ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Průmyslové podlahy pro výrobní a skladové haly, komerční budovy, garáže
Průmyslové podlahy, lité betonové podlahy s výztuží pro výrobní haly, sklady, komerční prostory, administrativní budovy, garáže provádí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Montážní a kompletační práce Plzeň
Hledá Vaše společnost dodavatele montážních a kompletačních prací s vlastní strojní dílnou a prostory? S důvěrou se obraťte na Meta Plzeň s.r.o. z Plzně.
Výškové práce Plzeň
Petr Huňatý v Plzni zajišťuje výškové práce - mytí budov, instalace ochrany proti holubům, rizikové kácení stromů, fasády, opravy hydroizolačních pásů, klempířské práce, montážní práce apod.
Půjčovna ručního nářadí a zahradní techniky Plzeň - půjčte si cokoliv, rychle a levně!
Hledáte půjčovnu nářadí v Plzni a přilehlém okolí? Tak jste u nás na správném místě.
Opravy výtluků
Opravujeme a vyměňujeme uliční kanalizační vpusti ve starší používané vozovce v Plzni i po celé České republice. Zařizujeme opravy výtluků.
Uložení kanalizačních poklopů do nových vozovek
Zabudování samonivelačních kanalizačních poklopů do nových i rekonstruovaných vozovek zajišťuje plzeňská firma POKLOPSYSTEM s.r.o.
Studené asfaltové směsi IZOLSAN ASFALT
Plzeňská společnost POKLOPSYSTEM s.r.o. prodává studené asfaltové směsi IZOLSAN ASFALT, které se používají při opravách výtluků nebo výměnách uličních vpustí a poklopů.
Odvíjecí strojky pro lepící pásky Plzeň - stolní do Vaší kanceláře nebo ruční balení
Odvíjecí strojky na lepící pásky nakoupíte pohodlně a rychle online v e-shopu nebo v plzeňské kamenné prodejně společnosti Obaly Greit s.r.o.
Výroba a prodej teplé asfaltové směsi pro opravy vozovek a chodníků Plzeň
Společnost OBALOVNA LETKOV, spol. s.r.o. vyrábí a prodává teplé asfaltové směsi pro výstavbu a opravy pozemních komunikací.
Střechy na klíč Plzeň - kvalitní střecha, spolehlivě a se zárukou, opravy střech
Plzeňská společnost Premium se zabývá realizací střech, pokrývačskými a klempířskými pracemi.
Železniční projekčně-stavební práce Plzeň - dopravní stavby, opravy a údržbu kolejí
Železniční projekčně-stavební kancelář s.r.o. z Plzně je stavební společnost zabývající se dopravními stavbami. Mezi její činnost patří provádění staveb, inženýring, projekce nebo provozování vleček.
Klempířské práce Plzeň - střechy na klíč, pokrývačské práce, zateplování střech
Společnost PRÉMIUM Plzeň se zabývá pokrývačskými a klempířskými pracemi, specializuje se na střechy na klíč, zateplování střech, montáž plochých i šikmých střech.
Kuchyně na zakázku Plzeň - kuchyňský nábytek z masivu nebo lamina, moderní či rustikální
Cherbourg s.r.o. vyrábí zakázkové kuchyně na míru v Plzni. Vyrábí kvalitní nábytek z masivu nebo lamina na zakázku v libovolném požadovaném stylu.
Truhlářství Plzeň - truhlářské práce, výroba, nábytek z lamina i masivu
Zakázkovému truhlářství se v Plzni věnuje společnost Cherbourg s.r.o. Vyrábíme dveře, nábytek z lamina a masivu, kuchyně na zakázku, podlahy, schody, zábradlí, okna.
Výškové práce za pomocí horolezecké techniky Plzeň - mytí oken, rekonstrukce komínů
Výškové práce zvládáme hravě a naučíme to i vás. Umývání oken, úprava fasády, rekonstrukce komínů - zkrátka výškové práce. To a mnoho dalších služeb nabízí společnost Výškové práce Ing. Jiří Žižka.
Pronájem závěsného lešení Plzeň - rychlá a jednoduchá manipulace ve výškách
Toto šikovné lešení vyřeší problém s údržbou střech, věží a při budování nástaveb na domy či při instalaci reklam v místech, kam se běžně nedostanete.
Protipožární prevence Plzeň - nátěry, ucpávky sloužící k utěsnění kabelových průstupů
Potřebujete pomoci s protipožárním opatřením, obraťte se na plzeňskou firmu pana Žižky. Protipožární ucpávky a protipožární nátěry - nezanedbejte prevenční opatření.
Podlahy z litého betonu pro průmyslové objekty, garáže, administrativní budovy i rodinné domy
Kvalitní a odolné průmyslové podlahy z litého betonu zajišťuje společnost Jiří Piňos z Plzně. Podlahy pro garáže, výrobní a skladové haly, administrativní budovy, obchodní centra i rodinné domy.
Jiří Piňos
Výškové mytí oken Plzeň – efektivní a rychlá údržba budov
Zajistěte si efektivní a rychlou údržbu oken Vaší budovy s naší službou výškového mytí. Postaráme se o sklo na budovách v Plzni i širokém okolí. Mytí oken za pomocí horolezeckého vybavení je nejčastěji potřeba na průmyslové budovy, tovární a skladové haly anebo kanceláře. Všechny tyto druhy staveb mají plno oken, která se ale nedají otevřít a ...
Rychletuhnoucí cementová malta
Rychletuhnoucí maltou Izolsan HF opravíte šachtové poklopy i uliční vpusti. Izolsan HF je cementová tekutá malta, která je vhodná pro zalití poklopů kanálů tam, kde je potřeba rychle obnovit provoz.
Rekonstrukce a opravy objektů | Plzeň
Rekonstrukce a opravy objektů zařizuje společnost EKA-Komplet s. r. o. Plzeň Opravíme a zrekonstruujeme velké množství bytových i nebytových objektů pro Vaše pohodlné pobývání. K naší práci užíváme moderní postupy a vysoce kvalitní materiály. Zajistíme Vám projektovou dokumentaci a připravíme vše pro stavbu. Postaráme se o veškerou dodávku ...
Ventily pro fluidní systémy Plzeň
Ventily pro fluidní systémy Vám dodává firma TD-FS v divizi TD-IS Plzeň. V sekci výrobní technologie zákazníkům nabízíme širokou škálu ventilů: kulových, uzavíracích, křídlových, zpětných, regulačních, pojistných a jehlových. A pro správné a lehké řízení tlaku u nás naleznete i ventily membránové. Všechny výrobky k nám směřují od předních ...
Šrouby prodej -Plzeň
Šrouby a další výrobky pro Vás připravila firma INGOMAT, spol. s r. o. Nabízíme Vám široký sortiment: - kolíků válcových, kuželových, kalených, pružných, s vnějším i vnitřním závitem i rýhované - nýtů s hlavou půlkulovou, zápustnou, plochou a šroubové hřeby - pojistné kroužky třmenové, pro hřídel i díru. Také tu pro Vás máme sadu per a ...
Servis plynových kotlů Plzeň
Servis plynových kotlů mnoha značek nabízí firma Gasoprav. Pravidelnou kontrolou se dá zamezit těžším problémům a větším výdajům za dražší opravu či dokonce výměnu. Problém začíná, když kotel nezapaluje a nereaguje na opakované spouštění a při zapalování bouchá, kotel hučí při běhu, jiskří, zapáchá nebo nehoří vůbec. Pokud Vám přestala ...
Výškové práce Plzeň
Výškové práce za pomoci horolezecké techniky nebo z mobilního lešení. Pod dohledem zkušeného instruktora Ing. Jiřího Žižky realizujeme veškeré výškové práce na budovách i stromech. Provádíme: - montáž ocelových konstrukcí - mytí fasád - opláštění hal - opravy a nátěry fasád (betonových, ocelových i dřevěných) - spárování panelových domů ...