ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Poskytovatel stavebních a zednických prací, zejména rekonstrukcí
Rekonstrukce bytových jednotek a domů s komplexním servisem od cenové nabídky až k realizaci v Jihomoravském kraji zajišťuje Jiří Chudárek.
Klempířské a zámečnické práce, oplechování a montáž okapů
Oplechování střech, komínů, montáž okapů, svodů, parapetů a jiné klempířské a zámečnické práce realizuje Jaroslav Helešic, okres Břeclav.
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby, stavební činnost, zdění, příčky, rekonstrukce bytového jádra.
Malíř Brno, malířské a natěračské práce Znojmo, malování včetně úklidu, míchání barev
Malíř Brno, malířské a natěračské práce Znojmo, malování včetně úklidu, míchání barev pomocí počítače, nátěry fasád, nástřik radiátorů, dekorativní omítky, stříkané tapety.
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, celá ČR
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, rekonstrukce rodinných domů, pokládka dlažby po celé ČR.
Pavel Urbánek
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje, vlaky, potravinářský a zdravotnický průmysl a další od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlích na Moravě.
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž střešních oken, obklady fasád, dřevěné terasy, atypické dřevěné konstrukce - Kroving s.r.o. Brno
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Výměníky tepla pro klimatizace, klimatizační zařízení, lamelové výměníky
Výměníky tepla pro klimatizace, návrhy a výroba klimatizačního zařízení, lamelové výměníky pro chladírenských průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o Novosedly na Moravě.
Zemní a výkopové práce, demolice, terénní úpravy a další práce od profesionálů
Veškeré zemní a výkopové práce, výkopy pro vedení inženýrských sítí, terénní úpravy, demolice, montáž retenčních nádrží a další práce provádí společnost Štambacher s.r.o. v okolí Břeclavi.
Silniční stavitelství, silniční zálivkové a zalévací hmoty, asfaltové směsi
Silniční stavitelství, silniční zálivkové a zalévací hmoty, asfaltové směsi, sanační směsi, produkty pro opravy a rekonstrukce vozovek od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Komplexní instalatérské práce, rozvody vody, plynu a topení, prodej příslušenství
Komplexní instalatérské práce, rozvody vody, topení a plynu, prodej příslušenství pro instalatéry v kamenné prodejně zajišťuje společnost Štambacher s.r.o. v blízkosti Břeclavi.
Plastové poklopy a plastové mříže kanalizačních šachet
Plastové poklopy a plastové mříže, vtokové mříže kanalizačních šachet- výroba, prodej a distribuce od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Tepelné výměníky pro průmysl, zemědělství a dopravní techniku
Tepelné výměníky pro průmysl, zemědělství , dopravní techniku, chlazení a další od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlých na Moravě.
Primární spojovací nátěry, adhézní nátěry pro tavitelné pásky
Primární spojovací nátěry, adhézní nátěry pro tavitelné pásky, plastické, na bázi asfaltu, na bázi asfaltové emulze prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Adhézní nátěry - primární spojovací nátěry COLZUMIX – Haftgrund 30l
Adhézní nátěry - primární spojovací nátěry COLZUMIX – Haftgrund 30l plastický adhézní nátěr prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Kvalitní servis a opravy elektrického ručního nářadí
Servis a opravy elektrických kladiv, vrtaček, brusek, pil, frézek a hoblíků značek BOSCH, NAREX, MAKITA, PROTOOL vám zajistí v elektroservise ELMOT.
Stroje a materiály pro opravy a údržbu komunikací - cestářská technika nejvyšší úrovně
Stroje a materiály té nejvyšší úrovně pro opravy a údržbu povrchů dálnic, silnic, mostů a dalších komunikací seženete u firmy REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi.
REKMA, spol. s r.o.
Elektroservis a opravy čerpadel, převíjení elektromotorů
Převíjení elektromotorů, servis a opravy čerpadel, revize elektromotorů a čerpadel i ručního nářadí, dopravu do 24 hodin zajistí v Brně firma Elmot
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce, stavební truhlářství i drobné stavební práce
Klasické krovy, okapy, krytiny i obklady fasád Vám zajistí zkušená společnost Kroving s.r.o. sídlící v Pohořelicích. Veškeré práce kolem Vašeho domu uděláme za Vás.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Klempířství a pokrývačství - komplexní dodávky, montáž a rekonstrukce střech
Potřebujete renovaci střechy? Komplexní dodávky, montáž a rekonstrukce střech realizuje klempířství a pokrývačství Josef Hlaváč u klientů v Břeclavi i Hodoníně.
Silniční plasticko-elastické zálivkové hmoty - sortiment pro dopravní a silniční stavby
Silniční plasticko-elastické zálivkové hmoty - sortiment pro dopravní a silniční stavby tento sortiment prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi
Bazény - výroba, montáž a instalace venkovních bazénů na vaší zahradu
Společnost ORYX-CZ, s.r.o., která sídlí nedaleko Hodonína poskytuje služby v oblasti výroby plastových komponentů, mezi něž patří i kvalitní bazény různých tvarů.
Odlučovače lehkých kapalin  - ropných látek, zařízení na úpravu a čištění vod
Odlučovače lehkých kapalin Ores - ropných látek, zařízení na úpravu a čištění vod vyrábí a prodává firma ORYX-CZ, s r.o. u Brna.
Sanační hmoty - asfaltové pojivo pro EMZ kladené za tepla
Sanační hmoty - asfaltové pojivo pro EMZ kladené za tepla, asfaltová opravovací a sanační hmota do hloubky 5–15mm od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Obložení chladírenských vozidel, chladírenské vestavby a nástavby do aut.
Obložení chladírenských vozidel, chladírenské vestavby a nástavby do aut, obložení vozidel pro potravinářství od firmy Oryx, s.r.o. v Brně i Břeclavi- chladírenské vozy se zdravotní nezávadností.