ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Realizace a dodávky občanských, bytových i průmyslových staveb na klíč
Firma GEMO a.s. vám zajistí komplexní realizaci a dodávku občanských, bytových i průmyslových výstaveb včetně staveb na klíč.
Kompletní výstavba na klíč - občanské, průmyslové a bytové stavby včetně zajištění infrastruktury
Kompletní výstavbu na klíč, novostavby i rekonstrukce vám zajistí GEMO a.s. Hlavním zaměřením jsou občanské, průmyslové a bytové stavby včetně zajištění infrastruktury.
Stavební mechanizace všeho druhu pro vaše úspěšné realizace staveb - půjčovna
Potřebné vybavení pro vaše úspěšné realizace staveb vám zajistí stavební firma GEMO a.s. Půjčovna je vybavena kvalitními stroji všeho druhu.
Kvalitní nástroje na obrábění kovů - e-shop brusivo, ruční elektrické nářadí, měřidla, frézy
Kvalitní nástroje na obrábění kovů seženete na e-shopu firmy PRONAR s.r.o. sídlící v Olomouci - vybere si brusivo, ruční elektrické nářadí, měřidla, frézy a další.
Sanitární technika, vodoinstalační, topenářský a plynařský materiál, prodej
Sanitární techniku a keramiku, materiál pro vodařské, topenářské a plynařské práce, trubky, redukce, izolace, radiátory, umyvadla prodává společnost VODATEX OLOMOUC s.r.o.
Hliníkové ploty, drátěné, mřížové, oplocení, brány, vstupní branky
Hliníkové ploty moderní či klasické, drátěné, mřížové, realizace oplocení, brány posuvné, křídlové, vstupní branky vyrábí a montuje společnost Guardi CZ - Radek Holusek, Olomouc.
Půjčovna nářadí a stavební techniky včetně dopravy - elektrocentrály, vibrační desky, pily i kladiva
K práci na stavbě je často potřeba speciální technika, proto se obraťte na firmu Kontejnery Müller s.r.o. v Olomouci, která vám zajistí zapůjčení potřebného nářadí a stavební techniky včetně dopravy.
Ruční nářadí pro firmy i řemeslníky - šroubováky, hlavice Gola eshop
Pokud si chcete zakoupit ruční nářadí u odborníka, pak navštivte eshop firmy Pronar z Olomouce, kde si vyberete profesionální ruční nářadí, které využije firma i řemeslník.
Fasádní, Haki lešení - půjčovna, montáž a dlouhodobý pronájem
Firma K&P Stavby Therm s.r.o. v Olomouci provozuje půjčovnu fasádního a Haki lešení. Zařídíme vám vše od pronájmu, montáže a demontáže včetně dopravy lešení tam, kde jej budete potřebovat.
Půjčovna stavebních strojů a mechanizace - lešení, oplocení
Hledáte-li spolehlivou firmu, která vám zajistí půjčení stavebních strojů a mechanice, pak kontaktujte společnost GEMO a.s., kde vám zapůjčí lešení, oplocení i silniční panely.
Kompletní stavební práce včetně malování a pokládky podlah vám zajistí firma Ekonstrukt
Výstavbu rodinného domu i bytového objektu přenechejte zkušené firmě Ekonstrukt v Olomouci. Zajistí vám Kompletní stavební práce včetně malování a pokládky podlah.
Výstavba inženýrské sítě a komunikace, oplocení z pletiva, betonu a kamene
Firma Ekonstrukt Vám poskytne výstavbu inženýrské sítě a komunikace. Také nabízí oplocení z betonových tvárnic, pletiva, cihel a kamene.
Rekonstrukce a realizace koupelen s veškerým servisem v moderním 3D návrhu
Rekonstrukce, návrhy a následné realizace starých koupelen. To vše poskytuje olomoucká firma J.V.G. LIVEX s.r.o., která je odborníkem díky dvaceti pěti letům působení na českém trhu.
Pořiďte si kvalitní bezpečnostní dveře SECURIDO do Vaší domácnosti nebo firmy
Firma JKT Okna Olomouc, s.r.o. vyrábí kromě oken i bezpečnostní dveře SECURIDO, které jsou vhodné jak do firmy, tak do domácnosti.
Ruční profesionální nářadí, gola sada - prodej, eshop
Ruční nářadí představuje základ každé dílny. Sháníte-li kvalitní nářadí do své dílny a ještě nemáte gola sadu, tak na eeshopu společnosti PRONAR s.r.o. najdete ruční nářadí pro kutily i profesionály.
Střešní materiály - příslušenství pro střechy, střešní krytiny, klempířské prvky
V rámci sítě stavebnin PRO-DOMA můžete zakoupit i střešní krytiny, střešní materiály či klempířské prvky a příslušenství pro střechy. Na pobočce Střechy Olomouc najdete ucelený sortiment.
Stavební materiál až na místo vaší stavby - prodej a dovoz štěrku, písku, betonu
Potřebujete-li dopravit stavební materiál na místo stavby, pak jsou pro vás nejlepší volbou Kontejnery Müller z Olomouce, kde se o vše postarají-zaměřujeme se na prodej, dovoz štěrku, písku i betonu.
Plastová, dřevěná okna - optimální řešení pro podkroví
Prosvětlete svůj domov dřevěnými a plastovými okny od společnosti MKA service s.r.o. - navštivte vzorkovou prodejnu v Prostějově, kde vám pomůžeme vybrat vhodné plastové nebo dřevěné střešní okna.
Zemní a výkopové práce - bourání, demolice a úprava terénů moderními stroji
Pokud plánujete stavbu rodinného dobu nebo rekonstrukci pozemku, obraťte se na firmu Kontejnery Müller v Olomouci. Zemní a výkopové práce, bourání, demolice a úpravy terénů provádíme moderními stroji.
Bezpečnostní dveře SECURIDO do bytu, rodinného domu i restaurace
Vsaďte na kvalitu dveří SECURIDO a pořiďte si bezpečnostní dveře do bytu, rodinného domu i restaurace od firmy JKT Okna Olomouc, s.r.o. - navštívit nás můžete na prodejně v Olomouci i Prostějově.
Čistírny odpadních vod na klíč - jímky, žumpy, septiky výroba
Společnost ČOV Water Expert s.r.o. u Olomouce vám zajistí vývoj a výrobu čistíren odpadních vod na klíč. Jímky, žumpy a septiky vyrobí dle vašich požadavků a v co nejkratším termínu.
Pravidelné revize hromosvodů zabrání možnému požáru a poškození budovy
Díky pravidelné revizi máte vždy jistotu, že hromosvod je v pořádku a ochrání vás i váš majetek. Firma JEŽEK - elektro vám poskytne kompletní revizi hromosvodů v Olomouci a okolí.
Prodej nových a použitých stavebních strojů, bazarový prodej Brno
vibrační pěchy a desky, nové i bazarové stroje, minirypadla, pásové dumpery, vyprošťovací technika, elektrocentrály, přídavná hutnící technika
Revize elektro a hromosvodů u budov, domů i novostaveb
Pokud vlastníte dům, novostavbu nebo jinou budovu, pak nezapomeňte na povinné revize! Pravidelné revize elektro, hromosvodů a různých zařízení vám zajistí firma JEŽEK - elektro s.r.o. u Olomouce.
Užitkové automobily Isuzu- Isuzu D-MAX
užitková vozidla značky Isuzu, přídavná hutnící technika, vyprošťovací technika, pneumatikové válce, rypadla a minirypadla, vibrační desky a pěchy