ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Koupelnové studio, koupelny, stavební materiál za atraktivní ceny
Stavební materiál a vše pro koupelny naleznete u firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Hustopečích - nechte se inspirovat našim koupelnovým studiem za atraktivní ceny.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Kompletní stavební sortiment a materiál - velkoobchod stavebnin Bořetice
Kompletní stavební sortiment a materiál naleznete ve velkoobchodě stavebnin - firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích. Stavebniny na jednom místě.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Míchání barev na míru, fasádní nátěry, stavebniny Bořetice
Míchání barev na míru, vysokou kvalitu barev a široký výběr odstínů vám zajistí firma STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Lepidla, laky, brusné kotouče a další materiál pro lepení, lakování a broušení
ŠH TRADE CZ s.r.o. z Mikulova je společnost, která se zaměřuje na prodej materiálu pro broušení, lakování a lepení. Najdete u nich široký sortiment lepidel, laků a brusných materiálů.
Výroba bazénů a jejich zastřešení, výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a dalších termoplastů, řezání vodním paprskem
Firma AMM Otáhal s.r.o. se zabývá především výrobou bazénů a jejich zastřešením. V rámci naší činnosti dále vyrábíme kvalitní plastové výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a jiných termoplastů.
Opravy s půjčeným nářadím – půjčovna brusek, kladiv, pil, vrtaček a mnoho dalšího
Společnost Kovo Prokeš, s.r.o. z Mikulova provozuje půjčovnu nářadí, ve které si mohou zákazníci k opravám a řemeslu zapůjčit například pily, vrtačky, brusky, pily a kladiva.
Kovo Prokeš, s.r.o.
Výroba kvalitního interiérového nábytku na míru - truhlářské práce od spolehlivé firmy
Nechte si vyrobit kvalitní nábytek do interiéru od firmy LAMÉ z Břeclavi, která poskytuje svým zákazníkům truhlářské práce na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Podlahářské práce, dodávka materiálů, přípravné práce, pokládka, servis, renovace podlah
Společnost Podlahy Knápek s.r.o. se již od roku 1996 věnuje podlahářským pracem. Samozřejmostí je také dodávka materiálů a přípravné práce, pokládka a servis. Nabízíme také renovace starších podlah.
Dřevostavby, kvalitní nízkoenergetické dřevodomky - dodávky a montáž
Dřevostavby,kvalitní nízkoenergetické dřevodomky, dodávka a montáž nízkoenergetických dřevostaveb od firmy EURODACH s.r.o. v Pohořelicích u Brna.
František Píža - Hrušky
František Píža se zabývá jeřábnickými pracemi s mobilním jeřábem a také nakládacími pracemi.
Výroba, dodávka stavební keramiky – keramická dlažba, obklady, schodnice, žlaby
Kvalitní českou stavební keramiku vyrábí a dodává firma PKZ Keramika Poštorná. Vyrábíme keramickou dlažbu, obklady, schodnice, žlaby nebo fasádní pásky.
Dřevěné střešní konstrukce, dřevěné krovy a vazníky - výstavba dřevěných krovů
Dřevěné střešní konstrukce, dřevěné krovy a vazníky, návrhy a výstavba dřevěných krovů, konstrukce střech od firmy Eurodach s.r.o. v Pohořelicích.
Betonové ploty, oplocení, betonové výrobky - výroba, výstavba a prodej Pohořelice
Betonové ploty, betonové oplocení a další betonové výrobky ve výborně kvalitě seženete od firmy Betonové ploty Petr Harašta, která sídlí nedaleko Brna v Pohořelicích.
Výstavba a rekonstrukce bytových domů na klíč Břeclav, zednické práce, koupelny, pergoly, dlažby
Naše firma z Břeclavi zajišťuje výstavbu a rekonstrukce bytových domů pro soukromý i pro veřejný sektor, koupelny, dlažby, zednické práce, rekonstrukce.
Profesionální vařiče zálivkových hmot k opravě trhlin a poškození na silnicích
Břeclavská firma REKMA, spol. s.r.o. poskytuje speciální stroje k opravě silnic a dalších komunikací, mezi něž patří vařiče zálivkových hmot, které rychle a snadně zpraví poškozené silnice.
REKMA, spol. s r.o.
Výroba betonových plotů, výrobky z betonu - prodej, montáž
Společnost Betonové ploty pana Petra Harašty z Pohořelic se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž kvalitních betonových plotů a dalšího příslušenství jako jsou sloupky, obrubníky a další.
Autorský, stavební a technický dozor po celou dobu výstavby
Autorský, stavební a technický dozor vaši stavby po celou dobu její výstavby zajistí firma T PROJEKT AED s.r.o. z Břeclavi. Dohlídneme na na kvalitu stavebních prací, kontrolu rozpočtů apod.
T PROJEKT AED s.r.o. Architekt, projektant Břeclav
Geodézie – geodetické práce pro jednotlivce, stavební firmy, pozemkové úřady
Širokou škálu geodetických prací zajistí Geodézie Břeclavsko. Poskytujeme geodetické práce pro jednotlivce, stavební firmy, pozemkové úřady, obce, kraje i správce inženýrských sítí.
Geodézie Břeclavsko, s.r.o.
Rodinné domy na klíč - stavby od základů až po střechu realizujeme již 25 let
Stavební firma Činčala v Břeclavi se zaměřuje na stavby rodinných domů na klíč již 25 let. Veškerou stavební činnost zajistíme nejen na Severní a Jižní Moravě, ale také po celé České republice.
Stavební firma Činčala Břeclav
Profesionální silniční práce - opravy veřejných komunikací, silnic a dálnic
Profesionální silniční práce zajistí firma REKMA, spol. s r.o. Břeclav. Zaměřujeme se na opravy veřejných komunikací, silnic a dálnic po celé České republice.
REKMA, spol. s r.o.
Dřevěné příhradové vazníky, střešní dřevěné konstrukce
Dřevěné příhradové vazníky, střešní dřevěné konstrukce, střechy na klíč, příhradové lisované vazníky, tesařské konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.
Zednické a obkladačské práce Břeclav, vodoinstalatérské práce, realizace staveb
Provádíme zednické, obkladačské a vodoinstalatérské práce. Poskytujeme realizace staveb v okolí Břeclavi.
Zálivkové hmoty, zalévání trhlin - metoda ochrany silnic, asfaltových i betonových komunikací
Zálivkové hmoty, zalévání trhlin - metoda ochrany silnic, asfaltových i betonových komunikací s aplikací za studena i za horka od firmy REKMA, spol. s r.o. v Břeclavi
REKMA, spol. s r.o.
Malířské a natěračské práce Břeclav, malby stěn, nátěry kovových prvků a konstrukcí, nátěry fasád
Nabízíme kvalitní malířské a natěračské práce, které obsáhnou malby stěn až po nátěr kovových prvků a konstrukcí.
Truhlářské práce a truhlářská výroba - kvalitní nábytek na míru
Nechte si vyrobit kvalitní nábytek do ložnice, dětského pokoje či obýváku od firmy LAMÉ z Břeclavi, která poskytuje truhlářskou výrobu na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů