ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zpracování projektové dokumentace stavby - projektový inženýr
Pro správnou realizaci stavby je potřeba projektová dokumentaci. Tu vám zajistí projektový inženýr Ing. Aleš Baštinec v Olomouci. Neváhejte nás oslovit, rádi vám pomůžeme s projektováním vaší stavby.
Sádrokartony, minerální podhledy, zdící materiály v akci po celý rok
Na prodejně PRO-DOMA Olomouc máte možnost využít akce po celý rok. V sortimentu sádrokartony, minerální podhledy, zdící materiály a další stavební materiál.
Asfaltové střešní pásy a střešní sortiment pro ploché střechy
Firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou v Olomouci dodává kvalitní materiál pro Vaše střechy. V kompletním sortimentu pro ploché střechy naleznete také asfaltové pásy pro střechy a spodní stavby
Kurz pro obsluhu stavebního stroje - zajištění optimálního výkonu
Kurz pro obsluhu stavebního stroje, zajištění optimálního výkonu, univerzální dokončovací stroje, stavební technika, půjčovna stavební techniky zajistí v Ostravě firma WAY MORAVA, s.r.o.
Vodoinstalatérský materiál a stavební chemie Mapei - prodej
Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. provozuje specializovanou prodejnu, ve které si vyberete z širokého sortimentu vodoinstalatérského materiálu a veškeré stavební chemie.
Bezpečnostní dveře Securido vaši domácnost ochrání
Chcete-li ochránit vaši domácnost a pořídit si kvalitní bezpečnostní dveře, pak toho docílíte jedině s dveřmi Securido od společnosti JKT Okna Olomouc.
Skutečně kvalitní dodávka a montáž bezpečnostních dveří Securido
Pokud chcete skutečně kvalitní dodávku a montáž bezpečnostních dveří, které budou nejen ozdobou pro váš byt, kancelář či rodinný dům, pak se obraťte na firmu JKT Okna Olomouc, s.r.o.
Provádění staveb - stavební dokončovací práce, rekonstrukce objektů
Firma Ekonstrukt - Martin Skopal provádí stavby a rekonstrukce objektů. Také se zaměřuje na stavební dokončovací práce v Olomouci a okolí.
Stavební firma pro lepší bydlení - rekonstrukce bytového jádra i koupelny
Bydlíte v paneláku a toužíte po změně? Stavební firma J.V.G. LIVEX Olomouc provádí rekonstrukce bytových jader i koupelen. Pro vaše lepší bydlení zajistíme vše!
Zemní a výkopové práce - výkopy základů, jímek
Chcete-li vykopat základy, jímky nebo přípojky, pak přenechejte tuto práci firmě Kontejnery Müller s.r.o. se sídlem v Olomouci, která má bohaté zkušenosti v oblasti zemních a výkopových prací.
Rekonstrukce, vizualizace a projektování atypických interiérů
Rozhodli jste se pro rekonstrukci vašeho interiéru a hledáte vhodnou firmu, která vám pomůže s projektováním a vizualizací? PW interier Jaroslav Horák v Olomouci vám se vším pomůže.
Protipožární dveře Securido do bytu, kanceláře i paneláku - montáž, prodej
Společnost JKT Okna Olomouc se specializuje na dodávky a montáže bezpečnostních a protipožárních dveří nejen pro váš bezpečný domov, ale také do restaurací či jiných zařízení.
Rypadla a minirypadla YANMAR, prodej a půjčovna stavebních strojů
pneumatikové válce, rypadla, minirypadla, vyprošťovací technika, pásové dumpery, dokončovací stroje, stavební stoje YANMAR, přídavná hutnící technika
Hutnící technika, stavební stoje, autorizovaný prodejce AMMANN
AMMANn, příkopové válce, vibrační pěchy a desky, přídavná hutnící technika, vyprošťovací technika, tahačové válce hladké a ježkové, užitkové automobily ISUZU
Autorizovaný prodej a servis stavební strojů Yanmar, Sigma, Ammann
příkopové válce, vyprošťovací technika, užitkové automobily, stavební stroje, vibrační desky, Yanmar Sigma, Ammann, tandemové a kombinované válce
Malířské a natěračské práce  - malování bytů i nanášení dekoračních technik
Firma Ekonstrukt působí v oboru malířství a natěračství v Olomouci a okolí. Poskytneme Vám vymalování bytů i nanášení dekoračních technik.
Rekonstrukce a realizace koupelen včetně 3D grafického návrhu
Pokud jste rozhodnutí pro rekonstrukci vaší stávající koupelny, obraťte se na profesionály z firmy J.V.G. Livex - realizace koupelen zajistíme nejen v Olomouci.
Kompletní stavební práce - novostavby, rekonstrukce staveb a domů
Zvažujete-li novostavbu nebo jen rekonstrukci, tak je zde pro vás firma K&P Stavby Therm s.r.o., která provádí realizaci staveb od drobných stavebních úprav, rekonstrukce či novostavby na klíč.
Prodej dokončovacích a stavebních strojů, dumpery YANMAR
tahačové válce, užitkové automobily, stavební stroje, mini a mikrorypadla, dokončovací stroje, servis, hutnící technika, YANMAR, AMMANN
Realizace, stavby domů na klíč i drobné stavební úpravy Olomouc, Uničov
Rodinný dům by měl být především pevný a kvalitně postavený. Právě od toho je tu firma K&P Stavby Therm! Realizujeme stavby domů, stavby na klíč i drobné stavební úpravy.
Rekonstrukce bytového jádra - rychlé provedení od projektu až po realizaci
Potřebujete rekonstruovat bytové jádro? Rychlé a kvalitní provedení rekonstrukce od projektu až po realizaci vám zajistí firma J.V.G. Livex, jejíž sídlo naleznete v Olomouci.
Vybavení do koupelen - umyvadla, radiátory, ohřívače vody eshop
Pokud si chcete pohodlně zakoupit vybavení do koupelen (umyvadla, radiátory nebo ohřívače vody), pak navštivte eshop firmy VODATEX nebo si přijďte vybrat do kamenné prodejny v Olomouci.
Prodej vodo-topo, vodoinstalačního a topenářského materiálu
Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci koupelny a hledáte vhodné a kvalitní výrobky, tak určitě navštivte firmu VODATEX v Olomouci - prodej vodo-topo, vodoinstalačního a topenářského materiálu.
Pronájem a servis mobilních WC a toalet Olomouc - není potřeba napojení na kanalizaci či vodovod
Komplexní řešení v oblasti sanitární techniky, pronájem a servis mobilních toalet TOITOI, WC, pisoárů, umýváren a dalších produktů zajistí v Olomouci společnost TOI TOI, sanitární systémy, s r.o.
Rekonstrukce, půdní vestavby domů a zednické práce
Firma Ekonstrukt se zaměřuje na stavební práce, jako jsou rekonstrukce, půdní vestavby domů a zednické práce v Olomouci a okolí.