - středisko PSV společnosti EKA-KOMPLET s.r.o.
Kvalitní instalatérské služby zajišťuje v Plzni společnost EKA-Komplet, s. r.o.
Střešní krytiny ocelové, sendvičové panely, okapové systémy, prodej
Střešní ocelové krytiny, sendvičové panely, trapézové plechy, falzetové krytiny, střešní doplňky, okapové systémy prodej a servis Vám zajistí společnost HILLE CZ s.r.o., Plzeň.
Středisko Doprava a mechanizace Plzeň – zapůjčení strojů a opravy aut
Potřebujete zapůjčit stroje pro mechanizaci nebo opravit nákladní automobily značek Tatra, Avia, Multicar? Kontaktujte středisko Doprava a mechanizace společnosti EKA-KOMPLET s.r.o. z Plzně.
Rekonstrukce bytu i domu bez starostí Plzeň - vy budete v klidu a pohodě
Chystáte se rekonstruovat dům nebo byt? Pak se připravte, že váš čeká spousta práce. Uvítali byste pomoc od někoho, kdo se v opravách vyzná?
Výroba pneumatického a hydraulického šroubení Plzeň -  další hydraulické a pneumatické prvky
Výrobou a prodejem hydraulického šroubení k hydraulickým a průmyslovým hadicím se zabývá česká společnost Karel Adrián – HADICEADRI v Plzni.
Průmyslové stavby, výstavba Plzeň – spolehlivě, rychle a kvalitně
Rozšiřujete výrobu a plánujete přistavět nebo rekonstruovat novou výrobní halu či sklad? S průmyslovou výstavbou a stavbou ocelových hal má zkušenosti spolehlivá firma EKA-KOMPLET s.r.o. z Plzně.