ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Půjčovna lešení - rámové a dílcové lešení - pronájem, sestavení a doprava
Stavební společnost Činčala poskytuje pronájem lešení. Zapůjčit si můžete rámové nebo dílcové lešení. Společnost rovněž poskytuje sestavení, přepravu a rozložení.
Stavební firma Činčala Břeclav
Komínové vložky, tvarovky a základové kondenzatní jímky – zakázková výroba
Zakázkovou i malosériovou výrobou komínových vložek, tvarovek a základových kondenzatních jímek se zabývá společnost PZ Keramika Poštorná a.s. se sídlem v Břeclavi.
Profesionální tesařské práce, jako je například výměna starých krovů či impregnace proti plísním
Veškeré práce spojené s rekonstrukcí a dodávkou střech či poradenství, provádí společnost Josef Hlaváč, Pokrývačství - Klempířství – Tesařství s působností na Břeclavsku a Hodonínsku.
Tesařské práce, tesaři, dřevěné krovy, vazníkové konstrukce
Tesařské práce, dřevěné krovy a vazníkové konstrukce, dřevostavby zpracované na CNC strojích od tesařské firmy EURODACH v Pohořelicích - kvalitní řemeslné práce.
Kvalitní betonové plotové sloupky - výroba a prodej
Výrobu a prodej kvalitních betonových plotových sloupků ze štípaného kamene nebo vinohradnické seženete od společnosti Betonové ploty Petr Harašta, která sídlí nedaleko Brna v Pohořelicích.
Certifikované vazníky, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce
Certifikované vazníky a jejich návrhy, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce, střešní vazníky a konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.
Stavba betonového plotu, betonový plot v prvotřídní kvalitě
Společnost Betonové ploty Petra Harašty z Pohořelic poskytuje široký sortiment betonových plotů. Vybírat můžete až ze 30 druhů plotů, které jsou prováděny vždy v prvotřídní kvalitě.
Dodavatel kvalitních plastových bazénů a průmyslových nádrží jižní Morava
Vysoce kvalitní české plastové bazény, bazény z plastu vyráběné v České republice, průmyslové a víceúčelové nádoby z plastu, vyráběné plastové nádrže a rodinné bazény.
Zednické práce Břeclav, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce bytů, rodinných domů
Naše firma Jiří Chudárek z Břeclavi provádí kompletní stavební a zednické práce včetně rekonstrukcí bytů, domů a bytových jader.
Půjčovna stavební mechanizace, stavebního nářadí, vibrační pěchy a desky Břeclav
Půjčovnu stavební mechanice a stavebního nářadí pro Vás na Břeclavsku zajišťuje stavební společnost Činčala, která poskytuje vibrační desky a pěchy, vozíky a lešení.
Stavební firma Činčala Břeclav
Betonové oboustranné ploty, betonové oplocení, betonové výrobky
Betonové ploty Harašta se sídlem v Pohořelicích pro Vás poskytují široký výběr kvalitních betonových plotů, sloupků, oplocení a obrubníků, které jsou pevné, odolné a mají dlouhou životnost.
Kompletní sortiment pro řemeslo, dům, dílnu i zahradu – nářadí, nástroje, spojovací materiál a další
Ucelený sortiment potřeb pro dům, dílnu, zahradu i řemeslo prodává v okolí Mikulova Kovo Prokeš. Najdete u nás nářadí, nástroje, elektronářadí, spojovací materiál, kovomat a další.
Kovo Prokeš, s.r.o.
Zámečnictví a klempířství Břeclav, výroba oplechování, okapové systémy, vložkování komínů
Zámečnictví a klempířství Břeclav, výroba oplechování, okapové systémy, vložkování komínů, výroba parapetů, svody, různé barevné provedení.
Střecha na klíč podle Vašich představ od jednoho dodavatele s 3D vizualizaci
Kompletní střechy na klíč od jednoho dodavatele jsou ideální volbou, jak ušetřit čas a ulehčit si práci. Brněnská stavební firma Eurodach je profesionálem v oboru střechy a konstrukce.
Kvalitní a bezpečný betonový plot pro Váš rodinný dům od českého výrobce
Pořiďte si kvalitní a bezpečné betonové ploty od firmy Betonové ploty z Pohořelic nedaleko Brna, která vyrábí betonové ploty pro rodinné domy s dlouhou životností.
Betonové ploty od kvalitního českého výrobce - levné a v moderním designu
Levné betonové ploty v moderním designu dokonale ohraničí váš pozemek. Kvalitním českým výrobcem betonových plotů je firma Petr Harašta - dodávku zajistí pro Brno, Prahu i celou Českou republiku.
Levné kvalitní betonové ploty - návrh a montáž betonového oplocení
Nechte si postavit plot rychle a levně od českého výrobce betonových plotů. Petr Harašta vyrábí kvalitní betonové ploty. Navrhne, dodá a namontuje betonové oplocení v Praze a v celé České republice.
Tepelné izolace Břeclav, předizolované potrubní systémy, zateplovací desky z polyuretanu
Firma vznikla v roce 1993 a od počátku se zabývá zpracováním polyuretanu, tj. tepelně izolačního materiálu s teplotními rozsahy 140, 160, 180, 210, 240, 270 a 300 °C.
Atypické dřevěné konstrukce na zakázku, pergoly, dřevěné terasy - dodávka, montáž
Pergoly, dřevěné terasy i atypické dřevěné konstrukce na zakázku včetně dodávky a montáže Vám zajistíme v Pohořelicích, Břeclavi i Brně.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Meziokenní izolační vložka z hliníkových profilů – výroba, prodej
Meziokenní izolační vložky, které splňují veškeré tepelně-izolační, statické protipožární vlastnosti, vyrábí a prodává firma Bystřický - Předizolované potrubí.
Předizolované potrubní systémy pro hospodárný rozvod tepla, chladu - výroba, prodej
Prodej a dodávku předizolovaných potrubních systémů zajišťuje firma Vojtěch Bystřický - předizolované potrubí z Bořetic. Dodáváme potrubní systémy pro hospodárný rozvod tepla a chladu.
Kompletní geodetické práce – geometrický plán, vytyčení hranic pozemku
Kompletní geodetické práce poskytuje firma Geodézie Břeclavsko. Zpracujeme geometrický plán, polohopis nebo výškopis a vytyčíme hranice pozemku.
Geodézie Břeclavsko, s.r.o.
Projektanti a architekti v oblasti pozemního stavitelství
Projekty pro realizaci pozemních staveb, jako je občanská a průmyslová výstavba nebo rodinné domy pro Vás připraví projektanti a architekti společnosti T PROJEKT AED s.r.o .
T PROJEKT AED s.r.o. Architekt, projektant Břeclav
Betonové ploty v profesionální kvalitě se stanou nepostradatelnou součástí vašeho rodinného domu
Betonové ploty jsou důležitou součástí domu - ochrání váš pozemek a poskytnou dostatek soukromí. Firma Betonové ploty Harašta vám vyrobí a postaví ploty v profesionální kvalitě za skvělou cenu.
Omlazování a konzervace asfalto-betonových povrchů, asfaltové emulze - preventivní údržba
O preventivní údržbu silnic, omlazování a konzervace asfalto-betonových povrchů, asfaltové emulze pro narušené povrchy, flexibilní a pevný materiál se postará firma REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi.
REKMA, spol. s r.o.