ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Profesionální montáž domácích i průmyslových vodáren a poradenství při koupi čerpadel
Odborné poradenství při koupi čerpadel a montáž domácích i průmyslových vodáren Vám zajistí firma STUDNY Doležel a Janíček s.r.o. v okolí Olomouce, která se specializuje na čištění vodních zdrojů.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Průmyslové elektroinstalace - kompletní elektromontáže pro výrobní závody, haly a zemědělské objekty
Zkušeným dodavatelem průmyslových elektroinstalací pro výrobní závody, sportovní haly i zemědělské objekty je firma ELMO-SA.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Geodetické práce, zpracování geometrického plánu, zaměřování staveb a inženýrských sítí
Geodetické práce, zpracování geometrického plánu, zaměřování staveb a inženýrských sítí spolehlivě provádí společnost Geoprofil s.r.o. se sídlem v Olomouci.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc
Speciální, napínací žabky určené pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky - prodej
Jsme firma Techlan Chudoba, s.r.o. z Olomouce a prodáváme kvalitní spojovací prostředky. V rámci České republiky dodáváme např. speciální, napínací žabky pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky.
Veškeré stavební, zednické, sádrokartonové práce při rekonstrukci RD, terénní práce s pokládkou zámkové dlažby
O stavební, zednické a sádrokartonové práce při rekonstrukci RD, o terénní práce s pokládkou zámkové dlažby, se postará stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava v okolí Olomouce i Přerova.
Topenářské práce, montáž podlahového topení, radiátorů, plynospotřebičů, revize plynoinstalací
Rozvody vody a odpadů včetně dodávky zařizovacích předmětů Vám poskytne společnost MÄFIPO - Ivo Filip z Litovle. Zajistíme Vám montáž pokojových termostatů i záruční a pozáruční servis.
Rekonstrukce bytových jader a koupelen, obkladačské a vodoinstalatérské práce - realizace na klíč
Rekonstrukci bytového jádra a koupelny, obkladačské a vodoinstalatérské práce provádí kvalitně a se zárukou firma Zednické a výškové práce Morava. Provádíme realizace na klíč.
Odborné elektromontáže a profesionální servis Olomouc, dodávka a montáž rozvaděčů, elektroinstalace
Odborné elektromontáže a profesionální servis Olomouc, dodávka a montáž rozvaděčů, elektroinstalace, servis kamerových systémů, ozvučení, EZS.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Výškové práce - rizikové kácení, ořez stromů, mytí oken, montáž systémů proti ptactvu
O výškové práce v Olomouci i v Přerově se postará stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava. Zajistí rizikové kácení a ořez stromů, mytí oken, montáž systémů proti ptactvu a další práce.
Malosériová, kusová zámečnická výroba a svařování na zakázku
Zámečnické práce, svařování, malosériovou a kusovou zámečnickou výrobu přesně dle přání a specifikace zákazníka zajišťuje společnost SELP Servis, s.r.o. z Chomoutova u Olomouce.
Čištění, zateplování a nátěry fasád proti řasám a opravy fasád po ptácích
Čištění, zateplování a nátěry fasád proti řasám a opravy fasád po ptácích provádí stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava. Služby zajišťujeme v Olomouci, Přerově a okolí.
Prodej vodoinstalačního a topenářského materiálu a vybavení
Široký sortiment vodoinstalačního a topenářského vybavení a materiálu zakoupíte v okolí Litovle a Mohelnice v prodejně MÄFIPO - Ivo Filip v Litovli.
Výroba, prodej levných interiérových posuvných dveří, posuvek na zakázku
Potřebujete nové posuvky? Firma Š+N MIRADE Olomouc vyrábí a prodává levné, ale kvalitní interiérové a posuvné dveře i na zakázku. Moderní šoupačky Vám doma zajistí více prostoru.
Š+N MIRADE s.r.o.
Výstavba studní betonových i vsakovacích, kopané studny, dodej příslušenství
Vaše vlastní studna – to jsou Vaše ušetřené peníze. Kopeme studny až do hloubky 11 metrů. Stavební povolení vyřídíme za Vás. STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Výstavba budov, stavební dozor, elektroinstalace
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce obytných budov, kanceláří a výrobních hal, silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace, rozvody realizuje Elektropráce Spáčil s.r.o., Olomouc.
Kovovýroba a zámečnictví ELZA vám vyrobí kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení
Kvalitní zakázkovou a sériovou výrobu v oblasti zámečnictví a kovovýroby vám zajistí firma Pavel Janíček - ELZA v Olomouci. Vyrobíme kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení.
Kompletní zednické a stavební práce Uničov, rekonstrukce domů, bytů i koupelen, zateplování
Pečlivého zedníka i obkladače naleznete u firmy Smékal Lukáš v Uničově. Poskytujeme vysoce kvalitní zednické a stavební práce. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce domů i bytů včetně zateplování.
Dřevohliníková okna do všech druhů staveb - prodej, montáž
Pokud chcete mít dřevěná okna, která dobře izolují a nemusejí se opakovaně natírat, pak zvolte dřevohliníková okna od firmy ALBO, která lze použít prakticky do všech druhů staveb.
Sklenářské a sklářské práce – zasklívání oken, dveří, výloh i atypických tvarů
Sklenářské a sklářské práce, jako je zasklívání oken, dveří a výloh, zajišťuje v okolí Olomouce Sklenářství Jiří Grunt. Zasklíváme okna, dveře a výlohy i s atypickými tvary.
Jiří Grunt - sklenářství Olomouc
Realizace vrtaných, kopaných studen včetně zajištění stavebního povolení
Výstavbu kopaných a vrtaných studen na klíč realizuje v okolí Olomouce firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o. Zajistíme vyhledání vodního zdroje, stavební povolení a následnou stavbu studny.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Elektroinstalační práce – silnoproudé, slaboproudé rozvody, instalace a revize hromosvodů
Elektroinstalační práce, jako je instalace a revize slaboproudých a silnoproudých rozvodů, provádí v oblasti Olomouce firma ELMO-SA, spol.s r.o. Instalujeme i hromosvody a zajišťujeme jejich revize.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Specialisté v prodeji a pokládce vinylových podlah
Prodej a profesionální pokládku designových vinylových podlah zajistí v okolí Olomouce společnost PODLAHY-POKER s.r.o.
Elektromontážní a elektroinstalační práce - domovní, průmyslové, osvětlení
Kompletní elektromontážní a elektroinstalační práce, ať už se jedná o práce domovní nebo průmyslové, provádí v okolí Olomouce firma ELMO-SA, spol.s r.o. Jsme smluvním partnerem ČEZ Distribuce, a.s.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Zakázková výroba kovových materiálů, ocelových konstrukcí
Jakákoliv výroba kovových materiálů a ocelových konstrukcí je pro olomouckou firmu ELZA - Pavel Janíček opravdovou výzvou. Na zakázku vyrobí vše od plotů, bran, okrasných držáků květin až po pergoly.
Podlahářské práce, pokládka podlah vinylových, plovoucích, PVC, koberců, Olomouc
Podlahářské práce, pokládku podlah vinylových, plovoucích, PVC, koberců, renovaci stávajících podlahových krytin realizuje společnost Podlahy Poker s.r.o., Olomouc.