ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží, jímek, čistírny odpadních vod, odlučovače od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Jihomoravském kraji.
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou a širokým příslušenstvím, zdravotně nezávadné bazény odolné UV záření od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Brně.
Odlučovače lehkých kapalin pro čištění a úpravu vody od ropných látek
Společnost ORYX-CZ, s.r.o., která sídlí na Břeclavsku se zaměřuje na plastové výrobky, mezi něž patří i odlučovače lehkých kapalin, které pomáhají s čištěním a úpravou vody.
Kvalitní střechy na klíč, dále tesařské, pokrývačské a klempířské práce, Břeclav a okolí
Stavební firma Miroslav Lukáš se zabývá tesařskými, pokrývačskými a klempířskými pracemi v okolí města Břeclav. Stavíme zejména střechy na klíč, dále provádíme rekonstrukce střech a hydroizolace.
Půjčovna stavebních strojů a stavební techniky, profi stavební nářadí
Půjčovna stavebních strojů a stavební techniky, profi stavební nářadí, stroje pro stavebnictví a opravárenství od firmy IVK, s.r.o. v Hustopečích.
IVK, s.r.o.
Dopravní stavby, výstavba parkovišť, inženýrské sítě, zemní práce, Břeclav
Dopravní stavby, výstavbu cest, komunikací, parkovišť, nadjezdů a obchvatů, inženýrských sítí, zemní práce zajišťuje společnost Mibag - Miroslav Šmíd, okres Břeclav.
Úpravy vodních toků, hrází, rybníků, drenáže, pročištění koryt
Vodohospodářské stavby, úpravy vodních toků, pročištění koryt, výstavby hrází, rybníků, odbahnění nádrží, drenáží realizuje společnost Mibag - Miroslav Šmíd, sídlící v okrese Břeclav.
Zámečnictví, kovovýroba, výroba nádob, vrat, zábradlí, řezání CNC
Zámečnické práce, kovovýrobu, výrobu nerezových nádob a kotlů, výrobu vrat, zábradlí, zemědělské techniky, strojů Vám zajistí společnost Silentium, s.r.o., sídlící v okrese Břeclav.
Betonové, železobetonové konstrukce - betonové stropy
Betonové, železobetonové konstrukce - betonové stropy pro rodinné a bytové domy, pro průmyslové stavby od firmy Quart Construct s.r.o. v Pohořelicích.
Stavební práce - základové desky na klíč, betonáž
Stavební práce - základové desky na klíč, realizační dokumentace, betonáž základových desek, práce s geodetem od firmy Quart Construct s.r.o. v Brně, Brno venkov
Balkonové zábradlí - výroba na zakázku, renovace zábradlí
Balkonové zábradlí z nejkvalitnějších materiálů - výroba na zakázku, renovace balkonového zábradlí, realizace na klíč od firmy ALUS s.r.o. v Hustopečích.
Montáž domovní klimatizace - klimatizace do bytů, domů, kanceláří
Montáž domovní klimatizace, klimatizacční zařízení do bytů, domů, kanceláří, komerčních budov, klimatizace značky Gree - největší světové výrobce od firmy A-TECHNOLOGY s.r.o. v Břeclavi.
Železobetonové a betonové konstrukce - rodinné domy a průmyslové stavby
Železobetonové a betonové konstrukce pro rodinné a bytové domy, průmyslové stavby od firmy Quart Construct s.r.o. v Pohořelicích - specializace na řešení konstrukcí.
Servis, prodej a půjčovna  nářadí - ruční a elektrické nářadí.
Servis, prodej a půjčovna nářadí v Hustopečích Vám nabízí maloobchod i velkoobchod firma IVK - hobby, profi, ruční a elektrické nářadí.
IVK, s.r.o.
Vnitřní interiérové dveře a zárubně z různých materiálů
Vnitřní interiérové dveře a zárubně z různých materiálů, kvalitní odolné a moderní designové dveře za skvělé ceny od firmy Sokol-okna-dveře-vrata s.r.o. v Břeclavi.
Elektrické nářadí, ruční nářadí značky BOSCH - nářadí s vysokou kvalitou
Elektrické nářadí, ruční nářadí značky BOSCH, velkoobchod, maloobchod s nářadím, hobby i profi nářadí od firmy IVK, s.r.o. v Hustopečích - Vysoce kvalitní nářadí.
IVK, s.r.o.
Plastová okna a dveře z kvalitních profilů a profilových systémů
Plastová okna a dveře z kvalitních profilů a profilových systémů s výbornými izolačními vlastnostmi, vyrábí, prodává a montuje firma Sokol-okna-dveře-vrata s.r.o. z Břeclavi.
Jak si vybrat správné nářadí, elektrické a ruční nářadí Břeclav, Hustopeče
Jak si vybrat správné nářadí, elektrické a ruční nářadí, velkoobchod a maloobchod se značkovým nářadím od firmy IVK, s.r.o. v Břeclavi a Hustopečích.
IVK, s.r.o.
Servis a prodej nářadí, elektro nářadí, ruční nářadí Hustopeče
Servis a prodej nářadí, elektro nářadí, ruční nářadí, velkoobchod se značkovým elektrickým nářadím od firmy IVK, s.r.o. v Hustopečích - půjčovna nářadí.
IVK, s.r.o.
Stavební práce, stavebnictví - rekonstrukce domů, bytů, chat Hustopeče
Stavební práce, realizace staveb, stavebnictví - rekonstrukce domů, bytů, chat, přestavby bytových jader od firmy Stavby RUFA s.r.o. v Hustopečích - kvalitní činnost ve stavebním oboru.
Půjčovna ručního elektrického nářadí, prodej a servis profi nářadí Hustopeče
Půjčovna ručního elektrického nářadí, prodej a servis profi nářadí, maloobchod, velkoobchod s nářadím a jeho příslušenstvím od společnosti IVK, s.r.o. v Hustopečích - hobby nářadí.
IVK, s.r.o.
Stavební firma, kompletní realizace staveb Hustopeče, rekonstrukce domů a bytů.
Stavební firma, kompletní realizace staveb, rekonstrukce domů a bytů, stavební práce od Stavby Rufa s.r.o. v Hustopečích - dlouholeté zkušenosti ve stavebnictví.
Zámečnictví, zámečnické práce, zámečnická výroba, zakázková kovovýroba
Zámečnictví, zámečnické práce, zámečnická výroba, zakázková kovovýroba, stavební zámečnictví od firmy Kovovýroba Herůfek v Břeclavi - kvalitní práce zkušených zámečníků.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Výroba kvalitního nábytku - venkovní, interiérový nábytek Hustopeče
Výroba kvalitního nábytku - venkovní, interiérový nábytek, kompletní interiéry, grafické návrhy nábytku od firmy Stolařství Michal Lounek v Hustopečích.
Výroba nábytku Hustopeče
Chcete si nechat vyrobit nábytek na míru?Potřebujete si nechat vyrobit nový nábytek na zakázku? Neváhejte a kontaktujte naše stolařství Michal Lounek v obci Starovice a nechte si u nás vyrobit nový nábytek. Naše stolařství Michal Lounek je mladá rozvíjející se firma, která se zabývá výrobou nábytku. Vyrobíme Vám nábytek jak do interiérů ...