ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Stavební činnost, suchá výstavba, TANI SERVIS s.r.o.
Společnost TANI SERVIS s.r.o. se zabývá stavební činností. Nabízíme kompletní suchou výstavbu.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Pokládka asfaltových směsí, recyklace vozovek a frézování komunikace
Skanska a.s.,divize Inženýrské stavitelství, oblast AT a speciálních prací se sídlem v Olomouci provádí pokládku asfaltových směsí, recyklaci vozovek a frézování komunikací.
Silniční stavitelství - dopravní a podzemní stavby, výstavba silnic, dálnic, mostů
Společnost Skanska a.s. je specialistou v oboru silničního stavitelství. Umíme vybudovat kvalitní silnice či dálnici. Také Vám rádi postavíme železniční most a různé mostní konstrukce.
Kompletní jeřábnické práce s autojeřáby o nosnosti do 100 t
Při zvedání těžkých břemen se neobejdeme bez profesionální techniky. Proto vám firma REKOS Olomouc spol. s.r.o. zajistí kompletní jeřábnické práce s autojeřáby o nosnosti do 100 tun.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Opravy veřejného osvětlení, jističů a další elektroinstalační práce od ERGO-DAT spol. s.r.o.
Společnost ERGO-DAT spol. s.r.o. z Olomouce provádí kompletní a profesionální elektroinstalační a elektromontážní práce, opravy jističů nebo revize.
Zeměměřič, zeměměřičské práce na poli inženýrských staveb
Zeměměřičské práce v okolí Olomouce zajišťuje firma Geoprofil s.r.o. Naši zeměměřiči zaměří veškeré důležité podklady pro stavby.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc
Pozáruční servis stavebních strojů značek Volvo, Cat, Komatsu
Společnost Rubber Steel Construction s.r.o. poskytuje pozáruční servis stavebních strojů předních světových značek - Volvo, Cat, Komatsu.
Rámování a paspartování ve sklenářství – obrazy, fotografie, diplomy
Rámovaní a paspartovní do rámu dle vlastního výběru provádí v okolí Olomouce sklenářství Jiří Grunt. Rámujeme a paspartujeme obrazy, fotografie, diplomy, listiny a další předměty.
Jiří Grunt - sklenářství Olomouc
Litá podlaha, epoxidová stěrka Olomouc, Prostějov
O pokládku podlahy vhodné do provozů - litá podlaha, epoxidová stěrka - se postará firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene - výroba na zakázku
Originální kamenné prvky vyrábí Kamenictví Petr Švardala, působící v Olomouci, Prostějově a Přerově. Na zakázku realizujeme odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene (žula, mramor).
Studnařské práce, kopání studní, kopané studny, výstavba jímek
Společnost STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o. se zabývá kopáním studní a výstavbou vsakovacích, odpadních, samonosných či plastových jímek.
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Prodej, dodávka, montáž bezpečnostních dveří Securido pro každý byt i dům
Bezpečný domov vám zajistí bezpečnostní dveře Securido. Prodejem, dodávkou a montáží dveří Securido do bytů i domů se zabývá firma MKA Service s.r.o. působící v Olomouci a Prostějově.
Obložení schodů a schodišťových stupňů z kamene v různém provedení
Naše Kamenictví Petr Švardala vyrábí obložení schodů, schodišťových stupňů z kamene v různém provedení. Působíme v Olomouci, Prostějově, Šternberku, Šumperku, Zábřehu a Litovli.
Malování, natírání a tapetování domů, bytů i venkovních prostor od Malířství Vodička
Malířství Vodička z okresu Olomouc je malířská a natěračská firma, která se postará o kvalitní malbu a nátěry interiéru, exteriérů a montáže sádrokartonů.
Stavba rodinných a bytových domů na klíč Uničov – bydlení bez starostí
Chcete moderní bydlení a nejlépe vše bez starostí? Nechte si postavit rodinný dům na klíč od stavební firmy Stafsons, která má bohaté zkušenosti a plno spokojených zákazníků.
Instalatérské práce Olomouc – komplexní služby pro veřejnost
Máte ve svém domě podlahové topení, které poslední dobou čím dál víc zlobí? Topí málo nebo dokonce vůbec? Nechte si pomoci a zavolejte odborníky.
Kamenné schody do interiérů i exteriérů, schodiště, parapety - výroba z kamene na míru
Výrobou z kamene se zabývá Kamenictví Petr Švardala z Olomouce. Na míru zhotovíme kamenné schody do interiérů i exteriérů, schodiště i parapetní desky.
Zakázková výroba ze dřeva od profilových lišt, přes nábytek až po dřevěná okna
Olomoucká společnost Řemesla s.r.o. se zabývá zakázkovou dřevovýrobou. Najdete u nich dřevěný nábytek na zakázku, profilové lišty nebo dřevěná okna a dveře nebo eurookna.
Prodej a aplikace značkové stříkané polyuretanové pěny - PUR, stříkané zateplení, realizace zateplení - izolace
Společnost HDT Car s.r.o., divize stříkané zateplení se sídlem v Olomouckém kraji se od roku 2014 zabývá prodejem a aplikací značkové stříkané polyuretanové pěny (PUR).
Zakázková výroba pomníků, odborná montáž, renovace hrobů a náhrobních desek
Kamenictví Petr Švardala Olomouc se zabývá zakázkovou výrobou a odbornou montáží pomníků a renovací hrobů a náhrobních desek. Pomníky vyrábí dle přání zákazníka.
Pomníky z mramoru, žuly nebo pískovce a zakázková výroba z kamene od Kamenictví Tomáš Hořínek
Kamenictví Tomáš Hořínek z Olomouce se zaměřuje na zakázkovou výrobu z kamene a veškeré kamenické práce. Vyrobí pro Vás pomníky i originální kamenné doplňky.
Nádherné krbové obklady z kamene, praktická a moderní kamenná dlažba - realizace a pokládka
Nádherné krbové obklady z kamene i praktická a moderní kamenná dlažba oživí interiér. Realizaci obložení krbu a pokládku kamenné dlažby zajistí Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Kamenné umyvadlové a pracovní desky do kuchyně z designového přírodního kamene
Kamenné umyvadlové desky, pracovní desky do kuchyně a obklady z designového přírodního kamene vyrábí kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Oběhové čerpadlo na topení, pro vytápění i topné systémy
Hledáte výkonné a úsporné oběhové čerpadlo vhodné na topení, pro vytápění nebo pro topné systémy? V eshopu firmy TRITON, která je odborníkem na prodej čerpací techniky si určitě vyberete !
TRITON Tomáš Drábek
Práce autojeřábem - autojeřábnické práce s dlouholetými zkušenostmi
Pokud hledáte firmu, která má dlouholeté zkušenosti v oblasti autojeřábnických prací, tak je zde pro vás společnost REKOS Olomouc, která nabízí veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc